stripes.


Skoja min doja vad jag är dålig på att ta dagens outfit-bilder. Och då menar jag inte bara att jag gör det sällan utan hela utförandet. Såhär går dom till i vanliga fall:
Jag drar fram en stol, ställer två kastruller på varandra på stolen och kameran högst upp. Sedan ställer jag den på tio sekunders nedräkning och så kutar jag några meter bort och poserar. Och varje gång den tagit bilden måste jag springa tillbaka och kolla om det ser okej ut. 9 av 10 gånger har jag lyckats fokusera på väggen bakom eller ett dörrhandtag. Skulle säga att något av det mest stressande med bloggandet är dessa dagens outfit pga allt meck. Jag MÅSTE skaffa ett stativ helt enkelt, och en självutlösarkontroll.
Så. Här kommer ett gäng mobilbilder istället på hur jag såg ut igår. Mest för att jag det är alla mina favoritkläder på en gång.


Bombarjacka från Opening Ceremony, randig tröja från Monki, kjol från AA, Luddes scarf + vita docs.
.


How I looked yesterday. Jacket from Opening Ceremony, shirt from Monki, skirt from AA and white Dr Martens.

sandra
 1. E skriver

  Snygg som vanligt! Jo, jag kommer igåg att du länkade till en sida/blogg någonting med riktigt gamla svartvita foton med stiliga män! Jag kommer inte ihåg vad den hette. Någon som vet?

 2. Lina skriver

  Michelle da Silva från säsong 2 av Stylisterna på kanal 5 play är nominerad till ”Årets chicaste läsare” . Gå in och rösta på henne på chic.se!!!!!!!!!

  http://chic.se/nominerade-arets-chicaste-lasare-2012/#chic-lasare-2012-michelle.jpg

 3. Anna María skriver

  Snyggt! Jag gillar verkligen den där kjolen. Skitsnygg.

 4. Kuriosakabinett skriver

  Haha ja nu är det nog dags:)

 5. Tess skriver

  E: den heter mydaguerreotypeboyfriend.tumblr.com. Himla fint!

 6. Vicky skriver

  jag har ett stativ, men min skärm på kameran är paj = måste ta 100 st och hoppas på att nån blir bra. sen kopplar jag in kameran i datorn och ba ”ojdå jag klippte visst av halva huvudet på alla.” dessutom har jag ett 50mm som funkar perfekt, men det är för inzoomat för att man ska kunna använda det; måste således använda ett TRASIGT 18-70 som inte funkar på autofokus (=måste ställa in skärpan manuellt vilket aldrig blir exakt=allt blir suddigt). HAHA. så. jävla. meckigt.

 7. Matilda skriver

  men du är ju jättebra på att fota dig :)

 8. Linda skriver

  Du är galet fin! Det där problemet hade jag med innan jag skaffade stativ och kontroll. Så himla meckigt och jobbigt!

 9. Mira skriver

  Cute! Liker stripene :)

 10. jennü skriver

  Otroligt fin i håret är du! Vill jag säga. Uppsättningen gjorde färgen extra snygg och ramar in ansiktet bättre än annars på något vis, i min åsikt. Keep it!

 11. E skriver

  Tack Tess! Mycket fin ja! :)

 12. Kajsa skriver

  Fint att du har Luddes scarf.

 13. Sara skriver

  Måste också skaffa stativ. Fast dina outfitbilder är visst fina. Pusspårej <3

 14. Synne skriver

  Haha! Akkurat slik foregår det også når jeg en sjelden gang tar bilder av antrekkene mine. Så fin du er på håret, forresten!

 15. Sofia Capel - Londonbloggen skriver

  svar ja, outfitbilder kan verkligen ta lång tid :)

 16. Craxyknas skriver

  Söt knut du hade på huvudet ^_^

 17. Miriam - En blogg allt möjligt underbart ♥ skriver

  Skitsnyggt! :D Älskar det marina temat ♥

 18. BECKA. skriver

  Vad VACKER du är! Du passar verkligen i uppsatt hår! Du är en sån inspirationskälla för mig verkligen, min dröm är också att bara komma bort från Stockholm och gärna skapa ett liv i en annan storstad här i världen. Tack för att du finns! Din blogg är så vacker och unik!

 19. Prettygreentea skriver

  Such a pretty outfit!

 20. Anna skriver

  E: Jag tror att det är den här sidan du menar http://mydaguerreotypeboyfriend.tumblr.com/

 21. karoliina skriver

  du är så söt! o har den absolut intressantaste bloggen av dom chic-nominerade

 22. Jeanette skriver

  Kan inte du visa dina skal till telefonen någon gång och kanske om du har nå tips på var man kan hitta roliga skal?
  Har ganska nyligen köpt min iphone och tycker det skulle vara kul att byta lite ibland. :)

  Btw, anser att denna typ av dagens outfit bilder är helt godkända ;)
  ♥ dina vita martins!

 23. Ulrika / The Freelancer's Fashion Blog skriver

  Mitt (blogg-)liv blev väldigt mycket enklare då jag köpte ett stativ och ännu mer lätt då min man gav mig en självutlösare i födelsedagspresent. Verkligen, ingen spring och chans-fokusering längre.
  (Kan också nämna att min mans liv blev en smula enklare efter som han mera sällan hamnar ”kan du ta lite foton till bloggen av mig just nu snälla vi gör det på några minuter (läs:en kvart)”)

 24. sandra skriver


  jeanette – kolla sidan society6.com for fina iphoneskal! kram

 25. Cecilia skriver

  Sweet tjej! Min kille har ockso en massa roda scarfs som jag brukar sno! Fast han har inte kopt dem for att dom aer snygga utan mer foer att han moste ha dom po motorcykeln. Men han aer so fin i dom.
  Sorry jag moste skaffa ett svenskt tangentbord, haha
  Kram ha det fint!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem