i was sixteen when i feel and since then my life tastes bittersweet.source: 1 & 2

Nu är det dags för en ny spellista. Efter 60-talspoplistan kände jag att det behövdes en för femtiotalet också (förstås).
Mycket sh-boom, bopaloula, bombom, doo-wop och ramalamadingdong. Tycker den passar exceptionellt bra när man känner sig lite trasig i kanterna. Det är så himla enkelt och glatt och handklappigt. Kravlöst så att säga.
Så varsågoda, 3 timmar av mitt bästa femtiotal:

50′s.
.


Today’s playlist; 3 hours of my favorite hits from the 50′s. Enjoy.

Kommentarer

 1. Underbart härligt.

  Sitter på jobbet och det här var helt fantastisk musik till det tomma landskap som breder ut sig framför mig. Jag nynnar med och tar små danssteg på vägt till kaffeautomaten!

  Tack!

 2. sandra nu funkar det inte längre. det har gått två månader sen mitt ex gjorde slut med mig och istället för att det ska gå uppåt mår jag värre och värre. jag ångrar att jag inte sa vissa grejer till honom men nu känns det som att det är för sent. inte en enda gång har han frågat mig hur jag mår, nyligen tog han bort mig från facebook och jag tror att han har hittat någon annan. nu vill jag inte leva mer, nu tänker jag ut vilka sätt som är bäst att dö på.

 3. tjej: jag kände en kille en gång som var bipolär, manodepressiv.. Han pratade som du, grejen är att man själv styr sitt liv ingen annan, det är svårt att prata med någon som inte förstår det. fast jag har också mått dåligt, men alltid försökt att ta mig ur destruktiva situationer istället för att skapa dom och stanna i dom, det är ju ett val man bara själv kan göra… Spelar ingen roll vad någon annan säger. tänk på det. ingen kn ju ändra på dig mer än du själv.

  må väl!


 4. tjej – det har snart gatt tva manader for mig med. vissa dagar ar varre an det nagonsin har varit. andra gar att ta sig igenom. tva manader ar inte mycket, vi kommer vara ledsna langre an sa. Men en dag kommer vi vara glada, jag lovar. Varlden ar ordnad sa, att man inte ar ledsen for evigt. Om jag orkar, orkar du! Vi maste sta ut ett litet tag till. Jag vill ocksa falla ihop i varenda litet gathorn just nu. Lova att du orkar tillsammans med mig. Lova.

 5. Tack fina Sandra, det ska jag lyssna på hela dagen imorgon innan jag går på restaurang-”möte” med han som krossade mitt hjärta och som fortsätter att trampa på den såhär efteråt också..

  Kram

 6. You should make your playlists on 8tracks.com as well. That way I don’t have to listen to the advertisements.

 7. ah. i uk far man bara 15 minuter (6 latar) av den har listan, deppigt! skulle du kunna gora en print-screen av listan sa man far se vilka latar som ar med?
  a maste beratta finaste saken ocksa: hittade varldens basta skivsamling i gargaget: the complete stax volt singles! alltsa timmar med de basta sangerna fran 60-talet. alska! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>