Kommentarer

  1. Åh, jag är fortfarande lika förtjust i isbjörnen. Egentligen borde det inte vara så svårt att komponera ihop ett mönster och sticka en egen. Kanske en liten igelkottekudde eller så.

  2. HM har tydligen bytt namn till Hudcancer och Malingt melanom såg jag på nätet och när jag ser deras annons för badkläder undrar jag vad det är för fel i huvudet på deras reklamare.
    inte ditt fel men du syns på samma sida som dom.

  3. Sandra!

    Det är så att jag åker till New York på tisdag. Har lite smått panik och undrar om var man kan hitta dom billigaste och bästa vintage Levi’s 501 shortsen. Gärna i olika färger (typ rosa, blå, vit, svart). Har du en susning om var man hittar de bästa? Svara gärna via kommentar på min blogg eller dylikt. Snälla hjälp mig fort!!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>