volume VI – the obsessed issue.


Senaste numret av Bullett är så HIMLA bra. Vi måste bläddra lite.


Till exempel är det intervjuer med bara vettiga personer som Susan Sarandon, Shirley Manson och Juliette Lewis bland annat.


Sofia Coppolas brorsdotter Gia Coppola har gjort ett collage med sina fotografier och favoritsaker.


My Little Ponys är inplacerade lite här och var i hela numret, här med solglasögon och parfymflaskor. Man fick även en sida med stickers som jag har klistrat över hela min telefon.


Vad hände med Enid i Ghost World, Dawson i Dawsons Creek  eller Dawn Wiener i Welcome to the Dollhouse efter att tv-serien/filmen tagit slut? Bullett har skrivit fortsättningen. På bilden ser ni Clarissa (minns ni!) och Courtney Shayne från Jawbreaker (se den filmen om ni inte sett! Som en mörkare Mean Girls).


Romantiskt collage med Harry Potter-Daniel.Och megafina modereportage förstås.
Och tusen andra bra saker, som att James Franco får lista sina favoritkonstnärer, skådespelaren Allison Pill får bygga en framtidsmaskin och Tavi Gevinson blir illustrerad som en klippdocka. Och så är det en lång intervju med Josh Harnett mest ”för att han var så het som Trip Fontaine”.
Iväg och läs, borde finnas på typ presstopp.
.


The latest issue of Bullett is awesome.

Kommentarer

 1. Nä, jag DÖR. Känns som denna tidning kan bli min nya favorit. Är det någon som vet var man kan köpa den? Har varit inne på både presstopp och pressbyråns hemsida men hittar den inte. :( MÅSTE ha

 2. Åhh jag älskade Jawbreaker!! Vet inte hur många gånger jag hyrde den på VHS! Har letat o letat efter den på DVD men har aldrig hittat den :(

 3. Ja det är ju inte aaaalls för snyggingen på omslaget som man plockar upp tidningen i första taget. ♥ Rose McGowan var så himla fin, men har du sett henne på senaste? En massa skönhetsbehandlingar som man bara blir ledsen av, i alla fall jag, då jag verkligen tyckte hon var en av de snyggaste kvinnorna innan. Så himla synd.

  Ska absolut kolla upp den här tidningen!

 4. Sandra, Sandra! Jag fick precis samtalet om att jag kommit till intervju på Berghs! Jag är så pirrig att jag håller på att spricka! Har du några bra tips?

 5. Vad var det för stickers? Var det med My little Ponys? För då måste jag köpa den till min syster som är hysterisk samlare!

 6. Är det bara jag, men ser inte dagens My Little Ponies konstigare ut än dom man lekte med för typ 20 år sedan? Större, crazy-eyes och tanigare, längre ben? (Eller har dagens skönhetsideal nästlat sig in t.o.m i My Little Ponies!!??) Förståeligt att saker och ting utvecklas såklart, och särskilt efter två decennier, men som (f.d.) hard core MLP-fan saknar jag dom gamla, runda, mjukt färgade med snälla ögon, nästan lite sängkammar-blick. T.ex. den vita med regnbågsman och guldstjärna på ballen, eller Sweetheart, eller den lila med vit man och horn i pannan. Åh, nostalgisk! Hör väl till facket ‘Godis-minnen’, sånt här – minnen som man plockar upp från godispåsen och suger i sig allt det söta och kan inte få nog. Men jag hejdar mig här, viker ihop påsen och sätter den på hyllan. For later. Tack Sandra :)

 7. men åh! jag är inte hundra procent säker (bildstorlek + styling gör ju sitt till), men nästan så, på att den där blåhåriga tjejen är en tjej jag känner från USA/Danmark som jag träffade i Australien för ett år sedan. supercool och trevlig tjej som färgar håret i nya udda färger lite då och då och är ganska så hippie av sig. tyckte bara det var lite roligt =)

 8. För ett tag sen fick jag reda på att hon som skrivit Clarissa, alltså Suzanne Collins, också är författaren till Hunger Games. Say whaaaat

 9. Dzana – ah nej attans :(

  claire – haha!

  lina – hurra hurra grattis! Var dig sjalv bara sa kommer det ga alldeles stralande. den dar intervjun ar ju mest en formalitet, man har oftast bestamt sig for vilka det blir. halller tummarna!!

  cecilia – ja fy allt ar svinfult nufortiden :(

  eivor – bra tips!

 10. vet du. jag beställde precis hem en årsprenumeration av den hära tidningen. den verkade så vädligt bra och min prenumeration på elle har gått ut :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>