tyskinspirerad dans, malar och mobilnummer.source: 1 & 2

Idag är det rusk och regn där jag bor. Då behöver man fler av historierna ni berättade för några helger sedan om det bästa som hänt er just då.


jag var hemma hos min kompis mitt ute i skogen. Vi åt kladdkaka med jordgubbar på och pratade om killar med rutiga skjortor och ruffsigt hår på våra skolor, och fnittrade åt att snyggaste killen på min skola gillade min profilbild på facebook. Sen när min kompis skulle åka hem ville jag smälta. I bilen låg ett litet, litet, svart lamm. Hon bor nämligen på en bondgård och det lilla lammet hade min kompis tagit hand om efter lammets mamma inte hade tagit hand om henne. Nu bor det lilla, lilla, svarta lammet i min kompis rum tills hon blir stor igen. Lammet var lika litet som en liten skokartong och klövar som var lika stora som min tumme och det sötaste jag sett i hela mitt liv. Och jag tänkte att jag struntar i om Harald gillar min profilbild, bara jag får ett litet lamm att ta hand om.


Skypade med massa pojkar som sa hur fin jag var ända till klockan sju på morgonen.


Hon är allt som är bra med den här fruktansvärda världen och nu är hon min bara min, kan inte förstå det. Vi tittade på dålig tv i lördags och hånglade i reklampauserna och sen somnade hon med näsan i min halsgrop.


i söndags morse hade jag ett av mina mest surrealistiska ögonblick någonsin. I hopp om att komma över min drömman har jag börjat dejta massa andra killar och i lördags sov jag över hos en av dessa för första gången. När jag lämnade hans lägenhet på söndagen, utan frukost i magen och lite ledsen över att det inte var drömmannen jag sovit hos såg jag den knäppaste katten någonsin. Det var en svart, lurvig innekatt som hade päls på huvudet/ansiktet, benen och en tjock lurvig svans. Men kroppen var helt kal och rosaprickig. Han liksom sprang snabbt och ihopkrupen och allt var över på mindre än 30 sekunder. Det låter inte knäppt men det var verkligen så himla, himla konstigt.


A beautiful irish boy pressed me up against a wall and we made out for what seemed like hours.


Jag lagade mat till 50 personer och dansade tyskinspirerad dans i fem timmar.


Vi åkte till Aquaria och såg på läskiga, fina och fula fiskar och mitt hår blev alldeles fluffigt i regnskogs delen för vi stod där så länge och tittade på stingrockan och sen hittade vi malarna som var så läskigt stora och hela magen kittlade med tanken på att de simmar runt i våra vatten.


jag fick hans mobilnummer.


I fredags natt låg jag på ett stenhårt liggunderlag i ena hörnet av rummet och i andra änden låg de konstigaste pojkarna med den sjukaste humorn och gapskrattade för de hittade på tjejnamn av grönsaker och frukter, när alla andra skulle sova.
Katrin Plommon, Purjo Lök, och det var så himla fint för inget gör mig så lugn och glad som när min bror gapskrattar.
.


Third part of your favorite things that happened a few weeks ago.

sandra
 1. Vicky skriver

  precis vad som behövs en deppig dag. <3

 2. Lisa skriver

  så himla fint!

 3. Mira skriver

  Veldig fint <3

 4. majsan skriver

  hej jag lider av anti socialtbeteende, vet du vad det är. what to do??? jag är störd.

 5. majsan skriver

  help me!!!

 6. Wilma skriver

  åh. så fint.

 7. Matilda skriver

  åh helt underbart denna regniga dag!

 8. Malin skriver

  tror att adam green spelar i nyc ikväll!

 9. Sofia skriver

  vackra saker kräver vackra handlingar♥

 10. Ida skriver

  Åh jag älskar dessa texter, så himla underbara!

 11. Petronella skriver

  Apropå fina texter tycker jag verkligen att du/alla ska läsa Eat, Pray, Love av Elizabeth Gilbert. Som en chickflick, fast utan att vara det minsta fåfäng eller ytlig. Bara rakt igenom tokvacker bok. Har fyllt halva min citatbok med formuleringar av henne. Till exempel:

  ”You were given life. It is your duty (and also your entitlement as a human being) to find something beautiful within life.”

 12. oroshjärta skriver

  Somnade med näsan i halsgrop” älskar den meningen<3

 13. Petronella! never pray skriver

  Never pray thats my thing!

 14. Amanda skriver

  Idag påväg till skolan log en gammal dam mot mig och tittade på mitt hår. Jag log tillbaka, tror hon tyckte mina orangea hörlurar var fina

 15. hajer skriver

  att det pep i mobilen och det står ditt namn på skärmen om att du svarade mig på instagram. Har aldrig känt mig lyckligare.
  haajeer

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem