fabian fyller år.


I lördags hade Fabian 30-årskalas!


Fabian älskar paj och särskilt från Bubbys så vi hade gjort 30 paj-vouchers som han kunde hämta där när precis han ville.


Passande paj-kort förstås.


Festen var hemma hos Fabian och Liza och vi var tjugo stycken kalasredo.


Marie och Ida.


Christian.


Maten dukades fram.


Och Fabian sa hej hej välkomna.


Det var svensk midsommarmat! Köttbullar och paj och lax och annat bra.


Jag fick fina äran att sitta bredvid födelsedagspersonen.


Mathieu.


Vi åt tills ljusen tog slut.


Och sedan blev det tårta.


och presentöppning.


fabian&liza. <3


några timmar efter midnatt var det dags för nya äventyr.


så då åkte till Lower East Side och dansade!
.

Fabian had a birthday party last Saturday. We celebrated his 30th with champagne, Swedish midsummer food and  cake. Lovely evening.

Kommentarer

  1. Looks lovely! I’ve been reading your blog a lot now and it is amazing. I really want to go to New York some day.

  2. i mig sitter ett brev till dig som jag inte får ner eller ut. Det handlar om mod och om dina ögon nu & då. Det handlar om att ha gett sitt hjärta till någon som en inte ska ge sitt hjärta till därför att den inte klarar av det. Eller så är det jag som inte kan. Jag vet inte hur det är, men det blir inte skrivet det blir inte klart. Kanske en dag. Tills dess tänker jag kommentera då och då. Kanske kommer brevet fram lite så. Puss

  3. Sandra! Du som har koll… kanske? Var hittar jag resestipendium? Det måste finnas massor. Ibland finns ju särskilda för unga kvinnor som vill ut och se världen. Kvinnor som vi! Kanske kan göra ett blogginlägg om detta med tips?

  4. Din blogg är inspirerande och så fin. Jag ska nu börja lära mig att laga mat tänkte jag, och det är mest för att du lägger ut så fantastiska matbilder. Nä alla dina bilder är fina förresten. Hoppas du mår bättre snart efter uppbrottet med Ludvig. Kram!

  5. å, ni är så vackra hela tiden!!! ni verkar ha det så himla kul!!!!! fina lägenheter lyckas du alltid hitta till också! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>