moonrise kingdom.

Jag har fått tio biljetter till Moonrise Kingdom och de ska förstås ni ha!
Bion är den 5 juni i Stockholm klockan kl 18, plats återkommer jag med till vinnarna.
De fem första som kommenterar får gå med en kompis. Glöm inte att skriva din mail i mailfältet. Lycka till och så vidare puss.

Translation.
A competition for my Swedish readers to win tickets to the movie Moonrise Kingdom.

Kommentarer

 1. Tänk vad härligt om jag hade bott/varit i Stockholm då, nu när jag har sån här flax och läser detta;) (OBS! Jag vill alltså inte vinna några biljetter)

 2. åh det hade ju varit det roligaste om jag skulle få gå!!! wes andreson är ju den mest fantastiska!!

 3. jag skulle vilja vinna för att ge bort biljetterna till min kompis som precis tar examen nu i dagarna! jag tror hon hade tyckt om att gå. vi får se om jag har tur å hennes vägnar!

 4. Det låter helt awesome! Gratis till er som får gå, heja till mig som ska göra tenta den dagen!

 5. åååååh inte klokt vad jag längtar efter den filmen! Fanns en massa stiltips à la moonrise kingdom och andra filmer av Wes i en tidning jag fick hem idag – lyckan!!!!!!!

 6. Hej hallå!
  Jag vill bjuda lillsyrris på fin bio! Hoppas vi vinner o får käka popcorn.
  Kram Maria

 7. I wish I was Swedish! Though I’ve already preordered my tickets for when it comes out next week in London! Looks so lovely.

 8. Åå The Darjeeling Limited var ju så himla mysig och bra! Moonrise verkar ju hur härlig som helst den med. Vore superkul att få gå och se den!

 9. hej sandra! jag vill så hemskt gärna gå! wes är min absoluta favoritregissör och jag fick hångla med min pojkvän för första gången någonsin till life aquatic i hans pojkvrum. skulle vara så himla fint att kunna gå och se moonrise kingdom (som jag sett fram emot sedan jag läste en notis wes nya film i dn förra året och sen jag såg trailern i januari) med honom <3

  (insåg nu att de var de fem första som kommenterade som fick biljetterna. får helt enkelt gå och se den den sjätte i stället :))

 10. det här har ingenting med det här inlägget att göra, utan vill bara säga hur fantastisk du och din blogg är! det låter kanske konstigt men du är lite som en tröstande vän ibland när det är svårt (typ när jag är olyckligt kär, eller bara deppig). du verkar så himla härlig! kram!

 11. Åh, jag och min bästa vän pratade igår sent på Facebook om hur gärna vi ville se den eftersom att det snackades så mycket om den på Cannes filmfestivalen! Vill verkligen verkligen verkligen superjättegärna se den!

 12. jag har letat efter denna film i tusen miljoner år! trodde den redan varit på bio. jag vill ha hennes kläder nu nu nu. jag vill så hemskt gärna gå. tusan att jag inte han före…

 13. Åååh, det hade varit så toppen. Antar att jag får pröjsa egen biljett… Tror dock att det är värt det.

 14. Edward Norton :D Måste se, måste se! fast bäst är ändå Tilda Swinton eftersom hon spelade ishäxan i Narnia.

 15. Har hört att filmen innehåller fantastisk kostym och rekvisita! Dessutom är små scouter är något av det charmigaste som finns! Vill absolut inte missa chansen att vara med i tävlingen.

 16. åhå, varför satt jag inte klistrad vid datorn idag? slösat alldeles för mycket cash på folköl & falafel & fina buketter på sistone, men det vore så väldigt fint att bjuda min mor på en film av hennes topp tre favoritregissörer, wes. vet att jag är sen & så, men man skall aldrig sluta försöka. då blir livet trist & innehållslöst, & avsaknaden av sommarbio enorm.

 17. du verkar inte ha några tråkiga vardagar alla din dagar är fyllda med så mycket skoj. det är inte mina jag vill inte att ha medömkan, men när jag inte kan få dina vackra dagar kan jag väl få se en vacker film?

  kram

 18. ÅÅ har längtat så. skakar av längtan.

  wes har fram tills idag gjort en handfull av mina favoritfilmer. kommer nog inte bli besviken . iiih
  peppen.

 19. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag ser fram emot den här filmen. Jag ÄLSKAR Wes Anderson^^ Är dock inte ens i närheten av Stockholm, så det får bli en annan gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>