fredagens.
Igår var det fredag och fotbollsmatch och hela kalabaliken så då var man förstås tvungen att klä sig i blått&gult. Allt är American Apparel och skorna är som vanligt från Opening Ceremony. Väskan är Mulberry.
.


Supported the soccer game between Sweden and England with Swedish colors yesterday. Everything is American Apparel except the shoes from Opening Ceremony.

Kommentarer

 1. Älskar den kjolen, har en exakt likadan som också jag lagt upp några centimeter. Den passar till allt! Fin magtröja, kycklinggul är en så fin färg som alltid piggar upp! Önskar vädret här var lite bättre, i så fall skulle jag springa runt i magtröja mest hela tiden :)

 2. eva – jag har ett BMI på 21 vilket inte är undervikt utan i den normala skalan och storleken på den där kjolen är Medium. jag äter alldeles precis som alla andra, okej kanske inte de senaste två veckorna pga totalkraschat hjärta, men annars så.

 3. eva: Nu skrev ingen något om Sandras ”smalhet”, utan bara att hon är snygg allmänt och har fin kropp, som lika gärna kan syfta på former mm.

  Sedan är det verkligen inget fel på att vara smal, så länge man inte skadar sig själv genom svält/överdriven träning för att bli så. Jag har stlk 32 och äter mest hela tiden. Alla är olika.

 4. Till Vicky: Håller med om att Sandra är supersnygg. Men! Du är också supersnygg. (Eftersom du länkade till din blogg så såg jag det hihi). Inte för att man måste vara det eller så, men nu råkar du ju vara det plus skrev om ämnet, och då tyckte jag att någon borde påpeka det för dig. :)

 5. Hon har ju så snygga bröst, det kan ju lika gärna vara det man menar när man säger att någon har fin kropp.

 6. Sandra, jag måste bara fråga; du som har en så himla fin och smart klädstil, blir du någonsin haffad av streetphotographers och liknande där borta i Amerika? Eller på andra ställen för den delen! :-D

 7. Hey!
  I was watching the football to but was far less patriotic! The sea of yellow was quite impressive!

  I really admire how you wear little tops and skirts – it really suits you. I think I need to try and wear that combo more often!
  Love from London

 8. A: TACK. när tjockångesten äter upp en är det precis sånt här man behöver höra. tack tack tack fina du och tack sandra med för att du är bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>