Kommentarer

 1. Galax-tröjan är grym! Fick den av min bästis när jag var i sverige över påsk (den är från gina tricot). Känner mig coolast i universum i den.

 2. Riktigt kul påse! Så himla sugen på att ha en sån. Frågan är bara om man inte blir gripen på direkten om man går runt med den på gatorna i Amerika… Dum tanke kanske, men är nog inte villig att ta den risken :) haha.

 3. Hej

  Hittade din blogg igår, via Underbara Clara, och gillade den direkt. Skithärlig. Kommer hamna på favvolistan direkt. Härligt när man hittar sådana bloggar.

  /Heléne

 4. den där tygkassen alltså, såg den för några år sen och har sen dess funderat på att göra en. tusan att det aldrig blir av, den är så himla rolig.

 5. Jag älskar pasteller! Och har ett par runda uppfällbara solglasögon, dom äro fina de med!

  Din blogg är mycket fin!

 6. Tänk att få förstöra din karriär,, man skulle ju vilja se dig jobba i vården istället. Hahahha!! *njutbart*

  Klem från en som tror att han kommer från Norge.

 7. En fråga, känner du någon Cissi, Annika eller Sanna? Du kanske skulle vilja jobba i hemtjänsten i deras arbetsgrupp istället? Förstår att du inte vill det, men JAG vill det. Vore njutbart för min själ och mitt ego. Tycker att ditt liv borde vara en spegel av mitt.. *makt* Det gillar jag…

  tack för mig!

 8. Söt blogg!!

  Kolla gärna in min blogg! Jag är ny med detta och vill hemskt gärna ha lite läsare… ^^

  Så om du har lite tid över.. titta gärna in & rekommendera gärna till andra.. =)

  Tick tack!! =) ^^

 9. Hej. Hörde att du och Nina fått igenom ett jobb, en banner. Hur länge har W&K råd att ha kvar er om ni inte börjar leverera. Detta är ingen elak fråga, undrar bara hur tufft det är.

 10. Martin… Alltså, så himla obehaglig du verkar! Om du inte är nöjd med din situation så försök göra något åt det istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>