Kommentarer

 1. hello sweetie!

  could you please give me the youtube link to a swedish movie you posted some months ago? it’s being hard to find it on your blog because i don’t remember its title. thanks!

  keep being so natural!

 2. åh så fint. men jag säger som någon ovan: är rätt säker på att katter lever längre än hundar. och väldigt få hundar blir väl över femton år? men fint i alla fall! /besserwisser_89

 3. Eh.. så vill man ha ett djur att leva med och åldras med utan att den dör för en själv så ska man skaffa: flodhäst, noshörning, elefant eller en val. Andra säkra kort är fåglar och musslor. Inte de mest enkla djur att ha som husdjur ;)

 4. Åh, jag ÄLSKAR SNLs Real Housewives of Disney!!! Jag har försökt hitta en länk som går att se från Sverige sen avsnittet gick, SÅ bra. Min andra favorit är alla sketcher mer ”Bein’ Quirky with Zooey Dechanel”, Michael Cera-imitationen är så sinnessjukt rolig och spot on! Be our guest, be our guest…

 5. Jag har en bekant, Sophie. Hon är illustratör och har ett eget företag som heter Headline Honey Ilustration. Hon har gjort jättemånga fina verk som jag tror du skulle gilla. Mycket retro. Här är en länk till lite av hennes verk.
  http://www.facebook.com/media/set/?set=a.245588398810766.55590.216105045092435&type=3

  Jag tycker om mustaschprintet är väldigt häftigt och de pinuppiga bilderna med strumpebandshållare är ju också väldigt tjusiga.


 6. olivia – vet inte, har tyvarr ingen lank :(

  maria – i have no idea which movie you mean, could you send me the post or explain a little bit?

  ina – ja det har du ju verkligen ratt i. hundrar borde ju vara nagonstans dar mellan 10-12 ar.

  jenny – haha :)

  Emily Dahl – aaaaaalskar det ocksa. gah

  trolljagarn – fint!

 7. gaaaaaaaah hur hittar jag videon med real housewives of disney igen? den är väldigt borta och jag känner att den skulle sätta pricken över i:et för den här veckan!!

 8. Om solen kommer komma fram lite senare idag så tänker jag ta cykeln till den närmaste kiosken på våran lilla by här på Öland och köpa två ice cream sandwiche, en till mig och en till mamma! :)

  // medinaadilova.blogg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>