happy midsummer!


Glad midsommar finaste ni!
Här kommer en liten repris från min favorit-midsommar. Ett juni 2009 på min familjs gamla landställe med mina bästa vänner i en Stockholms skärgård och dans tills solen gick upp igen.
I år ska vi fira den i Battery Park för det gör tydligen alla new york-svenskar. Jag har aldrig firat midsommar i New York så det ska bli himla roligt. Hoppas verkligen inte att det börjar regna för det säger min telefon att det ska :/
Hurra hurra i alla fall, midsommar ar min favorithögtid!
.


Happy midsummer, see you in Battery Park if you are here in New York!

Kommentarer

 1. Ha så kul och hoppas ni får bättre väder än regnet här i Sverige (eller, för tillfället är jag visserligen på jobbet i Danmark), man kan jus e på dina bilder att midsommarvädret inte alltid är att räkna med

 2. Glad midsommar!
  Du får visa bilder sedan så vi får se hur midsommar i new york ser ut :)

  Jag drömde förresten att du hade långt ljuslila hår, att vi fikade och pratade om massa fint!
  Det är lite weird att drömma om folk man inte känner. Men också lite fint på något vis.
  Vet att jag blir rätt glad av att ha hört klasskompisar som kommit fram och sagt att de drömt om mig. att man är med någonstans där och påverkar på något sätt tycker jag är himla fint :)

 3. Glad midsommar!! Här kommer det nog bli sol, men vad gör det? Jag ska jobba på fabriken hela dagen. Men det är ju kul det med.

 4. jag sitter här i malmö med smhi’s ljuvliga prognos framför mig….. sexton grader och regn! tills klockan sju då det ska bli sol och sexton grader.

  MEN SEXTON GRADER!!! då kan man ju inte sitta ute och äta :(

 5. själv jobbar jag kväll idag och morgon imorgon, gah, men ska försöka svänga förbi ett svenne-midsommarfirande iallafall. är i oslo och känner ingen. nåväl.

 6. men wow, så himla fint collage. blir nyfiken på hur det ser ut att fira midsommar i new york. själv ska jag fira den på jobbet. haha.

  kram och glad midsommar!

 7. Det är typ den enda dagen, den enda högtiden, som jag vill spendera på hemmaplan. I Sverige, i bästa sällskapet, vid ett svenskt hav.

  Tur att jag vet att åtminstone Niotillfem firar i samma stil som jag i år i alla fall.

 8. Glad midsommar finaste Sandra! Jag hoppas du slipper regnet i New York. Här i Sverige har redan regndropparna börjat falla. Kram

 9. Inatt var du på ett flygplan som skulle någonstans, du satt bredvid mig och åt macarons. Helt plötsligt höll världen på att gå under och vi hade en väldans panik för dom där få macaronerna hade förvandlas till ett berg av dom, och vi var tvungna att äta upp alla! Tyvärr vaknade jag, med 39 graders feber och har legat i sängen hela dagen och trott att världen går under snart.
  Jag hoppas att du får en riktig trevlig midsommar, och att du nästa gång får äta macaroner ifred och inte i någon konstig dröm, kram!

 10. Midsommar är allt bra fint! Här tänder vi snart grillen, tur det för jag är vrålhungrig. Hur firar man midsommar i New York-stil? Slår vad om att ni befinner er på ett tak. Hoppas ni slipper regnet!

 11. Jag firade min midsommar i Battery Park med min familj förra året! Mycket trevligt trots dåligt väder… Och det var så roligt när New York-bor kom förbi endast för att äta svenska köttbullar med potatismos, haha!

 12. Åh jag var också i Battery Park! Fram tills det började åska och blixtra då vill säga! Jag skickade ett mail till dig för en vecka sedan kanske, och undrade om du ville ta en fika här i NY. Jag tänkte att kanske har mailet inte kommit fram? Eller så har du inte orkat svara, vilket jag förstår i så fall. Hoppas du hade en fin midsommar trots vädret :).

 13. Bodde i både San Francisco och Philadelphia ett tag förut och firade ganska många midsomrar där. Det var så kul att träffa alla svenskar som man inte kände sedan innan, men det är lite synd att man sitter och pratar om midsommar när solen går ner klockan 7 :(
  Glad midsommar i efterskott i alla fall!

 14. Glad midsommar!!!! hoppas du har det bra där! hur firar amerikanarna midsommar?? firar de ens? pusss<3

 15. hoppas det blev en fin midsommar för dig! tänkte nog mest säga att åh vad mysiga bilder, hoppas du tar fram din kamera snart igen, för du är bäst på att fota fint!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>