båt-och-farväl-lördag.


I förrgår hade Andrea och Alexandra adjö-lördag. Båda ska flytta från New York : (


Jag hade med mig present, katt-tatueringar!


De blev väldigt fina på armen, som blyertsteckningar.


Nina.


Jag och Joakim.


Carl Fredrik.


Vi var på en bar som heter Sweet&Vicious som är mest kända för sina frozen margaritas. Så dom drack vi.


Vi var så många att vi tog över hela bakgården, det var fint.


Erik och Mathieu.


Marie och Joakim.


Vid halv elva var det dags att gå vidare mot ett nytt äventyr.


Vi skulle åka båt!Vi var oerhört peppa (och knäppa) i båtkön.


Andrea.


fino.


Det var en yacht som fick precis plats med 115 personer och vi skulle åka ut och iväg i timmarna fyra.


Alltså. Det var så himla vackert.


Gabriella och Andrea.


Matilda filmade.


Varje gång vi åkte under en bro skrek hela båten BRIDGE. Sedan började det spöregna och jag packade ner kameran i väskan och sedan dansade vi i regnet så kläderna blev helt genomblöta och det kändes så jäkla bra.

 


Andrea and Alexandra are moving from New York so we all met at Sweet and Vicious for goodbye-frozen margaritas last Saturday. At 11 we headed to 23rd street to jump on a yacht that took us around Manhattan with 115 of our favorite people. We danced in the rain and everything was beautiful for four hours.

Kommentarer

 1. Alexandra är lite lik Kirsten Dunst på något sätt. Jag vill också veta med Joakim är, har för mig att jag har läst att det är ditt ex, är det sant?

 2. Ser härligt ut! Det vore kul och fint med lite bilder där du slappnar av lite, istället för att posera. Alltså du är ju bra på att posera, men det vore kul att se dig som du ser i vanliga fall liksom. Men fina bilder!

 3. Shit vilka snygga människor du känner. Speciellt Joakim. Och själv ser du inte alls så dum ut heller, ska du veta!

 4. Joakim är Sandras vän sedan urminnes tider som hon just återfått kontakten med då de varit ifrån varandra en tid. Han ställde bland annat upp med husrum då det tog slut med Sandra och hennes första pojkvän Tobias. Tror inte Sandra och Joakim haft någon relation utöver deras vänskap. Min uppfattning i alla fall :-)

 5. sandra,

  kan du inte göra en ”mina vänner” med joakim. vore så fint. tack på förhand.

 6. Det var den finaste tatuering jag sett! Åh, de är fantastiska! Minns du var du köpte dem (jag kommer vara i NY ett par dagar i slutet av månaden) så hojta gärna till- jag älskar alla (ryggrads)djur men speciellt katter och jag vill ha katt-tatueringar överallt!

  I skejtaffären 5 stride i Brooklyn får man exprapris om man har en katt-tshirt på sig när det är Caturday (lördag) förresten…underbart! Tur jag har så många!

  Kram och hoppas du har härligt sommarväder!

 7. Lina: Tack så hemskt mycket för upplysningen! :) Nu ska jag genast klicka mig dit och läsa.

 8. åh vad jag gillar din magtröjor!
  åh vad sorgligt att skiljas från vänner..
  åh vad snygg Joakim är! är det okej att säga så? hihi

 9. Jag har en sådan hemsk hatkärlek till din blogg. Hat för att varenda gång jag läser den blir jag avundsjuk över livet du lever, och önskar att jag fick leva så också. Fick träffa lika spännande människor och vara med om samma äventyr. Men kärlek för att du verkligen kan sätta ord på de där känslorna. Du beskriver allting så att man verkligen kan sätta sig in i situationen, och känna igen sig om man varit med om liknande. Sluta aldrig göra det.

 10. joakim är nog den snyggaste människan jag någonsin sätt. han verkar vara fin på alla andra vis också, läste dina texter om honom. så underbara :’)

 11. Tack vare dig sandra känns allt så mycket enklare
  jag gick ur ett förhållande igår och, och jag känner att det är okej att vara ledsen, det är okej att tänka att man aldrig mer kommer bli kär, det är okej va? Även hur ledsen jag är över det här så kommer det aldrig bli sämre. det är bara att stå upp!

  .. Men det är svårt att lämna någon man fortfarande älskar, någon som fortfarande finns i ens hjärta.

 12. Hm.. Jag känner att jag förmodligen skulle kunna gifta mig med Joakim utan att ens ha träffat honom, damn girl! ;) Vill du vara tärna? <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>