things i like at the moment.

olika saker som jag tycker är bra just nu.


Sextiotalssminkningen i nya numret av Lula.


Heroes. Gudars skymning hur kan jag ha missat den här serien. älskar den.


Att det är 9 veckor kvar till Way Out West.


Djur, vilket som helst.


Citat att skriva ner och spara.

sandra
 1. pamela skriver

  WoW! 9 veckor kvar! whoohoo! får jag krama om dig om vi ses?

  puss + pop

 2. Tove skriver

  Älskar citaten!

 3. Lene skriver

  Jeg døde litt nå når jeg så den lille blonde valpen, herregud å søøøt :)
  Kan ikke du sminke deg i 60-talls stil og legge ut bilde av deg !!!Håret ditt passer så godt til den stilen!! :)

 4. christina skriver

  jag hoppas också att hans barn blir fula

 5. annie skriver

  Sminkningen i Lula är gjord av Lisa Eldridge. Om du inte kollat in hennes blog måste du göra det, där finns också mer info om hur hon jobbade med sminket i just Lula. Hon är något av en husgud hos mig. Kolla här:
  http://www.lisaeldridge.com/

 6. Lara skriver

  Wanted to say something about Lisa Eldridge, too: She has made a video tutorial on sixties Makeups, it’s so great! http://www.youtube.com/watch?v=F9THHOJ7Y0w Have fun, Sandra :)

 7. Amanda skriver

  jag trodde att Way out West äntligen skull bli av i år men nu blir get fest i Lissabon istället, inte illa det heller!
  Det där var en av mina favoriter i sensate Lula också

 8. Emelie skriver

  Djuren <3 Jag har en kanin på lån hemma hos mig just nu! Den är vit med gråa små prickar, fluffig, blöt om nosen och så heter pancakes!!

 9. Vicky skriver

  haha sista! <3
  och heroes första säsongen är ju så himla bra, men fallar ju platt sen :( ((((

 10. Elin skriver

  Fint att du hittat fram till Heroes, det är en helt fantastisk serie! Framförallt dom två första säsongerna.
  Kram kram!

 11. anna skriver

  Ska du till WoW?!? Kan man få träffa dig? Bara en stund… :)

 12. Pearl skriver

  I love Heroes, to the core. Of course the first series is the epic one above all. Enjoy!

 13. Linnéa skriver

  Tycker det är så fint att du försöker göra bloggen lite gladare och peppande igen. Fina citat och djur hjälper verkligen när det är svårt.

 14. Melwa skriver

  Underbar sminkning!

 15. Katten skriver

  Haha ÄLSKAR sista citatet

 16. donnasandra skriver

  Fina grejer! :-D

 17. Kajsa skriver

  Djur alltså, de är så himla bäst!

 18. Nanna skriver

  Hej Sandra. Jag vill tipsa om en tjejs blogg. En flicka som är helt fantastisk. Snälla snälla. Hon är det finaste jag någonsin sett. Jag tror att hon kan vara den.

  http://babbelflicka.blogg.se/2012/april/

 19. Inspire me, Darlin' skriver

  Jag har tänkt att döpa min son till Hiro, dels för att det låter så fint och dels för att Hiro är så himla rar i Heroes *-*

 20. Katarina skriver

  Mysigt! (Älskar de fluffiga små vovvarna på bilderna!) :)

 21. Danielle D skriver

  I hardly ever post here…but I have to say that I appreciate your blog. When you wrote about your break-up my heart felt heavy as if it was happening to a friend. I’ve been reading your blog for years and today I just had a moment of gratitude because I feel as if this space is ‘real’ and comforting. I like that you are honest and upfront. I like your outfits and I like the food you eat. I like you! Take-care!

 22. maria skriver

  jag ska kanske till Wow i år och jag hoppas verkligen att det blir av och att vi skulle kanske springa på varandra så man skulle kunna hälsa lite.

 23. malin skriver

  måste ju bara tipsa om min blogg som är full av bilder på min söta hund Doris :) ta en titt om du vill!

 24. cajsa skriver

  åååh är det verkligen bara nio veckor? det är ju uttepluttejättelite och snart där. det gjorde hela min dag. vilka måste du se?

 25. Elsa skriver

  Första säsongen av Heroes var feno-men-al men sen gick det tyvärr bara utför :(

 26. Jeanette skriver

  ”Hoppas dina barn blir ful” är kanske bland det roligaste jag läst på länge.

 27. Jane C skriver

  saker jag gillar för stunden. att veta att jens lekman ska släppa nytt album i september. gjorde mig tårögd. http://youtu.be/ylusuuXEJ4k

 28. daniella skriver

  om man skulle göra en gumman i lådan, helt klart i tankarna… v.i.d.r.i.g.a m.ä.n

 29. Melinda skriver

  Sandra,

  jag känner med dig så oerhört. Du och han-som-inte-får-nämnas-vid-namn var det vackraste jag sett, och jag har själv varit med om chockerande uppbrott ur intet. Det smärtar och när jag läste ditt inlägg väcktes några av de gamla känslorna upp till ytan.

  Livet är så skört, känns det som. Alla saker, allt man bryr sig om, allt fint, det kan tas ifrån en när som helst. Och det enda man har alldeles säkert är sig själv. Det är så svårt att acceptera och att samtidigt våga känna sig trygg och uppskatta det man har omkring sig. Vara lycklig. Känna tillit.

  För det är väl ändå vad man måste göra. Leva, trots alla dessa risker att bli sårad. Annars får man ju inte ens sekunder av något underbart, utan bara begränsningar och ensamhet. Men ack, det är en balansgång man får ägna hela livet åt att lära sig… Att leva bland andra, och vårda relationerna till dem, samtidigt som man vårdar sin egen relation till sig själv. Svårt.

  Förlåt att jag skriver det här nu när du försöker tänka på fina saker, men jag kommenterade inte innan. Och jag ville bara säga att jag tänkt på dig varje dag sedan jag läste om din olycka. Det var liksom perfektion ur mina ögon sett, vad du hade, och så bara rasade allt ihop. Till och med det. Där tappade jag nog lite ännu mera tron på kärleken, men det är nog bara tillfälligt, precis som för dig.

  Hoppet är det sista som lämnar oss, och tur är väl det.

  Här är i alla fall en fin låt och video till dig. Du är vacker och underbar och skriver så himla, himla fint. Jag är så glad att du finns på denna jord även fast jag inte känner dig personligen. Du berör, och jag hoppas att du kommer att behålla viljan att göra det. För det kommer bättre tider igen, jag lovar!

  http://www.youtube.com/watch?v=BcJ3WlKRyKg&feature=related

 30. Sarah skriver

  Åh Heroes! Såg första säsongen förra sommaren, men har inte vågat se andra än, för att så många jag känner klagat på den. Men vill ju veta hur det går! Får nog bli ett sommarprojekt ändå…

  (Har följt dig ett bra tag och framförallt senaste veckorna. Men har inte vetat vad jag skulle skriva. Men jag tänker på dig iallafall, och vet att det kommer bli bra igen.)

 31. linnea skriver

  ”One day, someone will walk into your life and make you realize why it didn’t work with someone else”

  <3

 32. Karin skriver

  älskar såna här inlägg. lite snabb inspirations-pepp liksom!

 33. Susar skriver

  Sandra! Allt det du går igenom, går jag själv igenom just nu. Jag känner inte dig, men tack för allt du delar med dig av. Det hjälper faktiskt, att tänka att det finns nån annan som också vet hur det känns. Stor kram till dig

 34. Lina skriver

  ”Djur, vilket som helst.” Innefattar även de du äter, eller?

 35. Nadja skriver

  Ah, kaninrumpan!

 36. Isa skriver

  the way sadness works

  is one of the strangest riddles

  in the world

  -lemony snicket

 37. Karin skriver

  <3<3<3

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
Easter lunch ✨🌳🍴🍷
Arkiv
Twitter @niotillfem