Kommentarer

 1. Åh fint! Tycker sådana örhängen är riktigt coola! Jag hoppas det kommer blåsa ordentligt så det syns ofta ;) Kram på dig

 2. Väldigt fin detalj… Jag älskar örhängen som syns bara ibland, som något man ser om man tittar på bara den platsen! Väldigt fint med guld.

 3. hade sånt när jag var liten och inte fick göra hål där uppe, fast jag hade den övre grejen längre ner så att kedjan hängde mer på sidan. Sen gjorde jag två hål där uppe, men de läkte aldrig och fick växa igen. vill fortfarande sisådär 15 år senare fortfarande ha hål där uppe. egentligen är det nog mycket bättre med fejk.

 4. Himlans snyggt! Måste kolla upp om det finns liknande i affärerna i England, annars får jag vual surfa in på asos! ;)

 5. ”I have died too many times
  believing and waiting, waiting
  in a room
  staring at a cracked ceiling
  waiting for the phone, a letter, a knock, a sound…
  going wild inside
  while she danced with strangers in nightclubs…”

  — Charles Bukowski

 6. Hej Sandra! Du borde lyssna lite på Zaz. Fransk sångerska. Låter så pillimariskt och gulligt när hon sjunger.

 7. De här bilderna påminner mig om Angela från my so-called life. Ni har nästan samma frisyr! Örhänget var jättefint också.

 8. Fint och deprimerande på samma gång. Deprimerande eftersom jag hade ett sånt för ca 16 år sedan då det var mode, och det innebär att jag nu är en sådan som får uppleva ett återkommande mode, precis som våra föräldrar. Hahaha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>