och, jag känner hur ditt hjärta slår mot klänningen jag bär.


En nytt plagg dök upp på posten från Asos. Jag tänkte att jag nog behövde en orimligt kort leopard-kjol i mitt liv. Joakim tyckte den såg absolut ut som en kjol som man skulle dricka vin och hångla i så det måste ju vara bra. Den får följa med idag när vi ska på dagsklubb i Queens och dricka öl ur plastglas under vattenspridare och dansant musik.
.


New leopard skirt from Asos.

Kommentarer

 1. Nu blev jag ju sugen på att se mer av din lägenhet! Ser underbart ut!! Kjolen också ;)
  En fråga, det är ju dyrt med lägenhetr i NY hur mycket ca pungar du ut för din..Den ligger väl i ett ganska charmigt kvarter vad jag förstått det som..

 2. Åh, du är nog den enda jag vet som kan få leopardmönster att se ‘classy’ ut! Btw, är det där ditt nya vardagsrum? Superfint är det i vilket fall som! Kram!

 3. Vilket mysigt sken det blev på första bilden, såg så inbjudande ut, som om man ville krypa in i bilden, sätta sig i soffan och filosofera en stund!

 4. Jag hoppas att du fick hångla. Jag kom väldigt nära hångel i fredags men en väldigt ung man. Men tanken på honom, han som krossade mitt hjärta i tusen bitar hindrade mig. Jag tänkte att om jag hånglar upp en annan så har jag accepterat det som hänt. Att han har gjort slut. Jag vill inte :(

 5. Fin, fin, fin. Och vad jag saknar sol, viljan att dansa och entusiasmen. Det gor mig gott att se dom sma framstegen dag efter dag har, och jag hoppas den dar dans-entusiasmen kommer snart.

 6. åh, jag vet inte vart jag ska ta vägen. jag låg med en man på en festival för en vecka sedan och nu står jag här, helt totalt betuttad i honom. jag fattar inte varför, vi kysstes, hånglade och låg men 12 timmar senare var det som om vi inte fanns.

  jag tänker på honom jättemycket och alla låtar handlar om honom. jag vågar inte skriva till honom, att jag tänker på honom precis just nu. hur får jag ett mod?

 7. Åh, du skriver som en vacker gammal romantisk novell från 1800-talet, typ som jane eyre eller liknande.. bedårande ljuvligt!

 8. @ L.
  Skriv! Bara skriv. Det kan ju spela mindre roll vad du skriver än att du faktiskt gör det, för då ser han ju att du skrivit och det är ju ett budskap i sig. En liten hälsning bara, det törs du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>