I could dance all night like I’m a soul boy.


Här kommer två stycken knytblus-outfits från förra veckan.


En med shorts från American Apparel och topp från Topshop.


Och en med kjol från samma ställe som shortsen och överdelen från Topshop den med. Skorna är Opening Ceremony. Mobilskalet som några undrat om är från society6.com.
Imorrn är det fredag hörrni!
.


Two outfits from last week. The skirt and the shorts are from American Apparel and the two blouses are from Topshop.

Kommentarer

 1. are you allowed to wear your cute outfits to work? or do they make you dress a little more corporate and these are your ”play time” outfits? just curious! :)

 2. Du är aaawesome. <3 Läser din blogg varje dag – lider med dig, avundas din stil, älskar ditt sätt. Fortsätt vara du.

 3. Du passar så brutalt bra i din ”nya” stil, jag älskar dina outfit-påhitt! (och för all del ditt iphoneskal). Förresten ser lägenheten du står i helt strålande fin ut!

 4. Superfin som alltid! :) Förresten, kan inte du visa lite mer hur det ser ut i din lägenhet? Typ hur vardagsrummet ligger i förhållande till köket och sovrummet till exempel. Det ser så himla fint ut överallt!

 5. Hej Sandra!
  Lyssnade just på en låt som jag tror du skulle gilla-”Quand on est ensemble” med France Gall. Kolla på youtube, där finns en gammal video. Du har kanske hört den förut?

 6. Jag är för fet för vippiga kjolar och knytblusar tyvvärr går på mediciner som gör att jag gått upp till 125 kg (hade aneroxi ett bra tag innan) så jag hatar min kropp, Iaf tänkte jag fråga dig om du använder en brynpenna? vad i såfall för sort? Du har jättefina ögonbryn och mina är så ljusa så det finns inte på kartan ens. dessutom skulle jag ansa här om dan och det blev ett hack i dem.

  Kram du goa underbara person, / Helena.

 7. So so lovely! That type of shirts really fits you, I always think about that when I see them on you! And also they’re perfect for summer :)!

 8. tänk om man kunde ha sådana fina och smala ben…
  Älskar den där kjolen och ångrar att jag inte köpte en för några månader sedan :(
  Fin e du iaf :)

 9. Men gud vad fint du gjort i din lagenhet! Kanns some en blandning mellan skandinaviskt modernt och amerikanskt 60-tal a’la Don och Megan’s lagenhet i Mad Men!

 10. Finaste Sandra,
  alskar att alla klader pa bilden ar farglada, inget svart YAY!
  Jag vet att du inte skriver om reklam, hoppas att jag kan fraga lite anda for huxflux och genom kontakter har jag blivit erbjuden praktikplats i 3 manader pa en reklambyra dar jag ska jobba med grafisk design osv. Jag pluggar ju egentligen arkitektur men det kanns trots allt som en fin chans i forberedelse for praktik pa en arkitektbyra, och som nagot vettig att gora i min studiepaus. Pa kursen anvander vi samma program (CS m.m.), men annars kan jag inte mycket om just hur en reklambyra fungerar. Kan du rekommendera en hemsida/tidning/referens dar man kan fa en inblick i branchen (om ni anvander er av sant?). Vad ar bra att tanka pa? Andra knep? Gillar att din och Ninas ”copy-filosofi” ar typ integrerad och rolig osv. – hur lyckas ni tillampa den i ett stort team? Kommer jag fa en valdigt liten roll och fa gora sma saker (pepp) men ar supernervos att jag inte kommer att klara av det. Hur kan man vara sjalvsaker?
  Och en till fraga – nar man soker jobb/praktik – hur vagad kan man vara for att ”sticka ut”? Jag vill gora nagot piggt men vet inte hur val det gar hem alla ganger, jag minns att du berattade att du skickade regn- kort, och video, med din ansokan, sa himla bra!
  Slutligen, du ar verkligen en kanonfin manniska och jag hejar pa dig var eviga dag! Nu maste jag ocksa vara lika modig som du ar… <3

 11. När jag ser hur fantastisk du ser ut i shorts blir jag nästan förbannad över att du aldrig bär byxor. Herreminhatt – de där benen är GJORDA för att vara inuti byxor. Dels skulle du kunna bära hudnära byxor men också fladdriga, höga i midjan.

