love don’t stop no wars, don’t stop no cancer, it stops my heart.


Såhär såg jag ut i tisdags när jag drack vinet med Liza på braiga Cafe Select.
Kavajen är från Marc by Marc Jacobs (dock gammal som gatan), t-shirten Chloë Sevigny för Opening Ceremony och kjolen från Asos.
Tack för alla bloggtips i förra inlägget, så himlans många bra!
.


Tuesday drinking-wine-with-Liza-outfit. The jacket is marc by marc jacobs, the t-shirt is chloë sevigny for opening ceremony and the skirt is from asos.

sandra
 1. Linda skriver

  jösses så fint!

 2. Tommy skriver

  Hej Sandra,
  glömde skicka länken till det där inlägget jag gjorde på min blog om dig o din blog.
  (bara fina ord om din fina blog).

  Ha en bra dag:
  http://agnoslibertine.blogspot.se/2012/01/blog-of-month-niotillfem-9to5.html

 3. Linnéa skriver

  Blir alltid så glad när någon lyckas återanvända kläder gamla som gatan, för det är ju lite svårt. Och du lyckades, urtjusigt!

 4. Amanda skriver

  Men är det inte den gamla favoritkavajen? bra att du fortsätter använda gamla kläder, de har ju inget bäst före datum, jag har kvar kläder från när jag var 13 år gammal

 5. Sandrine skriver

  Posing with records is always good! :)

 6. Vicky skriver

  alltid lika fin. och marc regerar. <3

 7. Jeanette skriver

  Fick du illustrationen jag gjorde utav dig?

  Jag missade tips inlägget så jag skickar mitt här.
  Jag lyssnade massor på den här när jag hade gjort slut med mitt ex och han blev tillsammans med en tjej (en vecka efter) som han inte kunde sluta prata om i några veckor innan och lovade att det inte var något. Och så gjorde han allt det där för henne som han aldrig gjorde för mig som var en stor anledningen till att jag hade gjort slut med honom. Då var jag ganska arg och jag kan säga att när man är arg så kommer man över saker mycket snabbare så lite tackar jag honom för det.

  http://open.spotify.com/track/0KGIbrNYktDXYyHopcDI2L

  Annars brukar jag ta ut min ilska eller sorg i kreativa inslag som att sy tygtavlor (inte så svårt som det kanske låter), måla, illustrera, skriva, du kanske kan visa något som du samlar på. Själv samlar jag på Jordglober och hellokitty figurer från kinder egg, fast hellokitty egg. Baka. Det är sjukt bra. Man får ut jätte mycket att av slå degen i bänken. Sen om det blir bra eller inte kvittar lite. Fotografera. Du hade ju ett jätte intresse för foto och åkte iväg på någon kurs eller vad det var. Sånt skulle vara kul att se. Finns en massa roligt man kan göra i det området. Top fem listor är också sjukt bra och kul att läsa. Kan vara allt från drömyrken som tonåring, böcker, filmer, artister, låtar, konstnärer, fotografer, dagar i ditt liv, sämsta dagar i ditt liv (för att se att du är stark och kan ta dig igenom även detta).
  Världen är ganska vacker ändå och fylld med inspiration.
  Vad har du alltid velat göra men kanske varit för rädd för att misslyckats, inte haft tid till eller skjutit upp. Gör det och visa oss resan på vägen. Det är mina tips!

  Puss!

 8. Sanna skriver

  Jag vill ha ett nytt hitta brevvänner-inlägg! :)

 9. Katarina skriver

  Jättesött! Trevlig midsommar!

 10. ReB skriver

  Annat inläggstips: serier som är underhållande. Vilka sorliga filmer du tycker är bra skulle jag vilja veta. Vilka är dina favorit gå-rundor på manhattan. Vart du hellst spenderar en trist dag i New York. Visa dina favorit nagellack i badrumsskåpet.

 11. Hanna skriver

  Här är också Jens Lekman som gästar P3. Handlar om olycklig kärlek. Bara att vältra sig! http://sverigesradio.se/sida/ljud/3998196

 12. Hanna skriver

  OBS! från 19e juni ska de va: http://sverigesradio.se/sida/ljud/3995940

 13. Marie skriver

  åh! Du är så fin!

 14. Nadja skriver

  Ah sa fin kjol!

 15. Karolin skriver

  åh vad fin du är.

 16. Siri skriver

  Pratar du och Ludvig något? Du hade ju ganska regelbunden kontakt med ditt förra ex när det tog slut, är det samma sak nu?

 17. Mikaela skriver

  så fin och färgglad kjol!

 18. Judy skriver

  You look very pretty. I love the skirt.

 19. ann-sofie skriver

  fin du är!

 20. Erika skriver

  Du är så fin att jag dör!
  *avundsjuk :( *

 21. Kristin skriver

  När jag är ledsen pga kärleksbekymmer eller känner mig beroende av en man, så lyssnar jag om och om igen på La Roux album och sjunger med. Och drar några säsonger av Sex and the city :)

 22. Erika skriver

  Fina du!

 23. meg, reckless daughter skriver

  Ok! I’m about ready to come visit you and NYC again ;) I having withdrawals! PS: is that floral furniture in the corner a chair?! I love it whatever it is.

 24. Mae skriver

  Your outfit is absolutely adorable. I love that you found your niche style and have stuck to it over the years!

  Love it.

  with aloha always, Mae
  //thereafterish.com

 25. Karin skriver

  Dashing!! Så himla fin hårfärg du har!!!

 26. Signerat Johanna skriver

  Jättefin outfit :) !

 27. sandra skriver

  meg – yes!!! come!! and yes, it’s a chair, it’s new and i love it :)

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🎈🗻 hello from above the Atlas Mountains!
Arkiv
Twitter @niotillfem