i sat on the edge of my bed and sang you velvet underground.


En outfit kommer här från en solig morgon bredvid min USA-karta och den kriminella herrn från 1956 som är misstänkt lik mannen jag är ihop med.


Min nya topp från William Okpo som ni såg i lördags och kjol från Monki. Roligare än så blir det inte idag på den här platsen på internet, men för mig blir det! För idag börjar en popfestival i New York som jag längtat så mycket till. En festival med bara massa twee och handklapp, inget annat än det bästa alltså. Den kan jag tipsa alla som är i New York nu om. Här köper du biljetter, kostar tio dollar om dagen.  Ett av mina absoluta favoritband i genren spelar på söndagen, nämligen Allo Darlin’.
.


Cropped top by William Okpo and skirt by the Swedish brand Monki. I’m very excited today because the NYC Popfest begins tonight! If you, like me, are into twee pop and hand claps you can buy tickets here.

Kommentarer

 1. Festival, det bästa! Precis som du har jag blivit så gammal att tältartiden är förbi, men jisses vad fint det är! Längtar som tusan tills nästa helg då jag ska på skärgårdsfestivalen Knarrholmen. Bästa, bästa Jens Lekman och Säkert! spelar bland annat. Håll tummarna för att vi får försommarvärme och årets första havsdopp!

 2. HEJ
  Min familj är strax på väg till vår första NY resa. Sjukt roligt skall det bli. Hittade din blogg av en slump och har fått massor av skön inspiration inför resan hos dig. Tusen Tack för din fina NY guide!
  Har dock en liten fråga…
  Fick för mig att jag läste i din NY guide om en gitarrbutik som skulle vara något extra, men nu kan jag inte hitta det. Är jag helt fel ute? Det är nämligen så att min man fyller år under resan och han är gitarrfreak. Skulle vara roligt att ta med honom till denna butik om det är något du känner igen. Kan du i så fall tipsa mig???
  Annars vill jag åter igen bara tacka för alla braiga tips inför vår resa!
  Kram
  Susann

 3. Jag AVGUDAR Allo’ Darlin’. Jag mejlade dem och sångerskan svarade (hur fint?!). Hon har en svensk pojkvän och det är därför de sjunger om Sverige i vissa av låtarna. Puss på dig, sjung med i låtarna åt mig!

 4. Oj! Alla borde ha en kriminell herre som liknar ens egen inramad, tycker jag! Det lät rätt så fint men lite sorgligt på samma gång. Mest fint!

 5. Not a fan of the top at all! And getting fairly bored with pictures of your outfits! Time to take this out of my google reader.

 6. Har du sett Alcatraz? Det är i alla fall en grym serie som handlar om hur fångarna från Alcatraz på 60-talet kommer tillbaka precis som de såg ut då – fast i nutid. Det låter som din historia med Ludde som kriminell från 56 haha. Du kanske borde checka hans bakgrund :D

 7. Yrsa – lyssnat lite pa dom och de verkar himla bra!

  susann – har aldrig skrivit om en gitarraffar tyvarr! hoppas ni hittar den kram!

  svenskofilia – ska forsoka fota sa mycket jag kan!

  Jackie – You know I can see your ip address? So I know that Mindy, Jackie, Jamie and the names you comment as are the very same person. Funny that you in april wrote this comment: ”you have the most adorable life / taste / adventures / boyfriend / self!”

  Agnes – haha ja det ar kanske bast :)

 8. Tack för musiktipsen, älskar Allo Darlin’ och Pushy parents!

  Var det länge sedan du köpte kjolen eller finns den i butik nu?

 9. Åh vad fint! Lika söt som vanligt! Har en liten fråga, undrar om du vet någon bra och trevlig retro restaurang i Stockholm? Du kan ju sådant där :)

 10. Burning Hearts rekommenderas varmt! Kan fortfarande inte förstå att hon som sjunger är samma person som lärt mig biologi och spanska i gymnasiet. Gå och se dem tycker jag :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>