Kommentarer

 1. ALLTSÅ DU MÅSTE SLUTA LÄGGA UPP BILDER PÅ RYAN GOSLING. jag får stormvindar i hjärtat och jag går av mitt itu och jag ramlar och jag faller och jag kommer ja kommer ja kommer :)

 2. ah, michael pitt. Ibland känns det som att ”dreamers” är en film någon gjorde för att få ge alla michael pitt-suktande kvinnor exakt vad de vill ha.

 3. Blev tvungen att ta ett djupt andetag i mitten för att inte dö. Om jag däremot inte får träffa den jag vill träffa inatt efter den här bildkavalkaden så kommer jag dö!!! Åh, tack för detta.

  Läser för övrigt din blogg ofta, men kommenterar nästan aldrig. Nu vet du att jag finns!
  Blev superledsen över dig och Ludde, en vän till mig sa att ni var det enda som gjorde att hon trodde på kärlek. Känns säkert så för dig med. Men saker har ju en tendens att ordna sig förr eller senare och jag önskar dig verkligen all lycka (och nödvändig sorg) på vägen. Puss, du är superbra <3

 4. Det är jättetråkigt att du glamoriserar rökning med tanke på att det är hundratals unga tjejer som läser din blogg. Nej, du publicerar inte bilder på dig själv med cigg, men det är inte svårt att klura ut vad du tycker om saken med tanke på att drygt hälften av bilderna ovan innehåller en snubbe med plågad uppsyn och cigg. Nej, man kan inte vara en perfekt förebild för alla. Men det är rätt sjukt att röking är trendigt, retro-sexigt. Som att vi vill resa tillbaka till en tid innan man visste att man dör av det. Alkohol är i bloggar är för övrigt minst lika illa, men av någon outgrundlig anledning mer ”ok”..

 5. Tycker det är jättebra att du lägger upp bilder på snygga män som poserar med cigaretter; herregud, lite rökning har väl ingen dött av?

 6. TACK!
  Min kille är iväg på semester med sina boyz och jag saknarsaknarsaknar honom. Detta gjorde tillvaron lite lättare :)
  Bra fredags-tradition, -keep it up!

 7. Gaah, jag vill rada upp alla mina snygga killkompisar och ta såna här skitsnygga svartvita bilder på dem.

 8. Mycket najs inlägg! ;) alla var snygga förutom Mick Jagger. Personligen tycker jag han är så långt ifrån snygg man kan komma… Och snubben mellan Joseph Gordon-Lewitt och Channing Tatum.

 9. Tack Sandra, bra början på helgen. Och tänk att både Elvis och Marlon var så glödheta som unga män och slutade som de gjorde. Lite sorgligt är det allt.

 10. åh! du missade dock en av de finaste finaste, jens lekman såklart! ^_^
  här är en helknäpp video när han är med i en australiensisk-game show. han hittepåsjunger (utklädd till någon i kraftwerk) ur böcker och berättar om när drew barrymore kramade hans ben. så himla fint! <3
  http://www.youtube.com/watch?v=qRgzZFLFACQ

 11. Snygga, men det bästa med att titta på det här är att det får mig att tänka att killen som äger vänstra halvan av min säng, han är tusen gånger bättre.

 12. Sånt här är perfekt! Rodade utav okänd anledning och var tvungen att rulla två varv i sången är Chaning Tatums fina ansikte tog upp hela skärmen.

 13. härregud vilket underbart inlägg, fullt med bilder på ursnygga hunkar som ögongodis. Tack för att du finns och förgyller min annars världssämsta fredag den 13:e.

 14. ”snygga killar, upp med era händer” och så precis då kommer bilden när Gordon-Levitt sträcker upp handen, alltså tajmingen där var lite för mycket perfektion nästan. perfekt smak har du ju i alla fall!

 15. GEMIGRYAN GEMIGRYAN GEMIGRYAN GEMIGRYAN GEMIGRYAN GEMIGRYAN GEMIGRYAN GEMIGRYAN GEMIGRYAN GEMIGRYAN <3<3<3<3<3<3 (lite så känner jag)

 16. Tack tack tack(!) för att du gjorde min ensamma fredagskväll lite mer god! Puss och kram på dig Sandra för att du verkar vara en så härligt go och genuin person! // Den Nya Läsaren

 17. Precis vad vi behöver som går omkring med ett brustet hjärta. Tack ! Snälla söta rara <3

 18. You have not posted one picture of a man of color in this whole series (including part 1 and part 2). I would personally like to see more diversity on this blog.

 19. det finns inte ord för hur mycket jag dör på ryan gosling och joseph gordon-levitt. sedan är jag kär i charlie hunnam också.

 20. Åh gud vet du vad jag ska göra nu? Kolla din blogg varje fredag!
  och François Dillinger! Tack för att den kom med!

  ”I’m want to tickle your bellybutton from the inside”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>