krönika nummer 17.


Ny krönika kommer lastat. Den här gången handlar det om att vara nio år och ganska så modig och rädd på samma gång. Finns i valfri tobaksaffär från och med idag.
.

Translation.
This post is for my Swedish readers. It’s a reminder that my 17th column in the magazine Sofis Mode is out today. It’s about being 9 years old and afraid and brave at the very same time.

Kommentarer

 1. Ett litet skepp kommer lastat med boktips – sökte nämligen lite genom din blogg och såg att dessa saknades. Tänkte därför tipsa…

  Audrey Niffenegger – ‘Time Travellers Wife’ och ‘Her fearful symmetry’. Så udda, men så vackra och så fängslande. Den första fick mig att gråta hejdlöst. Hjärtknipande gråt, så’n där som när magen knyter sig i kramp och tårar strömmar – bara för att något man läser berör ända in i hjärteroten, för att det är vackert, smärtsamt och så sant.

  Samma sak med Alice Sebold och ‘The Lovely Bones’. Känner du säkert till, filmatiserad – inte lika vacker som boken (som så ofta), men helt klart berörande, väldigt bra casting. Mer tårar haha. Helt underbar läsning.

  Hittills är dessa de tre vackraste böckerna som jag läst, någonsin. Men tog till mig några av dina boktips så nu ligger ‘Silk’ och 3 böcker av Murakami hos gulliga grannen och väntar på att bli hämtade.

 2. Yeay! Alltid en kalasdag då din krönika kommer ut, ska köpa tidningen så fort jag slutar jobbet. Älskar dina krönikor och hur du på ett så enkelt sätt beskriver känslor!

  Mvh,
  Desirée

 3. Så oförtåeligt att du alltid lyckas beröra, va du än skriver om. Blir alltid tårögd och får rysningar. Du är så fantastisk.

 4. ska köpa som jag alltid gör såklart :) förresten TACK för att du svarar på massa frågor hela tiden! inte många bloggare som gör det :]

 5. åherremingud sandra. Finaste krönikan hittills. du kan väl lova mig en sak :
  Sluta aldrig skriva. För vad ska jag annars läsa när jag känner mig ensammast i världen?

 6. Lika vacker krönika som alltid, och den sista meningen var ett av det finaste jag någonsin läst i mitt liv;

  Utan kramar blir ingen stark, hur modig man än är.

  <3

 7. Läste den idag! Himlens vad bra text du skrivit ihop. Tack förresten för en peppig ”maj, juni, juli”spotify-lista!

 8. FY tusan vad bra. Jag känner igen mig så in i helvete. Varför ska det vara sådär? Varförvarförvarför ska pojkar och flickor delas upp och bli tillsagda hur de ska och inte ska vara?! Det skär i mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>