Kommentarer

 1. Jeg døde litt nå når jeg så den lille blonde valpen, herregud å søøøt :)
  Kan ikke du sminke deg i 60-talls stil og legge ut bilde av deg !!!Håret ditt passer så godt til den stilen!! :)

 2. Sminkningen i Lula är gjord av Lisa Eldridge. Om du inte kollat in hennes blog måste du göra det, där finns också mer info om hur hon jobbade med sminket i just Lula. Hon är något av en husgud hos mig. Kolla här:
  http://www.lisaeldridge.com/

 3. jag trodde att Way out West äntligen skull bli av i år men nu blir get fest i Lissabon istället, inte illa det heller!
  Det där var en av mina favoriter i sensate Lula också

 4. Djuren <3 Jag har en kanin på lån hemma hos mig just nu! Den är vit med gråa små prickar, fluffig, blöt om nosen och så heter pancakes!!

 5. Fint att du hittat fram till Heroes, det är en helt fantastisk serie! Framförallt dom två första säsongerna.
  Kram kram!

 6. Tycker det är så fint att du försöker göra bloggen lite gladare och peppande igen. Fina citat och djur hjälper verkligen när det är svårt.

 7. I hardly ever post here…but I have to say that I appreciate your blog. When you wrote about your break-up my heart felt heavy as if it was happening to a friend. I’ve been reading your blog for years and today I just had a moment of gratitude because I feel as if this space is ‘real’ and comforting. I like that you are honest and upfront. I like your outfits and I like the food you eat. I like you! Take-care!

 8. jag ska kanske till Wow i år och jag hoppas verkligen att det blir av och att vi skulle kanske springa på varandra så man skulle kunna hälsa lite.

 9. åååh är det verkligen bara nio veckor? det är ju uttepluttejättelite och snart där. det gjorde hela min dag. vilka måste du se?

 10. Sandra,

  jag känner med dig så oerhört. Du och han-som-inte-får-nämnas-vid-namn var det vackraste jag sett, och jag har själv varit med om chockerande uppbrott ur intet. Det smärtar och när jag läste ditt inlägg väcktes några av de gamla känslorna upp till ytan.

  Livet är så skört, känns det som. Alla saker, allt man bryr sig om, allt fint, det kan tas ifrån en när som helst. Och det enda man har alldeles säkert är sig själv. Det är så svårt att acceptera och att samtidigt våga känna sig trygg och uppskatta det man har omkring sig. Vara lycklig. Känna tillit.

  För det är väl ändå vad man måste göra. Leva, trots alla dessa risker att bli sårad. Annars får man ju inte ens sekunder av något underbart, utan bara begränsningar och ensamhet. Men ack, det är en balansgång man får ägna hela livet åt att lära sig… Att leva bland andra, och vårda relationerna till dem, samtidigt som man vårdar sin egen relation till sig själv. Svårt.

  Förlåt att jag skriver det här nu när du försöker tänka på fina saker, men jag kommenterade inte innan. Och jag ville bara säga att jag tänkt på dig varje dag sedan jag läste om din olycka. Det var liksom perfektion ur mina ögon sett, vad du hade, och så bara rasade allt ihop. Till och med det. Där tappade jag nog lite ännu mera tron på kärleken, men det är nog bara tillfälligt, precis som för dig.

  Hoppet är det sista som lämnar oss, och tur är väl det.

  Här är i alla fall en fin låt och video till dig. Du är vacker och underbar och skriver så himla, himla fint. Jag är så glad att du finns på denna jord även fast jag inte känner dig personligen. Du berör, och jag hoppas att du kommer att behålla viljan att göra det. För det kommer bättre tider igen, jag lovar!

  http://www.youtube.com/watch?v=BcJ3WlKRyKg&feature=related

 11. Åh Heroes! Såg första säsongen förra sommaren, men har inte vågat se andra än, för att så många jag känner klagat på den. Men vill ju veta hur det går! Får nog bli ett sommarprojekt ändå…

  (Har följt dig ett bra tag och framförallt senaste veckorna. Men har inte vetat vad jag skulle skriva. Men jag tänker på dig iallafall, och vet att det kommer bli bra igen.)

 12. Sandra! Allt det du går igenom, går jag själv igenom just nu. Jag känner inte dig, men tack för allt du delar med dig av. Det hjälper faktiskt, att tänka att det finns nån annan som också vet hur det känns. Stor kram till dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>