en helg med min mamma.


Min mamma kom ju hit till New York i torsdags.


Jag tog ledigt på fredagen och så åt vi frukost på stället bredvid mig med de finaste och minsta menyerna.


Scrambled eggs med prosciutto.


Vi promenerade upp till Times Square.


Ända upp till central parken faktiskt och åt överflott lunch. Detta är alltså pasta med hummer, kantareller, svart tryffel och tryffelsmör. Är inte så duktig på att äta just nu men detta var <333


Vi satt på Bleecker St och drack bubblig eftermiddagsdricka.


Och kvällspromenerade.


Nypedikyrerade naglar.


På lördagen gick jag omkring lite själv. Jag tror det är viktigt att vara ifred när man har någon någonstans som väntar på en. Ensam fast ändå inte om ni förstår.


Hängde vid vattnet.


<3


På kvällen drack vi öl på gatan.


Och åt middag på Mary’s Fish Camp.


Hummer!


Vid midnatt åkte jag och mötte upp Sara och Rasmus på BBQ i Bushwick.


Blev kär i den här.


Söndagsfrukost.


Och det var ungefär min helg. Det här är förresten en så hemskt fin krönika om mammor.
.


My weekend with my mom.

Kommentarer

 1. Ett steg på väg. Såg ut som om du haft en alldeles förträfflig helg trots omständigheterna. Hoppas att du kunde njuta av den åtminstone litegrann. <3

 2. Du skal veta hur betydelsefull din blogg är. Dina bilder, texter och din öppenhet går rakt in i själen på något vis. Tack för att du finns!

 3. VIlken mysig helg det ser ut att vara,du är så duktig och stark som går ut och har roligt! Jag är stold över dig gumman!

 4. Mammor är det bästa. De klarar allt och vet när de ska stryka en överkinden och öppna famnen så att man får gråta lite, så som när man var barn.

  & ballongbilden. jag dör så snygg.

 5. det låter som att du fick möjlighet att andas lite ovanför vattenytan i helgen, vad skönt. om inte annat så hade du en hand att hålla i när du föll. läser dina texter och det bränner i hjärta och kropp. du är oerhört duktig på att formulera dig att jag har känt din ångest hela veckan vilket ju är konstigt med tanke på att jag inte känner dig. du får se det som att du skickar över lite av din smärta på dina läsare så bär vi den ihop. själv kan man vara, men du är aldrig ensam.

 6. Blev sâ glad och varm i hjärtat när jag sâg alla bilder pâ god mat och vackra platser, och att veta att du var med din mamma. Fastän du är ledsen lyckas du fânga det fina och vackra och goda. Det är ett steg framât. Att ta sig ut och göra saker även om târarna rinner ibland och det gör ont. Att bara inse att de vackra tingen är vackra nu ocksâ. Det bara tar litet tid att se det sâ igen. Du är en fantastiskt person, du har en stor begâvning som vi alla här ser, tack gode gud att sâna saker är oberoende av karlar. Fortsätt framât finaste du, och kram till din mamma o dig. <3

 7. ”Jag tror det är viktigt att vara ifred när man har någon någonstans som väntar på en. Ensam fast ändå inte om ni förstår.”

  De raderna stod verkligen ut när jag läste. Så sant, så sant. Tror jag ska spara dem nånstans.

 8. Mat som är för god att låta bli att äta är bra när man inte har någon matlust och är olycklig. Det ser ut som om ni har haft en fin helg! <3

 9. Jag måste bara säga Sandra, vilka vackra bilder du tagit! Det finns en smärta i dem som rör om i hjärtat. Det är nästan som man kan känna din egen sinnesstämning i dem.
  Glöm aldrig bort hur talangfull du är! Stor varm kram!

 10. Fineste Sandra, godt din mor passer på dig! Oh, English now, I don’t know if you understand Danish. Ever since I read about what happened to you, I have been feeling a little sad. You are the prettiest, loveliest thing, that has ever crossed my way on the Internet. To see that you are doing just a little bit better in this post, makes me happy. You where the one, who taught me, that things will be okay again, that there are glimpses of light, that one day, you hear someone laughing and you are surprised to find out, that it is actually you who is laughing. And then one day, your heart stops being broken. In a way I feel like it is my turn to help you now, to help your heart to heel and to tell you, that everything is going to be ok again. And that you will find a new love. One that is going to make you understand, why it never worked out with any one else. Tusinde kys og puss og kram go søde tanker far københavn.

 11. Blev så glad när jag såg bilden på den röda ballongen på nåt sätt. För att det är så bra att du ändå inte har slutat se såna där fina småsaker mitt i ingenting. Sluta aldrig med det.

 12. Your mother is wonderful to come visit you and to be there for you in your darkest hours and days. Beautiful impressions from your weekend. Continue to explore, to taste, to listen, to watch and there will be (deep down) some energy bubbling up.

 13. Mammor hjälper alltid. Blev så glad av bilden med vovven också, hundar är fantastiska för att få en att må bättre. Hoppas du börjar läka nu.

 14. Ja du, mamma asså. Jag kan inte ens räkna alla gånger vi har bråkat om allt och hon har ju inte alltid rätt precis men det har inte jag heller. Och envisheten är extrem. Men när allt brakade ihop i mitt kärleksliv nyss så visade det sig att min mamma är en enorm person, envis ja men ENORM och jag tänker hela tiden.. mamma asså. Den kvinnan. Vi lägger till mormor på samma lista eftersom vi bor fyra kvinnor, tre generationer, unger samma tak.

  Det blir lättare med tiden, jag lovar.
  kram

 15. Tack Sandra för lnken till Cronemans krönika. Och jag dog en smula. Mina morföräldrar jobbade på Berte gård som hörde till kvarnen i Slöinge (eller qvarnen, som man skrev det på den tiden). Och min mamma är 79 år, har diabetes, hjärtsvikt, KOL, är snart blind och kan knappt gå men hon är den bästa av alla mammor och så är det bara.

 16. kan man ens förlåta, hur gör man i sådana fall? jag vill så förlåta och glömma, hur förlåter man?

 17. förlåt för att jag ber dig om råd när du mår såhär. men i lördags så hade jag fest och den vackraste av män blev min för en natt. hur gör jag nu? vi har inga gemensamma vänner, han använder inte facebook och jag har inte hans nummer. dessutom är jag väl alldeles för ful för honom och för tråkig. men ändå, han är vackraste jag har sett och skulle kunna döda för att få kyssa han igen. hur får jag honom? jag vill inte vara vara för på honom. äsch jag vet inte, men du ger alltid så bra och fina råd. jag vet inte.
  hejdå
  (om någon annan läsare läser det här och ni har bra råd, plisplis hjälp mig)

 18. Evighetslånga tröstlösa dagar blir snart till veckor som blir till år,
  en dag vaknar du och det känns inte längre som igår.

 19. Hej Sandra,

  I’m not sure if I have commented before but I absolutely adore your blog! I’ve been reading it for couple of years and love following your life in New York. You seem lovely and your taste in films is almost identical to mine. :)

  The point of this comment is I guess that keep on doing what you do and there are lots of people who love seeing how you are doing and care about you. And we all know things are going to get much, much better.

  Lots of love and sunny days xx

 20. Hejsan!
  Vi känner inte varandra, men vi har träffats en gång och pratat lite på en fest på Beyond Retro och jag tänkte att du var så fin och fnissig. Efter det läste jag din blogg framlänges och baklänges typ varje dag. Sen föddes vårt lilla barn och läsa bloggar hamnade ganska långt ner på priolistan men jag brukar ändå gå in och läsa lite på din någon gång i månaden.
  Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag tycker så jäkla synd om dig (med det menar jag inte på något nedvärderande sätt!), fy fan för att inte få vara med den man älskar! Jag blir helt gråtig bara av tanken.
  Hoppas din mamma gör så att du mår lite bättre <3

 21. Du tar så väldigt fina bilder, fast man kan nästan känna ett sting av sorg i dem. Hoppas du mår lite, lite bättre nu.

 22. Jag älskar att se att du ändå lever Sandra. Att du kan uttrycka dig, att du inte tappar bort dig själv i allt detta tråkiga. Du är stark, som klarar dig otroligt bra på egen hand. (Även om en mamma alltid är skön att ha omkring sig i bland)
  Du är en bra förebild.

  Alla i samma sits borde tänka: Tjejer är så jävla grymma. ”We can do it”. Även om hjärtan är brustna och ögon rödgråtna.

  PUSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>