rooftop BBQ.


I lördags var det takfest-BBQ hemma hos Fanny, Jack och Julia. Det var adjö för Jack som skulle flytta hem till Sverige och adjö för lägenheten också som alla tre skulle fytta ifrån snart.


Julia skar upp melon i köket när jag kom.


Jack var grillmaster.


Jag och Jack blev hungriga först och grillade grillspett innan grillen blev överbelamrad.


Jesper.


Nina.


Fanny, Charlotte och Adrian.


Såhär fin blev vattenmelonen, sprängfylld med vattenmelonbitar och vodka. Smakade bara saft. På ett bra sätt alltså.


Linn kom i hatt för att inte bli bränd.


Christian.


Sanna.


Vi var så himlans mycket folk och det var 28 grader i luften och bra hela tiden.


Max och Johanna grillade majskolvar.


Frida.


Mathieu och Linn.


Roligt och knäppt: Jag träffade Ivan på festen och vi kom på att vi chattade på internet runt 1998. Efter några månaders chattning bjöd jag hem honom till en hemmafest jag hade, vi var runt femton år då och det var ju himla knäppt att träffas igen på ett tak i New York.


Vi sjöng för Jack.


Jacks bli-sjungen-till-min.


Hemlig mini-fest på taket ovanför.


Matilda.


Fannys gulliga fötter.


Pablo.
Max och Johanna med sina klargrillade majskolvar.


Frida hade med sig lektyr.


jag och mathieu.


Sedan blev det mörkt.


Men festen fortsätte alldeles som vanligt ändå och det var en av de bästa lördagarna på hundra år.
.


We had a good bye-BBQ-rooftop-party for my little brother Jack who finished his first year of script writing at New York Film Academy and is now moving back to Sweden for a bit. We grilled skewers, drank vodka and watermelon drinks and it was extremely crowded and too much fun.

Kommentarer

 1. Ah men shit vad jag också tänker gå på takfest!! Lägenheten vi flyttar till snart har balkong så det får duga än så länge!

 2. Gud, vad knäppt med den där chatt-historien! Jag har varit med om en liknande grej. Är så himla lustig känsla att återse någon sådär som man bara haft kontakt med under en viss tid av sitt liv, det blir så himla minnesfyllt och som att återse en gammal del av sig själv, lite som att äta något man inte ätit sedan man var barn eller att läsa ett gammalt dagboksinlägg.

 3. Dör så fint, takfester kan vara något av det bästa som finns alltså.

  Jag har en fråga angående dina svinsnygga HOMG-skor: hur är de i storleken? Har hört att de är jättesmå och att man bör köpa minst en storlek större än man har normalt. Var det så för dig?

 4. elsker, elsker, elsker bildene! de gir helt magisk følelse. jeg gleder meg til mitt livs første takfest. må bare finne et tak først.

 5. ÅH! Måste ju ha receptet till den där vattenmelongrejen? Skär man typ bara ett hål och häller ned vodka eller gröper man ur hela och sen mixar man dom tillsammans och häller tillbaka? Måste ju absolut testas till sommaren.

 6. Åh, vad lustigt med Ivan, han är nämligen storebror till min fb. bästa vän under mellan och högstadiet, jag tyckte att jag kände igen honom så mycket när jag såg bilden och tänkte att: Näe, äre där han?! Och jo men visst vare det sen när jag sekunderna senare kikade i texten. Hoppas det är bra med honom och resten av familjen, han inte träffat hans syster sen jag gick i ettan på gymnasiet…det var 6 år sen, vad tiden går…

 7. Hurra, det ser herlig ut! Jeg var på en lignende tak-fest da jeg var i New York i fjor sommer. Det er noe spesielt ved kvelder som dem!

 8. Berätta mer om Ivan! Det lät intressant. Är i stort sett i samma sits, snart 17 år fyllda och jag vet inte vad som är rätt och fel, på något sätt. Han bor i Skåne. Det gör inte jag.

 9. Vera – ja de ar sma! jag har 37 och valde 38 men hade latt kunnat ga upp till en 39! kop en storlek storre och pendlar du mellan tva storlekar ta en over den storre!

  cecilia – gröper ur hela och sen mixar man dom tillsammans och häller tillbaka!

  lola – i’ve done that a few times, check this category: http://rodeo.net/niotillfem/category/om-film-och-tv/

  p – haha lustigt :)

  kaneli – den var magisk!

  agnes – forstar inte riktigt hur det skulle vara samma sits alls?

 10. Det ser så ubeskrivelig fantastisk ut! Om man bare kunne glemme universitetsoppgaver og sommerjobber og forpliktelser og dra avsted!

 11. Nej, jag menar inte så, att vi sitter på samma sits!
  Jag vet inte om ni lärde kände varandra på internet, men det var i så fall det jag menade, att lära känna där innan ”verkligheten”. Men så kanske inte var fallet, jag vet inte.

 12. Ser väldigt mysigt ut, blir nästan lite avundsjuk här i ett regn fyllt ldn, som känns långt från soliga takfester. Väldigt fina bilder.

 13. Alltså, nu kan jag inte hålla mig längre.. Jag bara älskar att få följa med på alla dina fester som du så härligt visar via foto alltid. Tack för att du delar med dig av din vardag. Det lyser verkligen upp denna småbarnsmorsas värld. Mvh Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>