  Du kan väl kompromissbära shorts lite oftare iaf? Liksom ta ansvar för de ben du har ;)

 12. Så himla snyggt och du passar så bra i uppsatt hår! Glöm inte bort att äta trots sorgligt hjärta bara, man mår bättre psykiskt om man mår bra fysiskt. Kram

 13. Älskar shortsen, de är to die for. Önskar vi hade vädret för att bära såna året runt, alla dagar.

 14. Jag skulle gärna vilja veta hur du har gjort frisyren. Önskar så att kunna fler (gärna hyfsat enkla) frisyrer.


 15. tack alla!

  mimi – i can wear whatever i want to work which is great!

  zooey – i’m not sure what it’s called but it is from AA

  lisa – ja det ar en valdigt fin lat!

  Helena M – anvander en brynpenna fran ett marke som heter Anastasia i fargen Blonde. Hoppas du mar battre snart kram

  E – gatt ner litegrann, har varit dalig pa att ata pga ledsen. det gar nog over snart!

  emma – grattis! kanske finns det info pa Berghs hemsida om hur reklam fungerar? Skulle aven lasa Ninas blogg, hon har skrivit manga inlagg om det. Kolla aven min kategori fragor&svar, finns fler jobb-inlagg. Bra att tanka pa ar att halsa pa alla nar du borjar, presentera dig och sa (detta ar ocksa ett bra sjalvsaker-knep for da verkar du automatiskt sjalvsaker och blir nog det pa kuppen ocksa). Samt att vara hungrig och fraga om du kan hjalpa till med saker varje dag. Det gillar man. Tycker man kan vara ganska vagad med att sticka ut, sant ar ju bara harligt. puss!

  sara – haha tack tack :)

  Therese – jag har anvant en sandar sock bun! puss.

 16. Läser din blogg varje dag, har gjort det i flera år. Fick en dipp på datoranvändande i början av sommaren och när jag helt plötsligt besökte bloggar, och din blogg, fick jag värsta klumpen i magen av att ni gjort slut. Alltså ni. Som jag velat ha det som er. Så fina. Jag förstår att det blir en bild i bloggen och en uppfattning i verkligheten, det gör jag ju. Men ändå. Jag vet att du skrivit om att du haft svårt för att äta/inte äta osv. Ser även på bilderna att du tappat i vikt. Hoppas att det ”bara” har att göra med erat uppbrott. För du är min favorit som jag inte känner. Och jag vill att du ska vara hel. Hoppas du tar hand om dig.

 17. tack snalla sandra for hjalpen! hur varmt ar inte ditt hjarta egentligen? kikar pa fragor&svar nu. laser ninas blogg varje dag, hon verkar supersmart och mycket moralisk. herregud vilket dromteam ni ar ;) ta hand om dig! <3

 18. Jag hade världens bästa fredag att se fram emot, som nu är inställd :( Men den nya planen är att ta båten över till Haga och köpa en ny bok, ta med min min kanin ut och njuta av sommaren, jag tänker att det är rätt så bra det med! Hoppas du ska göra något fint! <3

 19. hi sandra,

  today i caught up with my blog reading and found out what happened in the last couple of months…

  i wish you the best,

  you look amazing! <3

 20. Sandra you are looking so great! Very thin though, but I’m sure it’s just because you’re being very health, I hope you aren’t forgetting about how lovely beer and spaghetti are <3

 21. Vet att det är dumt att kommentera utseende på någon som kanske inte har ett helt naturligt förhållande till sin kropp, men var har dina muskler tagit vägen! Var snäll mot din kropp, den är ju du :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>