krönika nummer 14.


Hej idag är en ny krönika jag skrivt för Sofis Mode ute. Denna handlar om mina favoritgrejer med våren. Våren är min bästa bästa tid på året. Krönikan är lite som det här inlägget om ni minns, fast bara med bra april&majgrejer. Hoppas ni får tillbaka vårpeppen lite, har hört att det har snöat lite i Sverige på sista tiden :’(

.


This post is for my Swedish readers. It’s a reminder that my 14th column in the magazine Sofis Mode is out today. It’s about all the things I love about spring.

sandra
 1. oroshjärta skriver

  Känslan att vara före allt. Jag var som närmst himlen 29/4 2011.Älskade April.

 2. Linda skriver

  Är så vårpepp att jag nästan börjar gråta. Så underbart med ljus och värme igen och kunna lämna vintern, kylan och ett söndertrampat hjärta bakom sig.

 3. Julia skriver

  Vem älskar inte våren? Det är den allra finaste tiden, när man äntligen kan börja andas ordentligt igen. Det är nästan så jag vill att den ska gå lite långsammare så jag inte missar ett endaste litet vårtecken.

 4. Sofie skriver

  Jag vill gärna sälja mina Jeffrey Campbell-skor till någon bra person så därför gör jag ”reklam” för dem här, för jag vet att någon bra person kommer att hitta dem!

 5. Maja skriver

  Åh, helt underbar lista!

 6. svenskofilia skriver

  Det bedste er næsten, at på trods af at foråret kommer tilbage hvert år, er det som om man glemmer hvordan det er i løbet af vintern og man bliver helt overrasket over hvad lyset og varmen gør ved en.

 7. Sarah skriver

  Åh vad härligt! Våren är sjukt bra alltså…

 8. GRÅTER skriver

  aj

 9. Kajsa skriver

  Bästa våren!

 10. isabelle skriver

  Jag säljer lite smått och gott på tradera just nu: en bombarjacka från Monki, en collegetröja med dinosaurie-tryck från Topshop, svarta loafers i lack från Topshop och två fina spets-bh:ar! Ta en titt vetja! :) http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901

 11. Melwa skriver

  Underbar lista!

 12. Madeleine skriver

  Våren är bästa tiden helt klart. Något jag gillar är att alla gamla tanter och gubbar kommer ut , sitter på parkbänkarna och skrattar och pratar. När jag blir gammal ska jag göra detsamma, och bara njuta av solen.

 13. Elin skriver

  Bästa listan till bästa tiden!

 14. malin, fyratips skriver

  ja, här i umeå har det snöat ordentligt i helgen. solen gör dock sitt bästa för att bli av med snön.

 15. Erica skriver

  vilken väldigt bra lista! jag älskar också våren. har faktiskt tänkt en del på det. hur sommaren är varmare (och därför bättre) men att våren ändå alltid tar hem förstaplatsen. Jag brukar alltid ha sådant flyt på våren. vet inte varför, det har bara blivit så: nya jobb/erbjudanden/priser osv. jag älskar våren. och oftast brukar våren gilla mig tillbaks. :) då får man allt se till att vårda den relationen och inte ge förstapriset till någon annan årstid.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem