4th of july.


I onsdags var det som sagt Independence Day och jag var ledig från jobbet. Jag och Joakim började eftermiddagen med öl och jordgubbar.


Vid femtiden promenerade vi upp och iväg.


Till Chelsea där Erik&Marie har takfest! Saskia och Fredrik var redan där.


Och Andrea.


Och Nina.


Ölkaret fungerade även utmärkt som leklåda.


Joakim.


Sommarben.


Mathieu.


Joakim & Christian.


jag och fina alexandra.


Erik & Christian var grillmasters.


Middag!


Efteråt gjorde vi marsmallows på pinne att grilla.


Och sedan gick solen ner.


Och då ställde vi oss redo för att titta på fyrverkerierna.


Det var så himla fint och höll på i en halv (men bra) evighet.
.


We celebrated Independence Day on Erik&Marie’s rooftop with hot dogs, marsmallows, beer and the best view of the fireworks.

Kommentarer

 1. Såg på instagram att du använt revitalash. Fungerar det verkligen? Skulle gärna köpa det, men när det är så dyrt vill ja va 100 på att det inte bara är en bluff :)

 2. mysigt!! önskar jag också var där! umgås du mycket med nina fortfarande? och jag är så glad att joakim är där med dig!!!!! <3

 3. Så himla mysigt det ser ut! Du Sandra jag har funderat på en sak: Hur ser du på det här med tatueringar? Du har ingen tatuering va? Men skulle du vilja ha en och i så fall: Vad? Hurdana tatueringar tycker du är fina osv…. Ja, berätta gärna lite om detta! <3


 4. Anna – no idea. Maybe Acne?

  elin – det funkar! skrev ju det :)

  karin – saklart vi umgas! varje dag. och hon ar ju dar pa bilden! :)

  erica – har ingen tatuering och inte tankt skaffa nan. men nu kanner jag att jag kan nog gora vadsomhelst sa lange det kanns lite annorlunda sa varfor inte. jag skulle skaffa mig en vit tatuering for jag tycker de ar finast och jag skulle skriva nagot ord for att jag alskar orden. vilket vet jag inte. kanske bara ”ja”. for det ar mitt livsmotto, att tacka ja. det ar sa aventyren borjar.

 5. det är sådana här inlägg som får en att undra varför man bor i en liten stad i södra sverige när man kan vara på takfest i new york.. haha. helt underbart ser det ut att vara.

  puss och kram och tack för din braiga blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>