outfits of may. 2006-2011.

Låt oss titta hur dagens outfit under månaden maj har sett ut genom åren!

2006.


Under mina tidiga bloggår hade jag ju inte den bästa kameran om man säger så. Dessutom bloggade jag inte ens mina outfits utan la upp de på en sajt som hette stylediary. Här var de fyra som hamnade där under maj tvåtusensex.

2007.


2007 var det american apparel-fodral, jeansshorts och glasögonhårspännen som gällde.

2008.

2008, även kallat året för den överdimensionerade rosetten.


Pastelligt och sjömansmonster fick gå genom månaden.

2009.

En torsdagsklädsel och en michelle-fyller-år-outfit.


Fika-i-gräset-med-Jonna-klädsel.


Och promenad-med-Ludde-klänning.

2010.

Såhär såg jag ut på Elsas och Pontus bröllopsfest.


Rosa en dag i parken.


jeansklädd för picknick med min gulliga pojkvän.


och randigt och vitt för spelkväll hemma hos johanna.

2011.


Förra året vid den här tiden var det här mina finaste kläder.


Och matchade central park zoo i grönt en dag.
.


My outfits of May from 6 years to 1 year ago.

Kommentarer

 1. Härlig blogg du har:) fina pics överallt.
  jag följer dig nu på FB…har du twitter och Instagram??

  Vill du ha inrednings inspiration, då kan du kolla in min blogg:)
  ha en kanonvecka.

  LOVE Maria på inredningsvis

 2. Schyssta outfits, va kul att kunna titta tillbaka och se vad du har haft på dig. Önskar jag varit så förutseende :-)

  Vissa av kläderna var verkligen to die for. Älskar den blå ”Promenad-med-Ludde”-klänningen.

 3. wow jag minns när du la upp alla de där bilderna från 2008. har besökt dig här så himla länge nu, hehe. och den andra klänningen från 2006 är hur fin som helst! kram

 4. I love your style! It’s so cool because even though it has changed over the years you stay true to yourself. Very inspiring. I’ve been following since 2008, and even though I never leave a comment I’m a faithful reader. ;)

 5. Haha så sant att 2008 var året för överdimensionerade rosetter. jag och min bästis gick aldrig ut utan rosett i håret.

 6. Klänningen du hade på elsas och pontus bröllopsfest är den finaste jag någonsin sett! vad är det för märke och modell?

 7. Är hårfärgen 2006 din riktiga? Jag är rödhåring men börjar få gråa hår (26) så jag undrar om jag kan få till sammalika hårfär som du har nu för att dölja det ;) haha jag börjar bli desperat märker jag om jag t.om frågar en ör mig helt okänd brutta :)

 8. Alltså när du lägger upp sådant här inser jag hur vansinnigt länge jag har följt din blogg. Känns lite läskigt och så himla fantastiskt! (Minns när jag bara var tvungen att leta igenom hela stan för att hitta ett likadant svart aa-fodral som du hade, galet)

 9. kimburlee – you think? i don’t know, maybe I’ve just got older. Also, people don’t dress up as much here as in Stockholm so I don’t wear dresses and such so much anymore. maybe that’s it.

  jibril – det ar ju valdigt lange sen men det ar fran whyred, vet att den salde ut ratt snabbt.

  hannah – nej den ar fejk! jag tycker du bara ska farga ditt har om du har angest! kram

  Mindy – You know I can see your ip address? So I know that Mindy, Jackie, Jamie etc are the very same person. Funny that you in april wrote this comment: ”you have the most adorable life / taste / adventures / boyfriend / self!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>