john.


Jag köpte en jacka på Ebay som har tillhört en tioårig pojke som hette John någon gång i slutet av sextiotalet, början av sjuttiotalet.


Är numera medlem i Braddock Road Boys Club.
Jag sökte på ”boys varsity vintage” för att hitta den om någon är intresserad av en liknande.
.


Vintage varsity jacket I bought on Ebay. It’s from the late 60s – early 70s and was once owned by a boy called John.

Kommentarer

 1. åh så fin!!! så kul hur du alltid hittar de finaste plaggen i just den färgen.

  jag tycker för övrigt att din krönika här under var klockren och jag vet att många blev upprörda över liknelsen med en bilolycka/döden etc och någon skrev till och med ”Vad har du för rätt att skriva om att han dog? Att han dog i dina armar och att du gick på hans begravning? Det är så jävla taskigt skrivit mot alla de som någon gång har förlorat någon.” och jag tycker att detta är så oerhört NAIVT och obildat sagt. att dra paralleller med döden är något som alltid gjorts i litteraturens historia och är det starkaste sättet att uttrycka total och komplett avsaknad. självklart lever ludvig fortfarande, men det är verkligen inte poängen. skärpning läsare. jag hoppas att du inte tar åt dig ett dugg och att du fortsätter vara precis lika bra och stark och duktig som du alltid är. hundra kramar.

 2. Varsity jackets are so great! I’ve been looking for one in Vintage stores, but haven’t had any luck finding one yet.. But the hunt continues!

 3. Vilken stilig jacka! Gillar både färgerna, modellen och teckensnittet på John.

  Själv är jag just nu på jakt efter örhängen i form av bokstaven K. Vad kan man finna det, tro? Vill ha något i stil med: http://www.google.se/search?q=letter+k+earring&oe=UTF-8&hl=sv&client=safari&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Vpb-T8euNY_ysgbG15C6AQ&biw=768&bih=900&sei=WZb-T-iXB8zgtQa_1-jHBQ#biv=i|43;d|01FDd4M4s4ahmM:

  … men stora K:n. Minst fem cm i alla fall. och helst svart, men silver går också bra.

 4. Hej Sandra! För ett tag sen ville du ha tips på blogginlägg, jag har ett! När jag läser genom din blogg så är det inlägg då och då med flera bilder där folk ritat av dig, grejen är att bilderna inte syns. Verkar som du länkat bilderna från deras bloggar och det funkar väl inte av en eller annan anledning längre, gamla inlägg liksom. Om du har kvar alla bilder folk ritat av dig vore det kul med ett sånt inlägg, verkar blivit en del!

 5. Du är en mästerfyndare! Jag önskar att alla vintagekläder hade en liten lapp som talar om vem som haft plagget. Typ: Den här klänningen foxtrotsade sig Edith svettig och rufsig i håret i under många långa sommarnätter under 60-talet. <3

 6. Att inte bo I U.S har nog varit bra för min ekonomi, för hjälp vad jag hittat saker på ebay i mina dagar. Många säljare har dock varit noga med att inte skeppa utanför Amerikas gräns. Vilket varit frustrerande, men ack så besparande för plånboken.

 7. Ebay är så BRA! :) Mycket bra och billiga saker att hitta! Jag köpte nyss ett batteri till min systemkamera för bara 35kr, dt skulle ha kostat 179 eller nåt i sverige. Det var förstås inte av canon, det var en kopia, men den fungerar mkt bra! :)

  thumbs up för ebay! :D

 8. allt är så vackert, du är så vackert och ditt liv verkar trotts sorgligheter så vackert och jag vet att det är för att man romantiserar men jag blir galen och undrar;
  NÄR BLIR LIVET VACKERT? vad gör man när man vill dö i skolan och man vill dö hemma
  när ingen bjuder en på fester och inga pojkar vill hångla och man aldrig duger? ibland undrar man sånt.

 9. Namnet är väl okej som namn på en jacka, men hade du sagt att du hade köpt en som hette johan så skulle jag tyckt att du skulle gå tillbaka med den. Fantastiskt fult namn på en jacka. Johan alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>