take me out tonight oh, take me anywhere, I don’t care, I don’t care, I don’t care.

Jag hade en helt osannolikt rolig helg. Det är så knäppt att när man mår så himla märkligt finns det ändå stunder när man kan ligga i en hög på golvet och gråta av skratt, dricka champagne på en mörk klubb i chinatown, prata med märkliga dialekter, låtsas att söndagsmorgnar är fredagsnätter och prata fort fort om livsviktiga saker under dunkande technobaser. New York känns som ett kollo just nu kom vi fram till i lördags. Såhär såg jag ut en av kvällarna. Joakim har inte riktigt bemästrat dagens outfit-fotografit än så bilderna är lite suddiga, men ändå. Skjortan är från Zara och såhär fin på riktigt. Kjolen är den gamla vanliga och platåskorna är Jeffrey Campbell.


.


A weekend outfit. The skirt is American Apparel, the shirt is Zara and the platforms are Jeffrey Campbell.

sandra
 1. Rana skriver

  finaste du, vad glad jag blir för din skull. jag hoppas att du får många fler såna stunder. joakim verkar vara så bra för dig. och the smiths!!! <3

 2. j. skriver

  had an earworm of that song the whole last week.
  i’m glad to hear you had a great weekend.

 3. Emily Dahl skriver

  jag vet precis vad du menar (är precis där själv), och det är ju liksom så att när strukturen som är en annan person försvinner, då blir ens liv helt plötsligt så slumpartat och spontant. det är väl det lilla som är fint i den här jävla kråksången, antar jag.

 4. emma skriver

  Underbart fin skjorta! Far man fraga vilken storlek du kopte? Jag vill kopa en i present till min syster och ni ar ungefar lika stora? (Vill ha en sjalv ocksa men sparar till ett reseaventyr istallet…). <3

 5. Mira skriver

  Så herlig! Skjørtet er veldig fint på deg :-)

 6. andrea skriver

  vet inte varför jag blir fånigt lycklig över att joakim är med hela tiden nu. men det blir jag. ger mig hopp om att jag kanske hittar tillbaka till min bästa någon gång igen.

 7. Jeanette skriver

  Du har rätt att må bra Sandra <3

 8. pamela skriver

  jag blir så glad att du har joakim där! jag kommer ihåg när jag sist grät över en kille på klibbigt dansgolv och min bästa killkompis bara sprang fram och kramade om mig, torkade mina tårar, gav mig en cider och sa: skit i honom, han är en idiot. nu dansar vi!

  och så dansade vi i flera timmar och jag har nog aldrig varit så glad och ledsen på samma gång. men, kontentan är, vänner är fina och vänner finns där för alltid.
  (well, inte min allrabästavän, men det är en annan historia)
  puss + pop fina sandra!

 9. Kajsa skriver

  Hela sommaren känns som ett kollo, tycker jag. Det finns liksom ingen struktur. Vilket ju är lite roligt.

 10. emma skriver

  Glomde saga att jag ocksa mar sadar markligt och blir alltid lika forvanad over de stunder da man lyckas glomma att man har hjartknip och konstant svullna ogon sa doktorn vagrar att tillata smink. Alskar att se stunderna som ett kollo. Tack for att du ar oppen med det du gar igenom, det hjalper uppenbarligen mig och andra lasare att skutta vidare mot battre tider. <3

 11. elle. skriver

  åhåhåhh så fin du är och så bra att du mår bra. måste passa på att säga tack också för dina texter, för du hjälper mig så otroligt mycket just nu när jag är fast i världens äckligaste dilemma som får mig att vilja spy. men du gör det bättre. tack sandra.

 12. ellen skriver

  får man fråga vilken storlek du har på A.A.-kjolen? jag är ungefär som du i storleken och är på väg att köpa men osäker på om jag ska välja s eller m! tack på förhand :)

 13. ledsen skriver

  jag öppnade fönstret igår och hade eftermiddagssolen som lyste mig på ansiktet. Var helt ensam men det var okej. Jag kände att jag kanske överlever detta ändå.

  Stor kram till dig

 14. sandra skriver


  puss alla.

  emma – har stl xs i skjortan.

  ellen – har stl m i kjolen. tycker om nar det inte sitter at. kram

 15. Vicky skriver

  FIN-DU.

 16. Malin Aurora skriver

  Jisses så underbart det låter!

 17. Anna skriver

  Man ska bara göra sånt man mår bra av och vill göra när man mår som konstigast.
  Men mest ville jag bara säga att den där låten och framförallt den skivan är sjukt bra och jag är positivt överraskad att du har hört den! Lyssna på No More på samma platta, den är fantastiskt bra och rätt i temat. Kram!

 18. Ellen skriver

  vad fin du är sandra!!

 19. sandra skriver

  Anna – nu blev jag oerhort nyfiken pa vilken lat du tror att det ar, for det finns namligen ingen Smiths-lat som heter No More :)
  kram!

 20. Vera skriver

  Jag ser fram emot att läsa ”Ibland när det blåser tänker jag på honom och ler”

 21. maja skriver

  Tack för att du skriver så fint! Har nyligen börjat läsa din blogg och tårarna rinner efter att ha läst allt som du har skrivit. Just nu när jag behöver tips till att överleva någonting sånt här så hittade jag din blogg. Jag har precis förlorat min första kärlek efter 1,5 år. Så tack så mycket! Tusen kramar till dig. Du verkar vara så himla stark!

 22. oroshjärta skriver

  SOMMAR 2012 FRÅN ALLA HÅLL<3

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem