grillfest på gatan.


I söndags var det Joakims sista dag så självklart började festen om igen, puh. Freddy hade hej-jag-har-precis-flyttat-till-new-york-vi-grillar-på-gatan-fest.


Vi åkte dit vid tvåtiden för att grilla korven och dricka ölen. Det var meddelanden i himlen när vi kom dit.


Pablo var grillansvarig.


Bra grillat.


Många som var redo för söndagsfest.


Adam, jag och Pablo.


Harald.


Joakim.


Erik och Matilda.


Pablo och Adrian.


Efter några timmar blev vi hungriga igen så då grillades det kyckling.


Martin fick en kompis.


Natalia.


Fler och fler dök upp.


Hade trevligt mest hela tiden och var dödstrött på måndagen.
.


Freddy had a BBQ on her street last Sunday to celebrate that she’d moved to New York. It was Joakim’s last day in the city so we partied for far too long and I was extremely tired on Monday. So worth it though.

Kommentarer

 1. Åh, att du alltid ska hamna på de finaste av spektakel! Tycker det är dags att avslöja din hemlighet om hur du gör… Och Joakim har verkligen världens finaste hår! Så skulle jag också ha om jag var kille, det bestämmer jag nu. Men jag skulle bara låta flickan jag tyckte om som allra mest få gosa i det.

 2. Vad trevligt get ser ute, vi har äntligen väder här som kan jämföras med erat och jag tror jag har köpt samma topp från American Appearal!

 3. Ah så roligt det ser ut! Konstigt det där hur man upptäcker massa annat omkring när någon dumpar en. Jag har träffat massa annat folk och behöver inte spendera fredagskvällen ensam med en flaska vin. Blev så inspirerad av dig om att alltid tacka ja till saker för då börjar äventyret och ikväll ska jag o några andra som jag inte riktigt känner hänga på en brygga och dricka vin. Och jag ska bara vara 25 och inte oroa mig för livet eller för att mitt hjärta värker.

 4. åh nej, trist att Joakim åker hem :( trodde att han skulle vara kvar där .. för alltid typ. eller det skulle vara så fint om han var det, för ni är så himla fina tillsammans.

  fint att du hänger med nytt folk också (ser det ut som). efter allt det här är över kan du nog skriva en handbok på hur man kommer över hjärtont.

 5. De två killarna till vänster på näst sista bilden gjorde min morgon (eller ja, blir ju lunch men jag vaknade nyss..) väldigt bra för ögongodiset.

 6. Åh, spelade The Black Keys i New York den dagen? Så himla bra band, en av mina favoriter! Jag såg dom i London i Februari och dom var så himla bra!!

 7. idag har jag pa mig min basta ”sandra-outfit”; leopardmonstrat, pastelligt och ett stort leende, och samlar mod att skriva klart en viktig uppgift! du ar sa bra! <3

 8. Liten Sandra, vad tunn du har blivit. Det är inte värt det, jag lovar. Jag förstår att viktminskningen är ett resultat av din hjärtesorg (kram!) men det är så lätt, så lätt, att viktminskningen sätter sig i huvudet och i själen och i hela fina Sandra. Det är så lätt att bli fast i ätstörningsmonstret. Ta hand om dig. Snälla, ta hand om dig.

  Jag vet att du vet allt detta. Och jag vet. Alltför väl, alltför länge. Och snälla, förstå att jag inte vill vara plump eller dömande. Jag bara bryr mig.

  Kram från Anna

 9. Den där Harald såg ut att ha extremt snygga taueringar! Jag försöker hitta inspiration till min nästa och gillade verkligen färgerna och motiven han har. Finns det någon möjlighet att jag får kolla närmare på dom? :D Har han nån blogg eller liknande kanske? Hade varit awesome!

  Förstår om du inte har tid eller liksom, har en massa kommentarer att ge respons på osv. Men har du nån mer bild där hans tatueringar syns skulle du jättegärna få maila till stinamoberg@hotmail.com

  kram!!

 10. tystnaden som uppstår när en svart man grillar kyckling.

  tystnaden som uppstår när sandra ”jag är inte anorektiker” niotillfem har en proanablogg, vare sig hon vill eller inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>