spending warm summer days indoors writing frightening verse to a buck toothed girl in luxembourg.God morgon! ♫ ♪ ♫

sandra
 1. Bettina skriver

  Så utrolig inspirerende! Frokost er best <3

 2. Prettygreentea skriver

  Good morning. Breakfast photos are always the best.

 3. Elina skriver

  Åh nej, nu blev jag hungrig igen…

 4. Kajsa skriver

  Så himla hungrig jag blir!

 5. Eva in Athens, Greece skriver

  Underbara bilder, Sandra!
  Ha en jättefin dag när du vaknar så småningom, om du inte är ute på kul förstås!
  Eva
  ☼☼☼

 6. Nina skriver

  goodmorning :)

  This made me soooo hungry!

 7. Vicky skriver

  frukost FOREVER. <3

 8. Eva in Athens, Greece skriver

  Hihi, såg plötsligt att tiderna var svenska och sedan såg jag Sv.D och förstår att du är i Sverige, du bor nog där. Jag trodde du bodde i New York! :)
  Kram♥

 9. Therese skriver

  Åh, idag känner jag faktiskt att min frukost hade passat in bland dina foton. Den var ljuvlig – rågfralla, juice, hemmagjord rabarberkräm och vattenmelon. Intogs på balkongen i sol som var så varm att shorts och linne var melodin. Finns ingen bättre start på dagen.

 10. Påfågeln skriver

  Alltså finns det bättre bilder än frukostbilder? superfina verkligen!

 11. Synne skriver

  Herlig samling frokostbilder! God morgen til deg også!

 12. marire skriver

  å, frokost<3 god morgen!

 13. Annie skriver

  Goood morgon! Sandra, igår såg jag på Grease 2 och jag kom och tänka på dig då. :)

 14. Dödergök skriver

  Frukosten är dagens vackraste måltid! (Och den godaste!)

 15. Emilia skriver

  Fy vad gott allt ser ut! :)

 16. Sofia skriver

  Min mormor har också såna rosenkoppar, vi brukar dricka te och varm choklad ur dem.

 17. rebecca skriver

  för gott.

 18. Niklas skriver

  Man blir hungrig bara av att titta på bilderna!

 19. Karl skriver

  Gillar dina frukostbilder !

 20. Minh skriver

  Asså Sandra, enda sedan du skrev om carbonara-receptet och jag upptäckte hur galet jävla gott det är, har jag seriöst ätit det minst 4 ggr i veckan. Det är helt sjukt, under hela påsklovet levde jag bara på carbonara!!! Det har gått så långt nu att mina föräldrar börjar oroa sig för att jag äter för ensidig kost hahahaha men ja, tänkte bara säga att det typ är det bästa som har hänt mig <3 <3 <3

 21. kaneli skriver

  frukosktfrukostfrukost <333

 22. rebecka skriver

  åh!!!! frukosten blir så mycket godare om den ligger fint

 23. vanna skriver

  asså lägg ner, jag bantar

 24. Hanna skriver

  Såg denna bild på tumblr, bild från en fotoautomat som du och Ludvig tagit nu med texten ”take cute kissing pictures photobooth”. Här är länk till bilden!
  http://wreckthisbucketlist.tumblr.com/post/23323132527

 25. donnasandra skriver

  Mmmm frukost

 26. Matilda skriver

  vilka underbara bilder, så fantastiskt gott och så snyggt :)

 27. Lisa skriver

  mums och dina frukostbilder är så fina!

 28. Hagelstorm skriver

  Blir så inspirerad av dig.

 29. cecilia skriver

  du är så bra.

  jag skulle klicka mig in på din sida för att läsa lite i din guide för paris. direkt började jag istället att kolla igenom dina bilder och texter som är svåra att slita sig ifrån. jag försvann helt bland allt det fina och vackra. sen slog det mig, nästan en timme senare, att jag skulle ju läsa din guide.

 30. Linda skriver

  frukost är verkligen det bästa. så himla gott!

 31. oroshjärta skriver

  Sitter med kaffe koppen & dör lite.

 32. cheyenne skriver

  aaaa – i love breakfast!
  xo, cheyenne

 33. Anna María skriver

  Åh, älskar frukostar!

 34. Gabriella skriver

  Härligt! Vilken inspiration, nu blir jag sugen på grapefrukt=)

 35. Adele skriver

  nu blev man ju plötsligt väldigt pepp på att äta frukost. :)

 36. Inspire me, Darlin' skriver

  Jag vet inte om det är du, eller om det är att jag o mitt ex alltid åt helgfrukosten i sängen som har gjort att jag är helt tokig i frukost! Mest helgfrukost med kokt ägg och rostar bröd med skinka o gurka, juice och kaffe. Men vardagsfrukost också, miniversionen av helgfrukosten lite halvstressat mitt i sminkningen ^^

 37. sandra skriver

  minh – hurra! :D

  hanna – ja jag har sett den, det ar fint :)

  cecilia – <3

 38. cajsa skriver

  hahaha älskar bananmackan mitt i alla superstiliga chica fotogeniska frukostar. det är sånt som fulländar.

 39. Judy skriver

  Awesome breakfasts. Yum yum.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Dagsfest= ❤️❤️❤️
Arkiv
Twitter @niotillfem