brevvänner tvåkommanoll.
pic source 1 2 3

Jag kom att tänka på en sak som vore väldigt fint. För några månader sedan hade jag ju ett brevväxlingsinlägg. Där ni kunde skriva en liten kontaktsannons så att säga (eller läsa andras) och så kunde man höra av sig till den man tyckte om.
Jag har fått så mycket fina mail från människor som träffat varandra, som börjat skriva brev eller maila och fått nya favoritpersoner.
Det vore så himla roligt att göra ett inlägg om det, om personer som hittade varandra.
Kan ni inte maila mig och berätta, bifoga gärna en bild, på er två eller på ett brev ni fått eller vad som. Så gör jag ett litet inlägg om det hela!
Min mail är sandra beijer (@) gmail.com
.


A couple of months ago I made a post where you could wrote about yourself in the comments and then people could e-mail each other and get new friends and pay pals. It would be lovely to do a blog post about the new friend that you maybe got through this. Send me your stories, perhaps with a picture if you have one, to sandrabeijer (@) gmail.com

Kommentarer

 1. Kan du inte göra ett till inlägg snart där nya människor får hitta brevvänner? :) Vore så himla roligt, för jag missade förra gången du gjorde det. Och jag äääälskar att skriva brev!

 2. Åh, kan du inte göra det på nytt? Har nyss börjat läsa din blogg och missat det inlägget. Vore så kul med en brevkompis, precis som då man va 10 år :)

 3. kan ingen starta en klubb där sorgsna människor får ösa all skit ur sina brustna hjärtan? för att se att man inte är ensam och hur jävliga relationer kan vara. åt helvete med kärlek för jag är så jävla sviken att jag vill dö och ändå så kär att det gör ont-klubben, typ.

 4. Hej!
  Jag skulle bara vilja tacka dig! Jag var nämligen i New York i förra veckan och med mig hade jag din guide över staden utskriven. Jag ville bara berätta att den hjälpte mig väldigt mycket under resan och gjorde att jag hittade till många mysiga och bra restauranger som du hade tipsat om! Kändes som om man kom in i staden lite snabbare. Nu är det bara att räkna ner till nästa gång jag sätter min fot där igen.
  Tack!

 5. Jag har en brevkompis som jag skrivit till sedan vi var 13-14 år. Vi är nu väldigt vuxna, 31 och 32. Men vi skriver fortfarande. Och drömmer om att en dag få träffas.

 6. alla ni som vi ha ny brevvanne-stund, det finns ju sexhundra personer dar som skrivit om sig sjalva och vill ha nagon att prata med, las dom! kram

 7. Jag har skrivit med två nya fina personer! En Mathilda från Stockholm, och en Katerina som bodde i London. :) Mejlen är tyvärr en rätt bortglömd zon, men ett par mejl har det blivit iallafall!

 8. Nr 7. Linnea! Jag vill gärna starta en klubb för oss med kärlekssorg! Blev dumpad av min kärlek för lite mer än en månad sen och det skulle vara väldigt skönt att få prata med någon som också har brustet hjärta. Så mejla gärna om du vill! Även andra som är hjärtekrossade eller bara ensamma kan mejla!

  Min mejl är: krossathjarta (@) gmail.com

 9. Jag tycker det var en så gullig idé du hade, jag älskade själv att skriva till all a mina brevvänner när jag var yngre. Och även om jag inte själv var med så ska det bli jättekul att se en uppföljning till initiativet!
  puss

 10. Jag brevväxlade med två jätte fina tjejer som jag fick kontakt med genom ditt inlägg. Ja, tills min mejl mystiskt slutade fungera. Nu kommer jag inte in på den längre och de tror säkert att jag glömt bort dem. Fast det har jag inte, jag kan bara inte deras mejladresser och det känns så himla tråkigt.

 11. Totally forgot about that post! Will you do that again, a post like that? Would really love to a new pen pal!
  xo from Holland

 12. Jag tryckte på cmd+f och skrev in min stad i sökfönstret. Hittade en tjej, i min ålder och allt, och det kändes som att vi hade en del gemensamt. Så jag skrev till henne och nu har vi mejlat ett tag (dock har mejlen blivit allt glesare det sistone) och vi har planerat att ses i någon månad nu, fast det har alltid kommit saker emellan som studenter och sådär, så det har fortfarande inte blivit av. Men någon dag så!

 13. jag bor i paris. det är allt. älskar nya människor, bakelser och vet alla bra ställen att köpa klänningar på. new york kontakter också bra. och ja, hej!

 14. du har såna fantastiska idéer på gång, åh! detta framtida inlägg ser jag verkligen fram emot!
  vill också efterlysa ännu ett hitta-brevvän-inlägg. kom inte riktigt för mig då du hade det förra. och såhär lagom till att sommaren kommer rusande skulle det vara så väldigt trevligt med en brevvän att dela sommartankar med.

 15. Ni som vill ha brevvän:

  Om ni vill får ni gärna skriva till mig. Min mejl är rosenmalva ( a ) gmail.com.

 16. Är en femtonårig tjej med ett brustet hjärta, någon som vill brevväxla? Vi kan prata om oss själva och få ut oss allt det som man så gärna vill prata om, men som man inte riktigt kan göra med någon som känner en.

  lisaigrimstorp (a) hotmail.com

 17. Skulle inte du kunna ordna något sådant igen? Jag var inte med förra gången eftersom jag tänkte att jag inte skulle ha tid, men nu känns det som att jaa har all tid i världen! Och en brevvän skulle verkligen sitta fint..

 18. Hej :) Hade varit grymt kul att börja brevväxla med ngn ! :) Gärna ”riktiga” brev ;) Skulle vilja skriva med vem som helst, kvittar vilket kön. Gärna ngn som är runt min ålder :) Jag är en tjej på 22 år som vill prata om allt mellan himmel och jord! Mejla mig: yohannah90@gmail.com
  Tveka inte :) /Johanna

 19. Hej, Sandra. Tack vare ditt brevväns-påhitt så mejlar jag med en underbar tjej som heter Victoria. Vi har samma musiksmak, vi pratar om pojkar och framtidsångest och vi har bestämt oss för att träffas på Emmabodafestivalen. Så sjukt fett, tack!!!! <3

 20. Hej Sandra!
  Jag mailar och skriver brev med en grym tjej som heter Ernstine, henne kom jag i kontakt med tack vare dig! Vi diskuterar fina helger, fina pojkar och livets fina saker i allmänhet. Vi pratar också om framtiden, om en efterlängtad flytt till Bergen för henne och om min lätta panik över att jag själv tänker flytta från mitt älskade Dublin. Om resor världen över och om saker som kanske inte riktigt går som vi önskar.
  Jag blir alltid lika glad när jag upptäcker ett mail från henne i min inkorg eller när jag hittar ett brev med norska stämplar på i brevinkastet. Och när det hände något som gjorde mig riktigt riktigt glad förra helgen tänkte jag nästan direkt att ”så fort jag kommer hem måste jag berätta om detta för Ernstine”.
  Så jag är himla tacksam för att du skrev det där brevväns-inlägget!

 21. jag är så taggad på det här kommande inlägget!!! ska bli så spännande att få höra om alla som fått kontakt :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>