spenatbröd med olivolja och karamelliserad lök.

Igår bakade jag bröd! Det blev små frallor (ganska platta) med karamelliserad lök, spenat, getost och vitlök inuti. Råkade visst köpa glutenfritt mjöl istället för vanligt men det blev finfint ändå och allt var klart på under en timme. Använde det här receptet men bytte ut fetaost med getost och gjorde flera små bröd istället för en limpa. Tipsbröd till någon som är sugen på att baka i alla fall för det blev väldigt gott, särskilt om man tycker om olivolja.
.


Yesterday I did Caramelized Onion & Spinach Olive Oil Bread from this recipe. It took less then an hour, was super easy and they turned out great. I loved that the taste of olive oil was so distinct when they were done.

Kommentarer

  1. Det ser väldigt gott ut, jag älskar bröd, skulle kunna leva på maträtter som innehåller bröd livet ut för de är det bästa jag vet!

  2. Du är så himla bäst Sandra! Du inspirerar en så himla mycket och varje gång man läser din blogg pirrar det lite i magen och man mår bara så bra! Ville bara att du skulle veta!

  3. mmm omnomnom I’m usually afraid of baking but after i saw this i just have to make it! it looks so delicious!

  4. har du blivit utsatt för mobbing inom media någon gång? Av kanske en man? För att du inte vill ha med hans galenskap att göra? För att du sa ifrån? Varje dag funderar jag på hur jag ska bli av med sådant. Påhopp, vis att vilja jävlas för att man säger ifrån, vill ha ett eget liv. Tänk att man kan anstränga sig så mkt för att vilja någon så illa…

    De psykiska slagen blir bara värre och värre. kontakter söks upp, vänner söks upp. Man ska straffas eller tryckas ner. Det är något sjukt över det. Något mkt sjukt över det…

  5. Vill bara dela med mig av ett fint citat såhär på söndagseftermiddagen: ”I can’t think of any greater happiness than to be with you all the time, without interruption, endlessly, even though I feel that here in this world there’s no undisturbed place for our love, neither in the village nor anywhere else; and I dream of a grave, deep and narrow, where we could clasp each other in our arms as with clamps, and I would hide my face in you and you would hide your face in me, and nobody would ever see us any more.” Av Franz Kafka himself.

  6. Jag tror att anledningen till att de blev lite platta vara det glutenfria mjölet. Min pojkvän är glutenallergisk och allt man bakar med glutenfritt mjöl blir jätteplatt. Fast de såg väldigt goda ut!

  7. ble så overraska og glad å se en oppskrift med glutenfritt mjøl! jeg er glutenallergisk og synes at du har så masse kjempefine bilder og oppskrifter men ALT innholder gluten… men denne kan jeg endelig prøve! gleder meg til å lage den i helgen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>