krönika nummer 14.


Hej idag är en ny krönika jag skrivt för Sofis Mode ute. Denna handlar om mina favoritgrejer med våren. Våren är min bästa bästa tid på året. Krönikan är lite som det här inlägget om ni minns, fast bara med bra april&majgrejer. Hoppas ni får tillbaka vårpeppen lite, har hört att det har snöat lite i Sverige på sista tiden :’(

.


This post is for my Swedish readers. It’s a reminder that my 14th column in the magazine Sofis Mode is out today. It’s about all the things I love about spring.

Kommentarer

  1. Är så vårpepp att jag nästan börjar gråta. Så underbart med ljus och värme igen och kunna lämna vintern, kylan och ett söndertrampat hjärta bakom sig.

  2. Vem älskar inte våren? Det är den allra finaste tiden, när man äntligen kan börja andas ordentligt igen. Det är nästan så jag vill att den ska gå lite långsammare så jag inte missar ett endaste litet vårtecken.

  3. Jag vill gärna sälja mina Jeffrey Campbell-skor till någon bra person så därför gör jag ”reklam” för dem här, för jag vet att någon bra person kommer att hitta dem!

  4. Det bedste er næsten, at på trods af at foråret kommer tilbage hvert år, er det som om man glemmer hvordan det er i løbet af vintern og man bliver helt overrasket over hvad lyset og varmen gør ved en.

  5. Våren är bästa tiden helt klart. Något jag gillar är att alla gamla tanter och gubbar kommer ut , sitter på parkbänkarna och skrattar och pratar. När jag blir gammal ska jag göra detsamma, och bara njuta av solen.

  6. vilken väldigt bra lista! jag älskar också våren. har faktiskt tänkt en del på det. hur sommaren är varmare (och därför bättre) men att våren ändå alltid tar hem förstaplatsen. Jag brukar alltid ha sådant flyt på våren. vet inte varför, det har bara blivit så: nya jobb/erbjudanden/priser osv. jag älskar våren. och oftast brukar våren gilla mig tillbaks. :) då får man allt se till att vårda den relationen och inte ge förstapriset till någon annan årstid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>