lördagens.


Jamen hej igen. Såhär såg jag ut igår när vi hade avskeds-BBQ för Jack (min lillebror ni vet) som har gått klart sitt första manusskrivande-år och ska flytta hem till Sverige en stund. Det var riktig sommar för första gången i år, trettio grader och t-shirtväder ända in till midnatt och efter.


Jeansjackan är från Monki, t-shirten är Chloe Sevigny för Opening Ceremony, örhängena är vintage Chanel och platåskorna är nyyyyyya och från Jeffrey Campbell, modellen heter HOMG.


.


My Saturday outfit when we had a goodbye BBQ rooftop party for my brother who is moving home (he’s been studying at New York Film Academy for a year). The t-shirt is Chloe Sevigny for Opening Ceremony, the jean jacket is a Swedish brand called Monki, the earrings are vintage Chanel and the shoes are new and from Jeffrey Campbell (the shoes model is called HOMG).

Kommentarer

 1. Varför har du inte sagt att du har varit med i stylisterna???
  (eller har jag missat att du skrivit det?)

 2. tänkte fråga dig en sak för att du verkar så himla bra på att ge fina råd. kan man vara kär utan att känna att hjärtat rusar och fjärilar flyger i magen? för jag har träffat världens finaste som jag inte vill vara utan och tänker på mest hela tiden, men jag känner inte ruset.

 3. Sandra! Nu närmar sig stundenten (HJÄLP) och min fina bror går ut! Han är byggare, älskar öl och att träna. Vad köper man till en sådan kille? Du är ju så bra på det där med att hitta på saker, men kräver absolut inte att du ska orka svara på den här kommentaren! Skulle bara vara kul att se vad du skulle ge en 19-åring i present. Vill bli inspirerad! Kram!

 4. Hur gör man när man är 155cm och har längdkomplex? Kanske jag också ska nämna att jag inte gillar att ha på mig klackar och att jag har gått och blivit kär i typ längsta killen i skolan.

 5. dear sandra, you look pretty as always! you know what i really like about your blog? it’s so unique, inspiring and always makes me happy. i wish i knew more blogs like yours, do you have any tipps? i checked the ones at the right sidebar, but none of them is as creative and nice as yours. xxx


 6. emma – oj vad svart, alla ar fina! de bla ar bast tycker jag, men bla ar ju a andra sidan min favvofarg. typ ljusbla. latt att matcha ocksa. sen var den dar Frost Green Kanken Classic fin och den helvita tycker jag. puss

  maja – dejta och hangla ett tag, ge inte upp an. ibland kan fjarilarna smyga sig pa och det ar viktigt att ha provat iaf om det ar sa. puss.

  anna – kanske sadant dar set fran teknikmagasinet dar man kan brygga sin egen ol!

  N – hur kan du ha langdkomplex! det ar svinfint att vara kort. min dromlangd: 157 cm. Strack pa ryggen och tank att langa killar kan tycka det ar oerhort megaromantiskt med en dam i sina basta ar som maste sta pa en stol for att na upp till lapparna. puss.

  lisa – thank you so much! you can find all the blogs I read here, http://rodeo.net/niotillfem/2011/08/the-blogs-i-read/

 7. tack snalla sandra for hjalpen! :) tank att vara sa stilsaker som du. puss!
  ps. om jag hade ditt leende skulle jag aldrig sluta le. bast bast bast!

 8. får man fråga om din bror? jag vill också gå på NYFA ju. tänkte på det häromdagen, känns som om det vore så himla fantastiskt. tyckte han det?

 9. jo – ja han tycker det ar jattekul!

  lina – lappstifter heter Alarm! och ar fran Mac. kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>