instagram. march.


Jag och Alexandra på äventyr alldeles i början av mars och Antons frukost dagen efter. Bisarr minst sagt.


En fin söndagsfrukost och en filmkväll med vindruvor och plommon.


En dag blev det plötsligt tjugo grader ute. Jag och Christian hade som tur var lite att göra på jobbet och tog långlunch och promenerade runt i sommarvärmen med vinterjackorna slängda runt armen.


Sedan kom Ludde till stan! Jag bakade minipizzor som överraskningspresent. Blev mycket goda. Utgick från detta receptet (fast använde riktigt mjöl).


En lunch vid vattnet och nya fina skor.


Vår arbetsgrupp på jobbet gick och bowlade och då fick vi fina bowling-t-shirts. Mittemot låg den här köttaffären.


En måndagskväll tog jag en långpromenad upp till Time Square och tillbaka. Dagen efter fick jag svenska klubbor av Nina.


Jag en morgon samt det perfekta frukostägget.


Vi fick en fotoautomat till jobbet! När jag och Mathieu skulle prova råkade den gå sönder, attans järnspikar.


Jag en lördagskväll samt minsta lilla huset i West Village.


Tog en promenad i Greenwich Village en söndag och åt yoghurtglass med cheesecake-smak + björnbär, blåbär, cocosflingor och godis. Träffade på den tjockaste katten någonsin i en skivaffär på Bleecker Street.


Fint körsbärsträd som hamnade på Popular Page på instagram (min tredje bild som hamnat där, mycket stolt) och en god frukost.


En vecka mådde jag dåligt och låg i sängen mest efter jobbet och åt kycklingsoppa på luncherna.


Min mamma och lillebror kom till stan och vi gick och åt frukost på Le Pain Quotidien varje morgon. Till höger ser ni min lillebrors varmchoklad. Tyckte det var så fint att man fick mjölk och sen fick man hälla i smält choklad efter behov.


Mathieu introducerade mig för något jag aldrig ätit förut – citronsoppa. Det var så oerhört gott. Är nog en av mina favoritsoppor från och med nu. Till höger är ett av körsbärsträden i Brooklyn Botanic Gardens.


Jag och Nina jobbar ganska ofta på café. Den här gången blev det mintte. Vi gjorde även en lista över de coolaste sakerna som finns.


I slutet av mars blev det sådär sommarvarmt igen och jag, Alexandra, Andrea och Christoffer drack rosé.


Dagen efter blev det kallt igen :/ På med vinterkläderna. Till höger är jag redo för att gå och äta tacos med Christian och Linn.


Fick ett läsarbrev ända från Japan av en flicka som heter Momo. Inuti låg de här megagulliga dinosaurierna som nu bor på mitt skrivbord på jobbet. Sedan var det lottdragning för Mega Millions och vinsten var rekordhög, 540 miljoner dollar! Alla jag kände köpte lotter men vi vann inte : (


Andrea gav mig en hel bunt med superfina scarfs en helt vanlig lördag, blev så glad!
Och så avslutades mars med en pink lemonade på Bubbys.
Bra månad! Sandrabeijer heter jag på instagram.
.


My march through my phone. Please read by clicking ”in english” below FAQ. My username on instagram is sandra beijer.

Kommentarer

 1. vad gör man om man har en svartsjuk galen man efter sig som vill förstöra ens liv och karriär för att för att hämnas och trycka ner en. Jag går fan till POLISEN SNART. Jag gör det. Allt dataintrång och förstör och skadar hel.a mitt liv. All kontroll och all mobbing. Jag spyr på det. Att hela mitt liv ska påverkas av det mitt jobb, när jag säker jobb, min hälsa, mina vänner, min ekonomi. Allt går ut på plågeri. Jävlas med mig så mkt det går, trycka ner mig, jag ska helst inte vara nedtryckt så mkt det går under en man som knullar runt. Det ska vara okej,. man jag ska inte ens få måla vad jag vill. Tycker det är sjukt. Någon måste kunna hjälpa en mot män som vill förstöra ens liv och alla jobb. Vad fan gör man?

 2. Haha. Love how we all played the lottery. It would’ve been greaat to win, but it was still fun joining in on the lottery madness :)

  And must look up this lemon soup. I love soups with lemon squeezed into it as a garnish(mexican posole), so this is very intriguing. Noom.

 3. Hej Sandra!

  Jag har också träffat katten, han är verkligen gigantisk. Frågade han som jobbade i butiken vad katten heter. Han sa att den kallades scuz ball och att de fick katten på köpet när det köpte butiken!

  Så fin tjock katt! Kram

 4. jag hoppas ni var oseriösa med de coolaste grejerna som finns. det mesta där är ju mest sorgligt eller kanske lite intressant, men coolt? näe. vapen, knivar, snabba bilar och self destruct är ju mest tragiska grejer som leder till död och sådant. jag skulle kalla självdistans, havet och kunskap för coolt!

 5. Fine bilder som alltid – jeg liker de fargerike lappeteppene som disse innleggene skaper. Haha, jeg har også besøkt musikkbutikken med den fete katten! Den er virkelig enorm!

 6. Jag älskar Le Pain Quotidien! Var där för första gången när jag var i New York i höstas och jag tyckte också det var urmysigt. Till min lycka upptäckte jag även att det fanns fler än ett! Fina bilder från Bleecker Street bland andra. Kul att känna igen sig och längta tillbaks :)

 7. Ok. Jag är uppenbarligen inte den enda som vill äta citronsoppa. Om du på något sätt kan kirra recept så blir vi glada! :)

 8. Jag ser att ni på listan över de coolaste sakerna som finns har skrivit frysgrejer och robotar. Vet du vad jag håller på att köpa till mitt jobb? En FRYS-ROBOT. Måste vara dubbelt så coolt, kanske till och med toppar listan? Det är en frys som själv kan hålla reda på vilka forskningsprover som finns i den, och så kan man liksom ge den en lista och så plockar den fram de prover man vill ha. Så himla coolt (ja, jag erkänner jag är en första klassens geek).

 9. ”gråter” – hej fina! gå till polisen!! ny lag angående ‘stalkers’ dessutom så han kan få det tufft!! kram!

 10. Momo, vilket fint namn. Som i ”Mommo eller kampen om tiden” – en väldigt fin bok, läs den!
  Ett annat tips är appen Wander. Man fyller i var man bor och får sedan varje vecka en guide från något ställe som ligger långt ifrån där man själv bor. Sen får man tre uppdrag att fota varje dag, tex något man ätit under dagen, sina vänner eller vad man först skulle visa en turist. Ganska ofta får man följa söta asiatiska töser! Fint sätt att upptäcka en ny kultur och att få upp ögonen för sin egen!


 11. om citronsoppa – den finns pa ett cafe i west village som heter Snack! Tror man kan googla typ ”traditional greek lemon soup”

  Karolin – FRYSROBOT <33333

 12. Dina instagrambilder är dom bästa! Men citronsoppa låter minst sagt suspekt. Jag ska dock googla ”traditional greek lemon soup.” Kanske blir jag positivt överraskad.

  Älskar kissekatten BTW.

 13. jävligt påhittig bild du hittade på instagram….. en fråga. gjorde ludvig slut för att ville knulla runt i LA?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>