on my last night on earth, I won’t look to the sky. just breathe in the air and blink in the light.


I helgen fyllde Fabian trettio och det firades med dunder och brak. Jag såg ut såhär.Superhjälte-toppen är från Oh My Love, kjolen är AA och plåtskorna är Jeffrey Campbells HOMG.


My Saturday outfit. The skirt is from American Apparel, the cropped top is from Oh My Love and the platforms are Jeffrey Campbell’s HOMG.

sandra
 1. Rana skriver

  Bli tillsammans med MIG, sandra. mig mig mig!

 2. Nina skriver

  You look wonderful and hopefully your outer appearance matches your inside feelings at the moment! You deserve the utmost happiness!!!

 3. Elin skriver

  L.I.F.E.G.O.E.S.O.N. En sån himla tur, det.

 4. Amanda skriver

  Jättesöt topp, och fåtöljen! Så fina!

 5. Bettina skriver

  Åh, stolen! Så. utrolig. fin.

 6. svenskofilia skriver

  Fin lænestol! Det ser ud som en man rigtigt kan krybe sammen i og sidde og hygge :)

 7. Annika skriver

  Och fåtöljen, varifrån kommer fåtöljen?

 8. Anna skriver

  Snyyyyygg!

 9. Eva skriver

  Började följa din fantastiska blogg för bara någon dag sedan, och nu såg jag något jag Aldrig trodde jag skulle se – din soffa/fåtölj har samma tyg som min soffa! :) haha.. Trodde jag var ensam om ha nått med de galna mönstret :)

 10. julia. skriver

  fåtöljen är ju helt fantastiskt fin, du har himla bra smak sandra!

 11. .. skriver

  Den låten lyssnade jag extremt mycket på för ca ett år sedan och ja, life goes on även om det känns omöjligt till en början och att ”tiden läker alla sår” är det man minst av allt vill höra..

 12. m skriver

  söt! :)

 13. Emelie skriver

  Superhjälte-toppen är så himla nice! Skulle gärna ha en samma lika, eller en superhjälte-klänning!

 14. Matilda skriver

  du är fin

 15. Mikaela skriver

  Tjusigt! Himla fin fåtölj, var kommer den ifrån?

 16. Mira skriver

  Du er fin du!

 17. Melwa skriver

  Galet snyggt!

 18. Cate skriver

  You look beautiful, I love this preppy style xoxo

 19. Lisa Marie skriver

  Åh herregud tack och lov att du lever Sandra. Jag trodde att det hade hänt dig någonting hemskt när åskovädret drog in över amerika. Men åh nu kan jag andas ut igen. Och du är så fantastiskt fin! Så himla fina kläder och du ser så glad ut och är så tjusig!

 20. Katarina skriver

  Stiligt!

 21. diamond skriver

  ÄLSKAR alla platform skor, (säger man så), måste ta och köpa massa i new york. lyssnar du mycket på din lp spelare förresten? såg skivan i bakgrunden.. hade en lp spelare i mitt rum med den åkte ut för den tog för mycket plats och lyssnade på mest musik på datorn, stereon.

 22. Kajsa skriver

  Fin låt till rubrik, fin fåtölj och fin flicka!

 23. ellen skriver

  du är så söt och fin

 24. nathalie skriver

  åh, skorna är så himla fina!

 25. bloggläsare skriver

  Finaste Sandra! Nu tycker jag faktiskt det är dags att du visar din lägenhet!

 26. maria skriver

  Vacker!

 27. Lilly skriver

  du får inte tro att jag är någon galen knädyrkare. Men om jag skulle vara det – så dyrkar jag dina knän.

 28. jessica skriver

  dom här outfitbilderna gillade jag lite extra!

 29. V skriver

  Shit vad snygg du är!

 30. Lisa skriver

  Åh vilken perfekt fåtölj! Vart kommer den ifrån?

 31. Erika skriver

  Finis! och fåtöljen<3

 32. Lindah skriver

  Vilken fin fåtölj! Var är den köpt?
  Fin du är idag förresten, ser annorlunda ut på något sätt, på ett positivt sätt.

 33. Frida/Dezdemona skriver

  Du är så fin i den där klädstilen! Jag älskade din docksöta sverige-stil också, men du är redan så himla gullig att det är roligt att se dig i lite knäppa nittiotalspåhitt, det klär dig verkligen!

 34. Sandra skriver

  Du, jag har funderat ett tag över din lägenhet. Köpte du nya möbler i NY eller flög du över dina möbler?
  Eller hyr du möblerat?

 35. Lisa Marie skriver

  Till alla era fantastiska läsare där ute. Är det någon som skulle kunna tänkas att ta hand om en liten liten hundvalp? Det är bråttom och det kostar ingenting. Valpen behöver bara komma till ett fantastiskt hem med en ägare som tar hand om den och som älskar den av hela sitt hjärta. Det är två små syskon och ägaren som äger de nu är 92 år gammal och de mår så himla dåligt. De går säkert att dela på men jag vänder mig till alla vänliga själar där ute. Jag bor i Göteborg!

 36. sona skriver

  brukar inte kommentera, men nu kände jag att jag bara måste få utropa: GUD vad du är fin! alldeles bedårande

 37. Karin skriver

  förutom en mycket fin outfit så måste jag också säga att din fåtölj är fantastisk!

 38. kaneli skriver

  fin och söt som vanligt!

 39. Nikki skriver

  Vavava? Vad är en superhjältetopp? Det låter som någonting jag vill ha!

