instagram. may.

Jag tänkte att vi skulle titta lite på hur maj sett ut genom telefonen,


Polaroid från när jag hade minikalas hemma med några favoritpersoner. Fick vattenmelon i present som jag åt dagen efter.


En dagens outfit och mina nya platåskor från Jeffrey Campbell.


Katten som bor i ramaffären vid mitt jobb samt en liten guava-godis jag fick när jag åt lunch.


Området där jag bor som jag tycker är så himla vackert + en av alla hundratals dog walkers, man blir så glad av hundar i grupp.


En frukost på hembakat bröd med stekt ägg på, yoghurt med blåbär och kamomillte. Samt utsikten från mitt fönster.


Borstar tänderna lite och mitt köksfönster.


Amerikaner är ju äta-lunch-framför-datorn-personer och jag trodde jag aldrig skulle bli en sådan, men titta här då. En bentolåda och en bibimbap, mycket gott.


Burnings Hearts på NYC Pop Festival och jag och Alexandra en lördag när vi var katter litegrann.


De rökande duvorna som bor i köket på mitt jobb trodde jag så himla länge var duvor som spelade flöjt bland molnen. Och så en regnig dag med mitt paraply som ser ut som ett kyrkfönster.


En frukost och en lunch.


Mooncakes fantastiska nudelsoppa och en lika fantastisk Alexandra med hennes man i livet, Sammy.

Jag heter sandrabeijer på instagram om någon missat. puss.

(ps. Jag måste göra den här platsen lite gladare och vardagligare just nu, det betyder inte att jag mår strålande som ni nog förstår, men jag orkar inte att den är full med så mycket ångest för det kommer leda till att jag bara inte orkar gå in. Måste pynta lite, måste göra lite fint, måste göra det till ett ställe jag kan trivas på.)
.


My instagram through may. My username is sandrabeijer

sandra
 1. Astrid skriver

  Du är fantastisk!

 2. Lene skriver

  :) Fyll den med fluffy kaniner, katter, pastellfarger, kaker og blomster! Det blir man glad av! Og bilder av venner som gjør gale ting i fylla! <3

 3. Helene skriver

  Bra tänkt. En må bra plats.

 4. Fia skriver

  Pyntningen börjar bra! Instakollage är glada och fina. Jag tycker en bild på en My little Pony kunde va fint. De är så färgglada och söta.

 5. Marie skriver

  Du är så bra. Du är så bra Sandra så det är inte sant.

 6. Anna I skriver

  Love it,you doing great,move foward darling!!!

 7. Rica skriver

  Jag gillar hur du tänker och hejjar på dig från andra sidan Atlanten! När det är tungt i ens liv och man kämpar för att sig upp för den där piiiip uppförsbacken så brukar jag leta rätt på minst en solstråle varje dag och lyckas man hitta fler på en och samma dag så sätter jag ihop dem till min alldeles egna sol. Det brukar kännas lättare då i den där uppförsbacken…

 8. Helena skriver

  Det här blir ett jättefint andningshål från ångest och ledsamheter. Lite som att hitta en glömd godis i väskan en hungrig eftermiddag på väg hem. En liten skatt helt enkelt. Lovar att skicka fina kommentarer med uppmuntran och pepp!

 9. Nea skriver

  Hejar på dig! Att omge sig av fina saker för att slippa känna av ett trasigt hjärta är verkligen en bra grej.

 10. Jo - Lost in the Haze skriver

  Your striped top looks so pretty paired with that skirt! Beautiful!

  x
  Lost in the Haze: a Fashion Photography Blog

 11. Malin skriver

  smart tänkt! jag blev så glad nu denna veckan eftersom du verkar har börjat blogga lite mer regelbundet. det tror jag är bra.

 12. Felicia skriver

  Jag tycker du borde veta att jag är dunderavis på din fina lägenhet med så fin utsikt, glasdörrar och så det underbara köket. Åh jag dör lite och önskar jag också kan få bo så fint en dag.

 13. beabea skriver

  Så fint alltihop!

 14. Melwa skriver

  Alltså åh, sista bilden med fina katten! <33
  Och jag älskar också hundar i grupp. Särskilt när det är en massa olika hundar som ser helt omaka ut.

 15. klara skriver

  vill mest säga kram kram kram kram kram kram kram och vi bryr oss om dig

 16. Vicky skriver

  <33333333333 regnkram

 17. Amanda skriver

  Finaste Sandra! Och om jag kunde skulle jag skicka dig min kanin Frank för att muntra upp dig, hon är den bästa medicinen och räddade mig från en väldigt svart period förra våren. Kram

 18. malin skriver

  åh vad fint du bor! älskar new york <3
  du har säkert skrivit det tidigare, men vilket område bor du i?

 19. S skriver

  (Jag tror nog att hon menar att folk ska sluta ta upp detta med hennes uppbrott i kommentatorsfälten? Att ständigt påminnas med alla ”tycka synd om” – kommentarer. Låt henne gå vidare och sluta påminn under varenda inlägg. Det finns andra saker man kan skriva om utifrån hennes inlägg som inte måste börja med ”var stark nu, och kraaaaaaam”.) Fina kort!

 20. Kris skriver

  Hej! Aldrig varit inne på din blogg innan men blev tipsad av en kompis som också bloggar på Rodeo. Ska till New York om två veckor och jag undrar vad dina allra bästa tips är? Äta, klubba, shoppa? Smultronställen helt enkelt :)

 21. Anna skriver

  Go Sandra!!

 22. tbear skriver

  man blir så glad av ung-man-omgiven-av-hundar-i-grupp!!
  vill liksom bara att han ska vända sig om så man får se honom.

 23. aliciasivert skriver

  Dog walkern! Så himla idylliskt.
  Heja dig!

  (Och bortglömd-godis-Helena, vilken pingla <3)

 24. Emma Nordgren - Fotografering skriver

  härliga bilder på omgivningarna. riktigt härligt.

 25. Matilda Mattsson skriver

  Instagram is the shit! Vissa bilder kan man verkligen inte tro att dom är tagna med mobilen :O

 26. Sandra skriver

  Helt rätt tänkt. Jag gillar speciellt brickan du lägger upp din mat på. Bara den gör ju maten extra god. :)

 27. Jeanette skriver

  Det tycker jag att du gör alldeles rätt i! Man behöver göra allt som får en att bli på bättre humör och styrkekramar och cred för att du ändå lyckas kämpa dig vidare. Jag ska skicka en liten grej till dig om en stund tänkte jag. Visst har du samma mailadress fortfarande?

 28. Li skriver

  Jag har också fågelbrickan! Piggar upp varje morgon :)

 29. rebecca skriver

  Jag älskar duvorna! Så underbara <3

 30. Veronika skriver

  Så fint! Jeg blir glad av matbilder. Og bilder av trær. Og katter.

 31. emilia skriver

  Åh vilket fint paraply, vart har du köpt det?

 32. maria skriver

  Fint, som alltid :) Den där kjolen på rad två ser så.. slät ut. Haha. Jättefin!

 33. mik skriver

  massa bra tankar till dig. en hel jädra drös. KRAM

 34. marire skriver

  veldig fine instagrammer, som vanlig. og det er fint å pynte på litt. heia deg. mange gode tanker sendes fra Oslo. :)

 35. Nanna skriver

  Det är så fint här hos dig Sandra. Har läst och hängt med i ditt liv i något år och nu känt så mycket med dig i det som hänt. Svårt att hitta något vettigt att skriva när såna saker händer. Visst förstår man att allt det inte försvinner för att du fortsätter att ha bloggen till någon bra och inspirerande – tycker det låter vettigt. Tack för allt fint du delar med dig. Gillar verkligen hur du skriver <3 stor kram till dig

 36. Åsa Söderquist skriver

  Fint att se att du äter! Din blogg samt instagram är mysig. Ibland suger ju livet men jag hoppas att du får det så fint som det går iallafall!

 37. Tea skriver

  Alltså, Sandra, jag tycker att du är så hemskt fin och snäll och cool. och jag får ont när jag läser det du skriver, och jag vill bara krama dig igenom dataskärmen hela tiden. jag älskar din blog, och jag hoppas allt ordnar sig, när det skall. du är underbar!!!!

 38. vera skriver

  Så fint!

 39. Inspire me, Darlin' skriver

  Det är en bra grej! Och att försöka skriva om fina saker innebär ju att man måste se dom fina sakerna och det är ju himla bra! Det är ungefär det som är syftet till mig blogg ^^

  Förresten så ÄLSKAR jag duvorna som röker, hahahaha, och jag förstår verkligen varför du tänkte flöjt bland molnen ^^

 40. Johanna skriver

  <3 Du är fantastisk Sandra, jag hatar att du lider och jag hatar att det hjälper mitt trasiga hjärta lite att veta att jag inte är ensam..

 41. Karin skriver

  fina bilder! du är bäst och kommer klara dig galant! <3

 42. Josefin skriver

  vi gjorde slut.han som är den enda jag någonsin älskat och som helt vände uppochner på min värld.FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK jag saknar honom så det gör ont.hans lukt i nacken är det bästa som finns.fix. jag kan inte få det mer. jag dör nog snart. seriöst världen,VAD SKA JAG GÖRA?!

 43. pushkin skriver

  Lägg till den här sidan till dina bokmärken – http://calmingmanatee.com/

 44. My skriver

  Josefin: Jag brukade klä upp mig. Vara fin varje dag, fin klänning, fina skor, fint hår, fint allt. Om jag var vacker och glad i spegeln så kändes det liksom som om jag borde vara det inuti också. Sedan ringde jag alla mina vänner hela tiden och grät varje natt, liksom så att bröstkorgen nästan gick sönder och kroppen inte orkade mer. Men på dagarna låtsades jag, tvingade mig själv att fortsätta röra mig framåt och göra allt det där som jag visste att jag tyckte om. Som jag visste brukade göra mig stolt över att vara jag. Först kändes det som ingenting, men efter ett tag upptäckte jag att alla känslor började komma tillbaka och ta över sorgen.

  Du är fantastisk, Sandra! Din blogg är den enda som jag följt sedan precis i början. Kanske för att du gör den till din plats med allt fint, både duvor som röker och små skadade fåglar som behöver tas om hand. Men nog mest allting, precis allting. Du skriver som om du förstår varenda flicka eller kvinna som någonsin hållit en cigarett eller älskat en man.

  <3

 45. Tina skriver

  Sandra, du er så himla fin och bara bara fin! Vi tänker på dig och hoppas att du mår bättre och bättre för varje dag. Det är du värd.

  Puss o kram

 46. oroshjärta skriver

  In bland kappor. Nya världar.Snart kommer de vita hästarna.

 47. Kerstin skriver

  Det spelar ingen roll vad du skriver, tror alla här tycker om dig precis som du är!

 48. Josefin skriver

  my: tack söt

 49. Josefin skriver

  nos

 50. Regina skriver

  EN FRÅGA: Är det möjligtvis de här (http://hejregina.blogspot.se/2012/04/nya-zeelandskt-hela-veckan.html) du äter nudlar ur?
  och så fall, om jag åker till NY, var åt du?!
  Kram

 51. kaxbax skriver

  sammy <3

 52. Matilda skriver

  åhhh helt fantastiska bilder, älskar dina matbilder :)

 53. Jessica - En flicka som är stark skriver

  fina fina bilder & fina instagram & fina du!

 54. nathalie skriver

  åh, skorna är ju så himla underbara!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem