Kommentarer

 1. Förstår du lyckan, jag såg Magnetic Fields i fredags! Gud, vad jag älskar dem. Banala rim och världsmästar-arr. Helt magiskt var det!

 2. Fina Sandra,
  jag måste bara berätta för någon..

  Den finaste pojken, den finaste av alla, sade ”Jag älskar dig så mycket, Lina. Jag vill ge dig mitt allt.. och jag kommer att leva enbart för dig.”

  Jag trodde jag skulle tuppa av. Han är så vacker.

  Nästa år ska han bli soldat och vi kommer tvingas vara ifrån varandra i två år. Två hela år. Han får inte ens ha mobil telefon och det känns som att jag ska gå isär. Vi får lov att skicka brev däremot. Handskriva sådana. Det är i alla fall fint, och jag ska skriva till honom varje dag, så att han vet hur mycket jag älskar honom.

 3. lyssnar du på the tallest man on earth? det borde du göra annars tycker jag :) finns ingen bättre

 4. Hej! Vill bara säga att jag verkligen älskar din spellistor. Även så den här! Är så underbara blandning av den bästa musiken.
  Vill dock uppmärksamma dig på texten i He hit me – The Crystals. Jag tycker texten är väldigt hemsk (pga personliga och professionella erfarenheter) men jag kan förstå att melodin gillas. Hur tänker du kring låten?

 5. Rubriken. Är det ett citat? Var kommer det ifrån i så fall. Jag har googlat men hittat ingenting men jag tyckte att det var så fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>