grillfest på gatan.


I söndags var det Joakims sista dag så självklart började festen om igen, puh. Freddy hade hej-jag-har-precis-flyttat-till-new-york-vi-grillar-på-gatan-fest.


Vi åkte dit vid tvåtiden för att grilla korven och dricka ölen. Det var meddelanden i himlen när vi kom dit.


Pablo var grillansvarig.


Bra grillat.


Många som var redo för söndagsfest.


Adam, jag och Pablo.


Harald.


Joakim.


Erik och Matilda.


Pablo och Adrian.


Efter några timmar blev vi hungriga igen så då grillades det kyckling.


Martin fick en kompis.


Natalia.


Fler och fler dök upp.


Hade trevligt mest hela tiden och var dödstrött på måndagen.
.


Freddy had a BBQ on her street last Sunday to celebrate that she’d moved to New York. It was Joakim’s last day in the city so we partied for far too long and I was extremely tired on Monday. So worth it though.

sandra
 1. Linnéa skriver

  Åh, att du alltid ska hamna på de finaste av spektakel! Tycker det är dags att avslöja din hemlighet om hur du gör… Och Joakim har verkligen världens finaste hår! Så skulle jag också ha om jag var kille, det bestämmer jag nu. Men jag skulle bara låta flickan jag tyckte om som allra mest få gosa i det.

 2. Fani skriver

  Ja såg samma meddelanden Sandra! Då var jag i central park och hade trevligt!

 3. Maja skriver

  Hur går det att prata engelska nu för tiden? Har du lärt dig allt det där som var svårt i början?

 4. Amanda skriver

  Vad trevligt get ser ute, vi har äntligen väder här som kan jämföras med erat och jag tror jag har köpt samma topp från American Appearal!

 5. Alexandra skriver

  Jag ska snart se riktiga Black Keys! <3 Sjukt!

 6. cheyenne skriver

  looks like fun!
  xo, cheyenne

 7. thesadbox skriver

  Ah så roligt det ser ut! Konstigt det där hur man upptäcker massa annat omkring när någon dumpar en. Jag har träffat massa annat folk och behöver inte spendera fredagskvällen ensam med en flaska vin. Blev så inspirerad av dig om att alltid tacka ja till saker för då börjar äventyret och ikväll ska jag o några andra som jag inte riktigt känner hänga på en brygga och dricka vin. Och jag ska bara vara 25 och inte oroa mig för livet eller för att mitt hjärta värker.

 8. oroshjärta skriver

  Harald va sjukt fin!

 9. Rana skriver

  åh nej, trist att Joakim åker hem :( trodde att han skulle vara kvar där .. för alltid typ. eller det skulle vara så fint om han var det, för ni är så himla fina tillsammans.

  fint att du hänger med nytt folk också (ser det ut som). efter allt det här är över kan du nog skriva en handbok på hur man kommer över hjärtont.

 10. Lina skriver

  åh the black keys!! nästan världens finaste band <3

 11. Edith skriver

  Jag har också grillat nyligen. Tyckte inte du borde leva utan den vetskapen.

 12. b skriver

  haha men titta där är ju harald!

 13. Moa skriver

  De två killarna till vänster på näst sista bilden gjorde min morgon (eller ja, blir ju lunch men jag vaknade nyss..) väldigt bra för ögongodiset.

 14. Challe skriver

  Åh, spelade The Black Keys i New York den dagen? Så himla bra band, en av mina favoriter! Jag såg dom i London i Februari och dom var så himla bra!!

 15. Libertad skriver

  Party hard! But it’s sad that it were Joakim’s last day, snif :(

 16. Oskar skriver

  Ser fint ut!

 17. smäm skriver

  Vilken härlig fest :)

 18. emma skriver

  idag har jag pa mig min basta ”sandra-outfit”; leopardmonstrat, pastelligt och ett stort leende, och samlar mod att skriva klart en viktig uppgift! du ar sa bra! <3

 19. Elena skriver

  Den där Pablo alltså… Yum!

 20. Synne skriver

  Ser veldig hyggelig ut! For en fin måte å bruke søndagen på!

 21. linis skriver

  Åh men vilken underbar søndag! : D

 22. Anne skriver

  http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7gz0hwera1qbxo6jo1_500.jpg

  såg den här bilden och tänkte på alla vackra pojknackar du tycker om..

 23. lovisa/polichinelle skriver

  alltså Natalia är ju en kopia av Lykke Li! Kopia!

 24. anna skriver

  Liten Sandra, vad tunn du har blivit. Det är inte värt det, jag lovar. Jag förstår att viktminskningen är ett resultat av din hjärtesorg (kram!) men det är så lätt, så lätt, att viktminskningen sätter sig i huvudet och i själen och i hela fina Sandra. Det är så lätt att bli fast i ätstörningsmonstret. Ta hand om dig. Snälla, ta hand om dig.

  Jag vet att du vet allt detta. Och jag vet. Alltför väl, alltför länge. Och snälla, förstå att jag inte vill vara plump eller dömande. Jag bara bryr mig.

  Kram från Anna

 25. Inspire me, Darlin' skriver

  Åh så himla mysigt ;D

 26. Stina skriver

  Den där Harald såg ut att ha extremt snygga taueringar! Jag försöker hitta inspiration till min nästa och gillade verkligen färgerna och motiven han har. Finns det någon möjlighet att jag får kolla närmare på dom? :D Har han nån blogg eller liknande kanske? Hade varit awesome!

  Förstår om du inte har tid eller liksom, har en massa kommentarer att ge respons på osv. Men har du nån mer bild där hans tatueringar syns skulle du jättegärna få maila till stinamoberg@hotmail.com

  kram!!

 27. emma skriver

  å men herre min gud vad du är smal. ihhjj fan. måste också.

 28. ateist skriver

  ha en fin dag sandra!! ( i ateismens tecken, hehe)

 29. Annika skriver

  Har du och joakim nåt på g eller är ni bara kompisar? Han verkar va en fin kille :)

 30. n skriver

  Håll hårt i den där Joakim, Sandra. Han verkar fin.

 31. namnet skriver

  vill också bli sådär smal

 32. georgie skriver

  tystnaden som uppstår när en svart man grillar kyckling.

  tystnaden som uppstår när sandra ”jag är inte anorektiker” niotillfem har en proanablogg, vare sig hon vill eller inte.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem