torsdag.
Idag kommer min mamma hit!

sandra
 1. Stina skriver

  Åh Sandra, vad skönt. Vissa saker kan bara en mamma fixa !

 2. mina skriver

  mammor är bra! <3 min mamma är lite som muminmamman, fast med lite mer temperament.

 3. Cecilia skriver

  Så otroligt fint och bra! :) mammor är det bästa mot allt ont!

 4. Linnéa skriver

  heja mamma!

 5. Emma skriver

  Ååh vilken tur du har som har en mamma som åker över Atlanten!

 6. jenny skriver

  ha så himla mysigt med din mamma, mammor är verkligen bäst!

 7. Nina skriver

  Håller med, vissa saker kan bara mammor fixa!

 8. Helenasofia skriver

  Gott för dig. Mammor är bra till nästan allting. Bäst är de när det är jobbigt.

 9. Jessica skriver

  Åh, vad underbart bra.

 10. madeleine skriver

  åh, det finns inget bättre än mammor! de vet precis vad man vill höra, de tröstar på bästa sätt och gör en lugn fast man är allt annat än lugn. mammor <3

 11. Ingvild skriver

  Hurra, drikk vin, gråt, spis, le og snakk. Mammer er best til slik.

 12. Lisa Holmgren skriver

  Vad skönt! Mamma kramar hjälper!
  Ta hand om dig! Kram

 13. Frida/Dezdemona skriver

  Gud vad bra, hoppas det får dig att må bättre!

 14. Maddelen skriver

  Åh vad härligt att höra! En liten lättnad flyttade in i mitt hjärta. För enda sedan jag förstod vad som hänt har jag varit bedrövad. Och tänkt och tänkt och tänkt på dig, för du är en av de finaste personer jag ramlat över på nätet och hjärtesorg är det mest hemska jag kan komma på. :( Hundra varma kramar till dig! Och du.. tappa inte tron. Han finns där ute. Och när du minst anar det.. <3 <3 <3

 15. Elise skriver

  åh, helt fint!

 16. petronella skriver

  Vad bra!! Vilken toppenmamma du har! Kramar

 17. bea skriver

  världens bästa mamma

 18. Jennie skriver

  Åh vad skönt! Ha det alldeles jättefint med din älskade mamma & samla på dig alla kramar och all kärlek du kan. Blev allt lite tårögd nu när jag såg att hon kommer över till dig. Stor kram Jennie

 19. Amanda skriver

  Vad bra, get är nog bästa medicinen för ett krossat hjärta, gråt och kramas nu gumman!

 20. Kim skriver

  Hurra! Mammakärlek är fint mot hjärtesorg. <3

 21. Sandra Hvarfner skriver

  Rogivande fint att mamset flyger över Atlanten för att rädda din ledsna dotter. DET är att älska någon på riktigt. Den där Ludde kan sitta på sin altan och sakta men säkert inse vad han förlorat. Idiot.

 22. Cecilie skriver

  Åh, fineste, beste Sandra. Så bra! Har tenkt så mye på deg i det siste. Mammaer er det beste som finnes for vonde hjerter. Stor klem! :)

 23. Fia skriver

  Skönt att din mamma kommer! Har förstått att hon är av den bästa sorten och ännu mer förstår jag det nu när hon flyger över Atlanten för å komma till undsättning.

 24. Linda skriver

  åh vad underbart! imorgon åker jag hem till min fina mamma över helgen.

 25. mim skriver

  åh, vad fint!!!!

 26. lady_G skriver

  underbart.
  med mamma.
  passa på att gråta, kramas, skratta och prata,
  på riktigt.
  Njut. passa på. andas med mamma!!
  Kram till dig!
  <3

 27. Therése skriver

  Jaaa! Mammor <3

 28. Alice skriver

  oh how lucky !! i’m happy to hear that she seems so kind. enjoy !!

 29. Alina skriver

  Mammor är det allra bästa!! <3

 30. Mikaela skriver

  MYS.

 31. Elle skriver

  Åh jaaaa! Detta gjorde mig så glad. Åh Sandra, vad glad jag blir för din skull. Mammor är magiska och kan göra så stor skillnad av att bara finnas nära en. Gud vad bra att hon kommer till dig.

 32. Felicia skriver

  Åh så skönt att hon kommer. Vissa saker är det som bara mammor är bra på. Tusen kramar igen! ♥

 33. alexandra skriver

  Mammor är fantastiska! <3 Tillåt dig att sörja nu.

 34. Kajsa skriver

  Bra. Bra mamma. Braiga du.

 35. Sophie skriver

  Jag älskar ta mig tusan din mamma. Mer mammor till världen, omedelbums!

 36. Karoline skriver

  I have followed your blog for some time and always return because your quirky words combined with pretty pictures of food very often puts a smile on my face – It is weird but when you follow someones blog it’s like you know them a little bit or at least you know the person they have created through random post. I used to live in NYC and am sure I will once return – am in between countries at the moment and so often the ”issues” you write about feel so ”me” – I felt so empty reading your post on the break up – and have wanted to comment but it just didn’t feel right.

  I am sure you will get out on the other side feeling whole again – it makes me happy that your mum in close by the next few days – because these things takes time, care, love and affection – as only close friends and mums can give …

 37. Marie skriver

  Åh vad bra! Allt kommer att kännas så mycket bättre.Tacka gud för att mammor finns.

  Tycker detta var så himla fint skrivet av en son om hans mamma:

  ”Hon är som en fyr i mitt liv. Vad som än händer, hur långt bort jag än kommer –­ hon står alltid där och blinkar.”

  (http://www.dn.se/kultur-noje/johan-croneman-hon-ar-som-en-fyr-i-mitt-liv-vad-som-an-hander-hur-langt-bort-jag)

 38. Julia skriver

  Vad glad jag blev nu!!!! <3456789

 39. katja skriver

  Åhh! Mammor är fantastiska!

 40. malve skriver

  mums are the best for a broken heart. we love you sandra, still can’t understand why this man lets such a wonderful woman go. let’s see what is coming up to, what belongs together will be together, if not there is a reason. thank you so much for letting us now, certainly it’s a strange thing to tell the whole world.

  love to you, you are strong, you’ll go through this, take your time <3

 41. nicolai skriver

  Jag har också några, många av det mesta och fler lär det bli..

  Kram till tusen från gammal poet.

 42. Erika skriver

  Many hugs Sandra! I wish you all the best and I was crying when I read your story. I was supposed to get married on August, but my fiancee said he doesn’t want to get married. We were separated and on saturday he said that he is ready to start all over again. Today he said that he doesn’t know anything anymore and now I’m leaving our home. Love, what is it? I don’t believe in anything anymore…. Many hugs!

 43. svenskofilia skriver

  Hurra! Mødre er det bedste til at trøste <3

 44. Rebecka skriver

  Åå vad skönt för dig Sandra! Tvivlar inte på att ni kommer få det jättemysigt! Ta hand om dig <3

 45. Emily skriver

  Jealous! Only moms know how to truly comfort.

 46. Maja skriver

  Ååå, mammor är ju bäst på allt!
  Hoppas ni får det riktigt mysigt nu, och du får några fina stunder att lysa upp lite i mörkret.

  Många kramar till dig, Sandra!

 47. Anna skriver

  Vad fint av din mamma att kunna komma. All styrka till dig Sandra. Hoppas det värsta värsta onda går över snabbt. Kram och tack för många fina blogginlägg om livet genom åren

 48. Anna skriver

  Underbart att höra! Puss och kram

 49. mattlo skriver

  Verkligen skönt att höra. Mammor <3

 50. johanna. skriver

  så himla fint. kramas massor nu. massor.

 51. kaxbax skriver

  bra <3.

 52. nina skriver

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 BRA!

 53. Pi skriver

  Magnefique! Mammor är så jäkla bra mot hjärtesorg. Varma kramar. Ord. Trygghet.

 54. Cajsa skriver

  ÅH så skönt!

 55. adori skriver

  JA! Hurra för din mamma!

 56. Jelena skriver

  underbart! och jag måste bara säga att du är himla snygg kvinna!! :)

 57. madde skriver

  ÅÅååååh, vilken tur! Få saker som är så bra som mammor

 58. Timotej skriver

  Vad fantastiskt! Ös nu ur dig allt som du behöver få ur dig. Mammor kan verkligen lyssna och komma med kloka råd. Allt blir bra igen. Lovar!

 59. Becky skriver

  Vad bra för dig ! Mammor har mycket livserfarenhet och bara att prata ut med sin mamma kan hjälpa nåt otroligt !

 60. A skriver

  Åh, vad fint :)

 61. Mira skriver

  Så bra å høre <3

 62. Elisabeth skriver

  :)

 63. Jessie skriver

  Åh så bra. Våga släpp allt, våga falla. Din mamma och dina vänner kommer att hjälpa dig upp. Kram <3

 64. - skriver

  åh sista bilden på ditt hår- fantastiskt fint med lugg & blond!! och hela outfiten <3

 65. kjsla skriver

  mammor är det finaste som finns :) <3

 66. Karin skriver

  ÅHHHH vad glad jag blir!! Det blir ju jättebra, Sandra! <3<3<3

 67. Hagelstorm skriver

  Min mamma är min bästa vän <3

 68. Lindah skriver

  Gud så bra!
  Man skall alltid ha tillgång till sin mamma när man går igenom jobbiga saker!
  Mammor är bäst <3

 69. Vanja skriver

  Mammaer er det aller beste!

 70. Kajsa skriver

  Kära Sandra, du måste vara den mest inspirerande bloggare av dem alla. Du verkar så lycklig och så klok. Men känner du dig någonsin ensam? Jag själv känner mig så otroligt himla ensam hela tiden. Har du några råd att ge angående hur man ska hantera ensamhet? Jag går i nian och känner att alla mina nära vänner har på något sätt tröttnat på mig och nu börjat undvika mig. Jag är otroligt ledsen och känner mig helt ärligt som den mest ensamma personen i världen. Jag hoppas att det blir bättre till när jag börjar gymnasiet, men samma människor ska börja där och jag är orolig att ingenting ska försändras. Har du några råd eller kloka ord? Jag känner mig alltid deppig av ensamhet.

 71. Frostis skriver

  Åh va mysigt! Go mamma!

 72. S skriver

  Vilka fina bilder på er! Åh vad bra att din mamma kommer :) man behöver sådant när man är trasig och ledsen! Det första jag gjorde när det tog slut med min pojkvän förra sommaren var att sätta mig på planet hem till mina föräldrar. Ingen kan trösta så som föräldrar kan!

 73. Christina skriver

  Åh! Vad underbart att läsa detta! Precis som Maddelen och säkert många av andra läsare har jag tänkt väldigt mycket på dig sen nyheten kom. Nu kan en andas litelite lugnare. Ta hand om dig!

 74. Lisa skriver

  Vad fint! Blir alldeles sorgsen när jag tänker på det som hänt dig; hatar att vara ensam och tycker inte att någon ska behöva vara det. Krama din mamma och ta vara på dig! Och när allt känns tröstlöst så tänk på att du genom din blogg hjälper förvirrade tjejer som mig. Tack Sandra!

 75. M. skriver

  Det gör mig glad! Ta hand om dig! <3

 76. Johanna Särefjord skriver

  Det värmer mitt hjärta. Tänker på dig så mycket fast att jag bara känner dig via din underbara blogg. All värme och energi och styrka till dig!!!!

 77. marire skriver

  å, bra, nå ble jeg glad! <3

 78. Hilde Marie skriver

  <3

 79. Malin skriver

  Mammor alltså. Vad skulle man göra utan dem?!

 80. sara skriver

  mammor <3

 81. erica skriver

  Så väldigt bra!!! :) låt henne ta hand om dig riktigt ordentligt <3

 82. Susanne skriver

  Men gud vad fint!

 83. Madeleine skriver

  Vad skönt. Hoppas nu såren kan börja läka också.

 84. Louise skriver

  Läste precis ditt inlägg om ditt krossade hjärta. Det finns ingen som kan rå på ett krossat hjärta som en mamma. Passa på att bli lite ompysslad samtidigt som du pusslar ihop hjärtat igen… Jag vet att jag inte känner dig, men jag har läst din blogg så länge så det känns nästan som jag känner dig. Så jag skickar några styrkekramar ändå, för det gör man till vänner!

 85. Melwa skriver

  Ni är så himla fina, du och din mamma!

 86. Emma skriver

  Mammor är bäst!

 87. Lina skriver

  åh vad fint! mammor är verkligen bäst! Vad himla fina ni är båda två.

 88. Lena skriver

  Önskar att mina döttrar kommer att ringa till mig när de är 20+ och har hjärtesorg. Jag kommer att packa väskan, fylla hjärtat med tröst och förståelse och en massa lösgodis.

 89. Weronika skriver

  Såå fint att läsa, mammor är helt klart bäst, och i detta fallet helt oumbärlig. Hoppas att hon kan fylla en bit av ditt tomrum, torka dina tårar och få dig att känna dig trygg och omhändertagen, precis som mammor kan allra mest och bäst.

 90. Isa skriver

  Älskar föräldrar, mammor som alltid ställer upp när man behöver det som bäst.
  Kram till dig!

 91. Alexia Dahl skriver

  She’s a good mom! <3

 92. Ellinor skriver

  Mammor är de bästa när det värsta händer! kram

 93. leonie skriver

  synd att min mamma är så dryg

 94. Malin skriver

  Härligt! Vad vore världen utan mammor som åker över Atlanten för att trösta ett brustet hjärta. Kram bästa Sandra!

 95. sandra skriver

  haha asså fan vad fint

 96. Line skriver

  Så bra Sandra! nå ble jeg glad, og kjenner jeg tycker om din fina mamma <3 ta hand om dej!

 97. Cecile skriver

  Åh så bra!

 98. Agnes skriver

  Jag har inte kikat in på din blogg på några dagar och nu när jag gjorde det så scrollade jag ner och läste inlägget om att Ludvig gjort slut och kände hur gråten tryckte i halsen för det är så sorgligt, trots att jag inte känner dig så känner jag med dig något enormt mycket. Och sen läste jag det här inlägget och började gråta för mammor är så himla bra, och jag tycker din mamma är jättefin som flyger över Atlanten för att vara med sin dotter när hon är ledsen.

 99. kajsa skriver

  Gud vad fint. Jag har önskat innerligt sedan i helgen att hon skulle åka till dig. För det är mammor man behöver när världen rasar och man blåser ikull som ett pappershus.

 100. isa skriver

  hoppas att du får styrka genom din mamma. <3

 101. susana skriver

  You are a beautiful woman, you are young, you will be happy again soon.
  Your mum will be your best friend these days, and all of us (followers) will be here for you.
  it´s very difficult to accept , but who knows? Maybe the 2 of you, will be fine again…
  A very big kiss, from Lisbon, Portugal.

 102. Maria skriver

  De senaste dagarna har massa tankeverksamhet gått åt att tänka på dig.
  Du har ingen aning om vem jag är, och jag känner ju inte dig heller egentligen. Men jag har läst din blogg länge och din beskrivning av livet har alltid känts så ärligt och riktigt vilket har gjort att jag på något sätt ändå tycker mig känna dig. Så nu när du upplever denna sorg och skriver så modigt och ärligt om det slukas man av din sorg. Jag lider så med dig!

  Jag själv själv alltid haft en tendens att hamna i en bottenlös brun när jag fått hjärtat krossat och förstår mörkret. Men jag vill verkligen understryka att det kommer att gå över. Det gör det. Jag lovar. Mammakramar är ett mycket bra steg på vägen. Vänner, gråt, ältande och djur är andra bra stöttepelare.
  Det kommer att bli bra igen Sandra. Även om det känns frånvarande nu.

 103. maria skriver

  åh va toppen!!!!! mammor är så jäkla bra alltså

 104. Siri skriver

  Åh, mammor är tamejtusan bäst! De kan liksom på något magiskt sätt fixa det onda och det svarta så det känns lite mindre och det svarta blir mer grått. Tycker det är så himla sorgligt allt som hänt, men blir glad att din mamma är på väg till dig.

 105. Kaelea Ann skriver

  While maybe the first of this quote doesnt necessarily apply, i think the rest does :)

  ”The first to apologize
  is the bravest.
  The first to forgive
  is the strongest.
  And the first to forget
  is the happiest…”

  while i do not know you, i would like to say that your blog has brought me and a lot of friends i have shared it with great joy! our hearts go out to you and we know how you feel!

  so glad your mother is there for you.

 106. Amalia skriver

  Så småningom kommer det stora, stora bli mindre, mindre och du börjar se konturerna igen.

  Mammor är pricksäkra och kan lokalisera alla känslor som man, alla gånger, ínte själv kan hitta. Det är det bästa iallafall med min mamma.

  Önskar dig allt gott!!

 107. Kristin skriver

  Du verkar ha en fantastisk mamma! Se till att fyll denna helg med kärlek och skratt.

  När jag och mitt ex gjorde slut bjöd en tjejkompis med mig på en revy. Jag ville inte gå för jag ville inte skratta för det innebar ju att jag var glad. Jag var ju inte glad! Mamma berättade för mig hur hon en gång i livet när hon hade det jobbigt sa att det var det mest befriande man kunde göra, att få skratta åt något som inte handlade om en själv. Och tänk så rätt hon hade. Jag och min kompis gick på den där revyn och jag skrattade så jag kiknande och helt plötsligt hade jag skrattat ut en del av tyngden inom mig för jag insåg ju att man fortfarande kan få skratta utan att det gör något.

 108. Kristin skriver

  Förresten tycker jag du är så himla stark som vågar visa detta! Men jag tror det är det allra bästa när man är en sådan publik bloggare. Nu finns det liksom inget att spekulera kring och tusentals av oss läsare gör allt vi kan för att skicka positiva och stärkande tankar. Du kommer klara detta söta du. Det kommer du! Massa kärlek <3

 109. calinas skriver

  mammor är bra! <3

 110. Karin G skriver

  Sandra, du har något speciellt med dig som gör att trots att man inte känner dig vill man bara ta dig i famnen och krama dig hårt, hårt. Skydda dig mot omvärlden och placera dig i en bubbla av värme och omtanke. Och att din mamma kommer till dig nu och att ditt kommentarsfällt svämmar över är väl just ett bevis på det, hur mycket du får din omgivning att bry sig om och älska dig. Många varma, starka kramar från en tjej som inte alls känner dig egentligen!

 111. Lina skriver

  Jag blir så glad av att läsa att din mamma är hos dig nu för ända sedan jag läste om ditt och Ludvigs uppbrott, så har jag innerligt önskat att du skulle få ha henne där som stöd. För ungefär exakt precis ett år sedan gick jag igenom det du nu går igenom och jag var så handfallen och sönder att jag flyttade hem till mina föräldrar ett tag. Min ex-pojkvän och jag hade dessutom bott ihop så jag klarade inte ens av att se lägenheten som vi delat. Är så extremt tacksam över mina fina föräldrar som kunde ta emot mig i min sorg och trösta och krama mig så att jag sakta kunde börja läka. För det tar tid, det är ju så. Och det får det göra. Hjärtesorg känns som inget annat. Men du verkar ha många fina personer att luta dig mot. Det gör det lite lättare. Ta hand om dig och låt dig bli omhändertagen. Många kramar!

 112. Christina skriver

  Älskade mammor som kan trösta en bara som mammor kan. Det bästa i din situation. Man får krama o sitta i famnen o gråta som ett litet barn. Många varma kramar till dig ! Allt blir nog bra….

 113. Emmie skriver

  Mammor är verkligen fantastiska! Och när man verkligen behöver få vara liten och ynklig är det bara de som kan ta hand om en på riktigt <3

 114. Cissi skriver

  Vad glad jag blir att du får mamma stöd, ibland är man fortfarande rätt liten trots att man närmar sig 30. Jag minns fortfarande känslan för 10 år sedan när jag var en 23-åring med krossat hjärta som flydde från min och sambons lägenhet hem till mamma och pappa när han inte älskade mig längre. Det var inte riktigt så jag hade tänkt att tillbringa min första riktiga semester… En månad senare var jag tillbaka i lägenheten med honom för att dela upp våra saker och den där månaden med familj och vänner hade gjort underverk, jag insåg att jag kan inte göra något åt att han inte älskar mig – jag kan bara vara mig själv och hoppas på det bästa. Nu har jag vad jag tror är det bästa men om han inte älskar mig längre en dag så hoppas jag att jag kan samla ihop mig igen och inse att det inte är mitt fel.

 115. Natta skriver

  Skönt att höra <3

 116. meg, reckless daughter skriver

  Hooray for mums!!! I hope you have a great time with her. xoxo

 117. Mimmi skriver

  Puss och kram!
  Du kommer klara detta<3

 118. Sanna skriver

  Gått & tänkt på dig & är så glad att din mamma kommit över, mammor är bäst. Brukar aldrig kommentera men är tvungen. Vet att det inte känns så nu men man mår bättre till slut, det tar bara lång tid att läka brustet hjärta som slagits i miljoner små bitar. Kan vara tröstande att lyssna på arg och även ledsen musik, då kände i alla fall jag att jag inte var ensam i sorgen. Att andra, helt underbara människor (som du verkar vara) också råkat ut för överjävliga situationer & kommit ut som bättre människor på andra sidan kan vara skönt att höra. Artisten som hjälpte mig var Missy Higgins, kan varmt rekommendera hennes låtar så som’ten days’, ‘they weren’t there’ & ‘warm whispers’ för när man vill gråta ut & få lyssna på någon som satt ord på sorgen man känner. Puss xx

 119. Densombryrsig skriver

  Fast jag inte känner dig blir jag så berörd och blir alldeles varm över att det finns så mycket kärlek bland kommentarerna i din blogg. Kom ihåg att DU är den viktigaste du har i ditt liv!
  http://www.youtube.com/watch?v=j8OpA_f4DtM&feature=youtube_gdata_player

 120. Candice skriver

  What a wonderful mother you have! I’m really glad you have that kind of love surrounding you. <3

 121. oroshjärta skriver

  <3 Hoppas du får landa…..i kapp din egen rytm<3 L.O.V.E

 122. Anna skriver

  Skriv så att jag vet att du lever. Du klarar dig! Puss

 123. Inspire me, Darlin' skriver

  Så himla himla fint av din mamma! <3

 124. Lisa Marie skriver

  Så himla fint att din mamma kom och hälsade på dig för det finns ingenting som är så bra som en mamma. Jag hoppas så innerligt att ditt hjärta börjar laga ihop alla de tusen bitar som det har gått sönder i. Eller att du åtminstone känner att du kan börja le litegrann igen sådär fint som bara du kan.

  Vi är så många som har brustna hjärtan och vi alla står på din sida och känner med dig. Du kommer klara det här Sandra. Förglöm aldrig det!

 125. Ina skriver

  Sandra!
  Jag brukar läsa din blogg nu som då och är i New York just nu för en längre tid, tänkte spana in vad som är på gång här och läste om L som gjort slut.
  Det är så många fina kommentarer du fått av dina läsare. Vi är tusentals som bryr sig om dig, människor du aldrig ens träffat. Vi njuter av dina vackra små luckor till ditt mysiga liv i NY. När det händer hjärtekrossande händelser som denna berör det också oss.
  Jag har varit ledsen hela dagen för din skull. Jag vet precis hur du känner just nu och hur du kommer att känna ett tag framöver. Vad mitt tränade speciallärarmänniskoläsaröga läser är att favoritkillen L förändrats – jag kände knappt igen honom på de senaste bilderna du postat från er road trip. Flickan som ligger på luftmadrass i polen känner jag igen dock, hon är lika söt som alltd.
  Du ska komma ihåg att du är alldeles underbar – och att du bor i en stad där varje singeltjej i vår ålder borde ha rätt att bo. När det är dags igen, njut av killarna i Williamsburgh! Jag får kalla kårar av att gå runt där.
  Men just nu, bara njut av att ha mamma nära, fixa manikyr och pedikyr och ät riktigt goda hamburgare! Kram!

 126. Gabriella skriver

  Åh, vad fantastiskt underbart! Mammor gör att man klarar sig lite bättre.

 127. Helena skriver

  JA DET ÄR HIMLA FINT OCH RART OCH GULLIGT MEN TÄNK PÅ DE SOM INTE HAR NÅN MAMMA???? TÄNK TILL LITE BARA DET ÄR ALLT JAG BEGÄR,,,

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem