Kommentarer

  1. SKÅL VETJA!
    Om du erövrar Palm Springs så erövrar jag Berlin.
    Ikväll ska jag dricka öl på en uppochnedvänd bar tills jag bara ser konturer och sedan ska jag dansa på en soulklubb tills jag svettas jättemänskligt jättemycket och sedan ska jag vinka på en taxi och ge vägdirektioner superfort på supersluddrig tyska för att till slut hamna på en electroklubb någonstans. Och där ska jag dansa ännu mer. Ah. Livet.

  2. menåh, bäst med roadtrip! själv har jag precis dragit över till göteborg och det är typ hundra grader och sol. skål!

  3. den där baddräkten har jag inte slutat drömma om sedan jag såg den på dig när du var i mexico. jag tittade upp märket och insåg att jag kommer nog tyvärr aldrig prioritera att lägga så mycket pengar på något jag använder så pass sällan – men gudars vad fin den (och du!) är. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>