stripes.


Skoja min doja vad jag är dålig på att ta dagens outfit-bilder. Och då menar jag inte bara att jag gör det sällan utan hela utförandet. Såhär går dom till i vanliga fall:
Jag drar fram en stol, ställer två kastruller på varandra på stolen och kameran högst upp. Sedan ställer jag den på tio sekunders nedräkning och så kutar jag några meter bort och poserar. Och varje gång den tagit bilden måste jag springa tillbaka och kolla om det ser okej ut. 9 av 10 gånger har jag lyckats fokusera på väggen bakom eller ett dörrhandtag. Skulle säga att något av det mest stressande med bloggandet är dessa dagens outfit pga allt meck. Jag MÅSTE skaffa ett stativ helt enkelt, och en självutlösarkontroll.
Så. Här kommer ett gäng mobilbilder istället på hur jag såg ut igår. Mest för att jag det är alla mina favoritkläder på en gång.


Bombarjacka från Opening Ceremony, randig tröja från Monki, kjol från AA, Luddes scarf + vita docs.
.


How I looked yesterday. Jacket from Opening Ceremony, shirt from Monki, skirt from AA and white Dr Martens.

Kommentarer

 1. Snygg som vanligt! Jo, jag kommer igåg att du länkade till en sida/blogg någonting med riktigt gamla svartvita foton med stiliga män! Jag kommer inte ihåg vad den hette. Någon som vet?

 2. jag har ett stativ, men min skärm på kameran är paj = måste ta 100 st och hoppas på att nån blir bra. sen kopplar jag in kameran i datorn och ba ”ojdå jag klippte visst av halva huvudet på alla.” dessutom har jag ett 50mm som funkar perfekt, men det är för inzoomat för att man ska kunna använda det; måste således använda ett TRASIGT 18-70 som inte funkar på autofokus (=måste ställa in skärpan manuellt vilket aldrig blir exakt=allt blir suddigt). HAHA. så. jävla. meckigt.

 3. Otroligt fin i håret är du! Vill jag säga. Uppsättningen gjorde färgen extra snygg och ramar in ansiktet bättre än annars på något vis, i min åsikt. Keep it!

 4. Haha! Akkurat slik foregår det også når jeg en sjelden gang tar bilder av antrekkene mine. Så fin du er på håret, forresten!

 5. Vad VACKER du är! Du passar verkligen i uppsatt hår! Du är en sån inspirationskälla för mig verkligen, min dröm är också att bara komma bort från Stockholm och gärna skapa ett liv i en annan storstad här i världen. Tack för att du finns! Din blogg är så vacker och unik!

 6. Kan inte du visa dina skal till telefonen någon gång och kanske om du har nå tips på var man kan hitta roliga skal?
  Har ganska nyligen köpt min iphone och tycker det skulle vara kul att byta lite ibland. :)

  Btw, anser att denna typ av dagens outfit bilder är helt godkända ;)
  ♥ dina vita martins!

 7. Mitt (blogg-)liv blev väldigt mycket enklare då jag köpte ett stativ och ännu mer lätt då min man gav mig en självutlösare i födelsedagspresent. Verkligen, ingen spring och chans-fokusering längre.
  (Kan också nämna att min mans liv blev en smula enklare efter som han mera sällan hamnar ”kan du ta lite foton till bloggen av mig just nu snälla vi gör det på några minuter (läs:en kvart)”)

 8. Sweet tjej! Min kille har ockso en massa roda scarfs som jag brukar sno! Fast han har inte kopt dem for att dom aer snygga utan mer foer att han moste ha dom po motorcykeln. Men han aer so fin i dom.
  Sorry jag moste skaffa ett svenskt tangentbord, haha
  Kram ha det fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>