 40. Sofia skriver

  Lisa Marie:
  Jag brukar inte kommentera sånt här, och har egentligen inte med det att göra, men snälla söta ge inte bort två små valpar gratis på en blogg!
  Jag är av åsikten att man aldrig bör ge bort djur. Helt enkelt för att människor, hemskt nog, verkar mer benägna att ta hand om något/någon de betalat för, och för att det förhoppningsvis blir ett mer genomtänkt beslut då. Det finns människor där ute som kan skaffa sig levande djur utan större eftertanke, och en liten valp kommer med stort ansvar, större än många tror! Och vad innebär ”liten liten valp”? Det finns gränser för hur små valpar man får sälja/göra sig av med.
  Det kan gå så extremt fel om man inte har kollat upp de nya ägarna ordentligt (https://www.flashback.org/t1470339) Skräckexempel, men det kan hända.
  Om ni desperat måste bli av med valparna, har ni kollat upp hundstall eller liknande? En sån organisation har kanske bättre möjligheter att hitta ett bra hem, och att ta hand om valparna tills ett sånt hem dyker upp?

 41. sanna skriver

  så himla fint! du ser så ung och söt ut :D

 42. Lisa Marie skriver

  Sofia: Jag förstår dig men jag har haft hund i hela mitt liv så jag kan alla situationer både utan och innan. Jag har kontaktat alla myndigheter men det är ingen som är intresserad av att ta sig an fallet eftersom ägaren i fråga är väldigt gammal och de vill inte ta ifrån henne någonting för de tänker på henne. Jag har känt henne under hela min uppväxt och hon betyder hemskt mycket för mig men jag tänker inte på henne i den här situationen utan jag tänker på dem. Jag är där väldigt ofta men jag klarar inte det längre nu för hon är dement och hundarna är instängda och jag mår dåligt och nej jag kan inte ta hand om dem för min hund är gammal och sjuk.

  Jag lämnar inte bort hundarna till vem som helst herrejösses och jag vet hur en seriös hundägare är och hur en falsk hundägare är för jag kan deras beteenden och har varit med om det så många gånger. Men som sagt ingen vill ta sig an fallet och djurskyddsenheten struntar i det så jag försöker bara vara lite hjälpsam för jag vet att det faktiskt finns människor där ute som är seriösa och som skulle göra vad som helst för att få en hundvalp.

 43. Lisa Marie skriver

  Så tolka det inte som jag är en människa som slänger hundar som om de vore en leksak för då vore det hemskt tråkigt.

 44. Karolina skriver

  Jag såg en cab med en ung man som körde tre, ca 80åriga damer ner för en backe väldigt fort. Alla skrek av glädje samtidigt som alla förutom den som körde sträckte ut armarna så högt de kunde och vinkade. Det var väldigt fint. Så nu har jag bestämt mig för att lära mig att cykla utan händer. Bara sådär. Fint. Livet är för kort och spännande för att hålla i sig hela tiden.

 45. sandra skriver

  tack alla!

  Fatoljen ar fran Conrans

  diamond – min lp-spelare ar trasig :(

  sandra – moblerna ar nya. kram

  nikki – nej alltsa det ar val inget sarskilt, tycker bara den ser ut att tillhora en superhjalte!

  Lisa Marie – jag tycker det ar jattebra att du anvander detta forumet till detta, tror alla forstar att du inte skulle saga ja till vem som helst. hoppas hunden hittar nytt hem! Har en bekant som tog over en skruttig gammal tax efter att agaren dog och nu ar de bastisar och bundisar.

 46. Anna skriver

  Jag är egentligen inte så förtjust i den svenska artisten Agnes. Men just nu har hon en låt, som enligt mig, är rätt stark. Den heter One last time (http://www.youtube.com/watch?v=ycd-ZPgl0T4) och även om jag inte känner dig, så får den låten mig att börja tänka på dig. Nu är det kanske inte så kul att lyssna på låtar om krossade hjärtan när man upplever det själv.. men jag hoppas att den kanske på nåt mystiskt vis kan ha motsatt effekt på dig och få dig att må bättre.

 47. Alva skriver

  åh herre vad snygg

 48. Vicky skriver

  så tjusig du och SKITFIN fåtölj.

 49. jenny - more than a size skriver

  Fina bilder på dig! Och skorna fick mig på fall direkt.. ;)

 50. amanda r skriver

  hur snygg är inte du då? vilken babeeeeee!!

 51. Viktoria skriver

  är det där den kjolen som du har kortat av?

 52. tildaesther skriver

  Såååå fint <3

 53. Therese skriver

  Gud va du är fin.

 54. Sandra - If it comes in pink skriver

  Du passar så bra i magtröja! :)

 55. Nina skriver

  Fåtöljen! Jösses, så fin!

 56. Eivor skriver

  I love you! Fantastic girl, nice outfit, wonderful chair – where did you get that?! The chair I mean ;)

 57. Ronja skriver

  gjorde en arg spellista idag och sen tänkte jag på dig, så här är den om du vill lyssna! http://open.spotify.com/user/ronjaffs/playlist/3Zzy1jZvvyq24FvGxSxVWZ

  puss

 58. oroshjärta skriver

  Snygg as hell!!!

 59. linnea skriver

  du är verkligen jättefin i håret just nu. det är du alltid men jag vet inte om det någinsin har varit såhär fint.
  då vet du.

 60. Medina. A. skriver

  Dunder snygg!

  // medinaadilova.blogg.se

 61. freddi skriver

  tröjan <3

 62. isaq skriver

  var kommer fåtöljen ifrån? du kan väl svara? så många har ju frågat

 63. Erika skriver

  Du är så jävla vacker och perfekt. Hur blir man som du? :(

 64. sandra skriver


  idaq – jag har ju svarat. kolla hogre upp.

 65. Jeanette skriver

  Älskar fåtöljen! Den ser awesome ut. And so do you! ;)

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem