love don’t stop no wars, don’t stop no cancer, it stops my heart.


Såhär såg jag ut i tisdags när jag drack vinet med Liza på braiga Cafe Select.
Kavajen är från Marc by Marc Jacobs (dock gammal som gatan), t-shirten Chloë Sevigny för Opening Ceremony och kjolen från Asos.
Tack för alla bloggtips i förra inlägget, så himlans många bra!
.


Tuesday drinking-wine-with-Liza-outfit. The jacket is marc by marc jacobs, the t-shirt is chloë sevigny for opening ceremony and the skirt is from asos.

Kommentarer

 1. Blir alltid så glad när någon lyckas återanvända kläder gamla som gatan, för det är ju lite svårt. Och du lyckades, urtjusigt!

 2. Men är det inte den gamla favoritkavajen? bra att du fortsätter använda gamla kläder, de har ju inget bäst före datum, jag har kvar kläder från när jag var 13 år gammal

 3. Fick du illustrationen jag gjorde utav dig?

  Jag missade tips inlägget så jag skickar mitt här.
  Jag lyssnade massor på den här när jag hade gjort slut med mitt ex och han blev tillsammans med en tjej (en vecka efter) som han inte kunde sluta prata om i några veckor innan och lovade att det inte var något. Och så gjorde han allt det där för henne som han aldrig gjorde för mig som var en stor anledningen till att jag hade gjort slut med honom. Då var jag ganska arg och jag kan säga att när man är arg så kommer man över saker mycket snabbare så lite tackar jag honom för det.

  http://open.spotify.com/track/0KGIbrNYktDXYyHopcDI2L

  Annars brukar jag ta ut min ilska eller sorg i kreativa inslag som att sy tygtavlor (inte så svårt som det kanske låter), måla, illustrera, skriva, du kanske kan visa något som du samlar på. Själv samlar jag på Jordglober och hellokitty figurer från kinder egg, fast hellokitty egg. Baka. Det är sjukt bra. Man får ut jätte mycket att av slå degen i bänken. Sen om det blir bra eller inte kvittar lite. Fotografera. Du hade ju ett jätte intresse för foto och åkte iväg på någon kurs eller vad det var. Sånt skulle vara kul att se. Finns en massa roligt man kan göra i det området. Top fem listor är också sjukt bra och kul att läsa. Kan vara allt från drömyrken som tonåring, böcker, filmer, artister, låtar, konstnärer, fotografer, dagar i ditt liv, sämsta dagar i ditt liv (för att se att du är stark och kan ta dig igenom även detta).
  Världen är ganska vacker ändå och fylld med inspiration.
  Vad har du alltid velat göra men kanske varit för rädd för att misslyckats, inte haft tid till eller skjutit upp. Gör det och visa oss resan på vägen. Det är mina tips!

  Puss!

 4. Annat inläggstips: serier som är underhållande. Vilka sorliga filmer du tycker är bra skulle jag vilja veta. Vilka är dina favorit gå-rundor på manhattan. Vart du hellst spenderar en trist dag i New York. Visa dina favorit nagellack i badrumsskåpet.

 5. Pratar du och Ludvig något? Du hade ju ganska regelbunden kontakt med ditt förra ex när det tog slut, är det samma sak nu?

 6. När jag är ledsen pga kärleksbekymmer eller känner mig beroende av en man, så lyssnar jag om och om igen på La Roux album och sjunger med. Och drar några säsonger av Sex and the city :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>