instagram. june.

Juni var kanske den sorgligaste månaden i mitt liv men ändå lyckades instagram fånga den i ett trevligt slags ljus. Vi tar en titt.


Det var regnigt och Washington Square Park var extra fint.


En tomatsoppa och en löpningsband-bok. Nu har jag läst ut alla tre, bra avslut ändå, även om ettan var bästa boken.


Ostron och prosecco till lunch och ett viktigt meddelande på stan.


De spelade in Girls utanför mitt jobb vilket kändes himla flott och så var det ju EM och Sverige spelade och vi hejade.


Mitt jobb ordnade så några stycken av oss kunde gå kvällskurser på New York University och läsa om framtiden och annat spännande. Till höger är en högst funktionerande sedel i Londondelen Brixton. Så oerhört bra med Bowie-pengar.


Vackra cafe Select och min favoritkost just nu.


Den här får sin egen bild i och med att det var så himla sjukt att jag lyckades fångla blixten med mobilen?! Det måste ju ha blixtrat i en millisekund liksom. Kameran blev helt förvirrad av ljusskillnaden som ni ser.


Alex, Frida och jag på midsommarafton och ett stort midsommarmoln.


Fick hem fina Moonrise Kingdom-presenter (tack!) och Mathieu byggde lite ölkapsylskonst en kväll.


Som tack för att man jobbat lite mer än ett år på Wieden fick vi knogjärn. Tack! Går numera runt med detta i min väska, man vet ju inte. Till höger en skylt.


Hipsterfest i Meatpacking och Fabians kaffemugg.


Take-away i form av nudelsoppa tillsammans med världens bästa film.


Min mamma köpte mig Revitalash och efter några månaders användning så har de blivit jättelånga! Mycket nöjd.
Och så avslutar vi juni med cupcakes från Magnolia Bakery som vi fick på jobbet en dag.

Kommentarer

 1. Usch ja, kan inte riktigt förstå hur ditt hjärta mått under juni. Kanske är tur att man inte kan fotografera sånt. Och fy så bra att du fokuserar på det fina i världen, som knasiga presenter, cupcakes och Bowie-pengar. Fortsätt med det så kommer allt bli bra.

 2. Jag kommenterar ALDRIG bloggar, men måste bara göra det nu. Jag började läsa din blogg för ca en månad sen och det blev en favorit påengång!! Fattar inte att jag inte tittat in här tidigare. Älskar dina bilder! Älskar hur du skriver! Du känns så ärlig och mänsklig, jag har läst alldeles för många ”ytliga” bloggar och är så glad att jag hittade denna!

  Så taaaaaack!

  (Helt sjukt att du fångade blixten!????)

 3. Sandra du är så fantastisk!
  Jag har precis skaffat såndär Instagram och du var den första jag började följa.
  Du är som ingen annan med dina fotografier, de talar så fint.
  Jag kan ingenting om foto men dina bilder talar till mig, själv fotar jag mest mat, vill inte ta kort och lägga upp på mig själv då det känns för egoistiskt och jag vill inte ”lämna ut mig” på det sättet. Det känns lättare att fota mat och omgivning.
  Tack för att du visar upp vardagskonst, för det tycker jag verkligen att det är.

 4. Jag kom av en slump in på din blogg i eftermiddags och jag har nu i massor utav timmar suttit läst och läst nästan ett helt år bak och jag måste bara berätta att jag tycker du verkar som en underbart fin och god människa.

 5. Den där blixtbilden är ju helt fantastisk! Och Brixton pounds är helt fantastiska, måste bara besöka den stadsdelen nästa gång jag är i London (som förmodligen blir runt jul, om jag inte lyckas skrapa ihop till en weekend under hösten).

 6. Jag har aldrig riktigt fastnat för bloggar, men din är ett undantag. den är så trevlig! och stilig (: tack för att du delar med dig! kram

 7. Jag har aldrig riktigt fastnat för bloggar, men din är ett undantag. den är så trevlig! och stilig (: tack för att du delar med dig! kram

 8. SANDRA MED FLERA NI MÅSTE LÄSA DET HÄR!
  En gång i tiden skrev Hemingway en text på bara 6 ord.
  Såhär:

  For sale, baby shoes, never worn.

  Har frågat runt bland massa kompisar men inte verkar fatta det extremt sorgliga.
  Snälla säg att Sandra med läsare förstår.
  Känner mig töntig som reagerade så starkt på texten, vill ha lite medhåll.
  ‘Puss på er <3

 9. Åh, men Sabina, det där är ju bland det mest hjärtskärande och mest briljanta (när det kommer till att uttrycka enormt mycket sorg och desperation med få ord) som någonsin skrivits ju. Klart vi förstår.

 10. får jag kopiera bilden till min tumblr och min blogg om jag länkar till den på flickr, samt skriver att det är du som fotat?

 11. Måste säga att jag är riktigt imponerad över att du kan springa på löpband och läsa bok samtidigt.

 12. Jag tänkte precis tipsa dig om Moonrise Kingdom men förstår att du sett den. Kollar på den just nu. Så himla härlig spännande bra film!!! Älskar den!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>