postcard from palm springs.

sandra
 1. julia skriver

  SKÅL VETJA!
  Om du erövrar Palm Springs så erövrar jag Berlin.
  Ikväll ska jag dricka öl på en uppochnedvänd bar tills jag bara ser konturer och sedan ska jag dansa på en soulklubb tills jag svettas jättemänskligt jättemycket och sedan ska jag vinka på en taxi och ge vägdirektioner superfort på supersluddrig tyska för att till slut hamna på en electroklubb någonstans. Och där ska jag dansa ännu mer. Ah. Livet.

 2. Alice skriver

  oh lucky you !! how i envy you right now !!!

 3. Mira skriver

  Lovely!

 4. Vicky skriver

  menåh, bäst med roadtrip! själv har jag precis dragit över till göteborg och det är typ hundra grader och sol. skål!

 5. Emilia skriver

  åh älskar Palm Springs, åker dit varannan helg känns det som!!

 6. rebecka skriver

  fint åh. vill också på roadtrip och bort bort bort

 7. Linnéa skriver

  Polaroidkamera och roadtrip med bästa pojken, ge mig

 8. Laia skriver

  Lovely pic !! I wish I could be doing the same right now, hate uni haha

 9. Willhelmina skriver

  underbart!

 10. Erica skriver

  åh! jag har varit i palm springs!!!!! En massa öken och ett vattenland om jag minns rätt. :)

 11. sara skriver

  den där baddräkten har jag inte slutat drömma om sedan jag såg den på dig när du var i mexico. jag tittade upp märket och insåg att jag kommer nog tyvärr aldrig prioritera att lägga så mycket pengar på något jag använder så pass sällan – men gudars vad fin den (och du!) är. <3

 12. cheyenne skriver

  jealous! looks like you’re having a great time (:
  xo, cheyenne

 13. Matilda skriver

  vilken fantastisk bild du lagt upp sandra :)

 14. CandyCamilla skriver

  omg. it looks so amazing. i have already feel holidays! Have a nice stay there! :)

 15. Prettygreentea skriver

  So very pretty my dear.

 16. Kajsa skriver

  Vilken härlig bild!

 17. L skriver

  Fint!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem