Kommentarer

  1. Åh, idag känner jag faktiskt att min frukost hade passat in bland dina foton. Den var ljuvlig – rågfralla, juice, hemmagjord rabarberkräm och vattenmelon. Intogs på balkongen i sol som var så varm att shorts och linne var melodin. Finns ingen bättre start på dagen.

  2. Asså Sandra, enda sedan du skrev om carbonara-receptet och jag upptäckte hur galet jävla gott det är, har jag seriöst ätit det minst 4 ggr i veckan. Det är helt sjukt, under hela påsklovet levde jag bara på carbonara!!! Det har gått så långt nu att mina föräldrar börjar oroa sig för att jag äter för ensidig kost hahahaha men ja, tänkte bara säga att det typ är det bästa som har hänt mig <3 <3 <3

  3. du är så bra.

    jag skulle klicka mig in på din sida för att läsa lite i din guide för paris. direkt började jag istället att kolla igenom dina bilder och texter som är svåra att slita sig ifrån. jag försvann helt bland allt det fina och vackra. sen slog det mig, nästan en timme senare, att jag skulle ju läsa din guide.

  4. Jag vet inte om det är du, eller om det är att jag o mitt ex alltid åt helgfrukosten i sängen som har gjort att jag är helt tokig i frukost! Mest helgfrukost med kokt ägg och rostar bröd med skinka o gurka, juice och kaffe. Men vardagsfrukost också, miniversionen av helgfrukosten lite halvstressat mitt i sminkningen ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>