Kommentarer

 1. jag skulle ha på mig sådana kläder EXTRA mycket. skulle vara så jävla arg och använda dem för att kasta så mycket i ögonen på personen som möjligt. vill att hen ska lida. det skulle jag göra och det tycker jag du ska, med! och är det något du inte klarar av att se på / röra vid osv så SÄLJ DET. lovar att det känns extra bra, så mycket bättre än att slänga. alltså liksom, det är the final insult. ba varför ska jag slänga nåt som nån annan kan tycka om? i’m above that. kolla min traderaauktion liksom……

 2. Ville bara saga att din 50-tals playlist ar den forsta ‘riktigt’ musiken jag har lyssnat pa sen jag och mitt ex (huuuuh! ORDET liksom) gjorde slut. Ville inte att situationen skulle forstora musik jag alskar sa har hallt mig till ljudbocker och typ glamrock. Allt som ar helt utan kansla ungefar. Sa jag ville bara saga tack for musiken, distraktionen och lite solsken mitt i varsta sommaren nagonsin. <3

 3. Ååh, får jag vara en total fangirl och fråga var iphone-skalet är ifrån? Det är för härligt ! Ha en underbar helg, du fina !

 4. du är så himla snygg i håret.!du skulle inte vilja göra en liten mini-gude över hur du fixar till det?

 5. Haha, av alla dina vackra små krönikor som har fått mig att både gråta och skratta är nog det här det bästa du har skrivit. Det säger inte så mycket, men det gör det bra.

 6. du är både snygg, söt o vacker på samma gång vilket jag inte tror att
  någon annan människa ”lyckas” med. tack för en fin blogg! :D

 7. Ditt skal är så fint! Älskar det! Vart fick du tag på det?

 8. Du hoppar väl inte över pasta carbonaran? :) eller andra måltider för den delen… du behöver energin :) sköt om dig hörru.

 9. Cute outfit and you look gorgeous as always, but my goodness, you’ve lost sooo much weight! I know you had a rough month, but please be careful about that – I just want you to be healthy! xo.

 10. alskar’t! :) slutar aldrig forundras over din kansla for allt som ar fint.
  jag vill kopa en sadan dar elektrisk rundborste eller locktang eller vad det nu heter – vad har du for marke pa din/vet du nagra extra bra? tusen tack. hur vagar man farga haret om man aldrig gjort den innan? eeek! ar naturligt lite rodblond, men ar sugen pa att bli rodtott eller vintage vitblond… eller rosa (haha).
  ar sa trott pa allt som gor sa ont (foraldrar som skildras, min sjukdom som aldrig verkar ge vika, och darmed en langtan efter att bara fa somna in…), sa kanske kan en liten fafang forandring i mitt liv piffa upp tillvaron. du inspirerar!
  en sista fraga – far man maila dig och fraga om att soka praktik i usa? pluggar visserligen arkitektlinjen, inte reklam, men tanker att processes ar kanske lite liknande. maste bort har ifran och maste anda ta en paus fran kursen tills jag mar battre.
  puss och kram, underbaraste du!

 11. Sandra, hur gör man för att påminna sig själv att äta när man har ett brustet hjärta? Jag känner att jag bara dricker alkohol och byxorna blir större och större :(

 12. Hej, jag vet inte om jag hittar den fina kjolen på deras hemsida. Någon som har länken till den? xx

 13. Jag har för mig att du redan gjort ett inlägg om detta innan, men hittar det ingenstans!! Vart har du köpt ditt iPhone-skal? Jag hittar bara sidan där man kan beställa skins till telefonen..

 14. Är så väldigt glad och tacksam att jag har hittat till din blogg.
  Har också förlorat min stora kärlek och livet är upp och ner. Inte visste jag att man kunde känna en sådan smärta och sorg. (pssst, gillar ju självklart din blogg med eller utan heartbreak). Men ibland, när man bara har lust att strypa nästa person som ”vet exakt” hur man känner, är det skönt att läsa vad du gör på andra sidan jorden.

  Nu när man mitt i natten inte kan avleda tankarna på samma vis som på dagen sitter jag och lyssnar på 50tals spellistan och önskar lite för mig själv att han och hans nya tjej kommer få fula barn.

  Jag tycker du är grym.
  Kram från Malin i ett regnigt Västerås.

 15. linnea – oh va fint tack puss

  sonja – society6.com

  malin – använder en sån där elektrisk rundborste och viker inte topparna. annars inget särskilt!

  elina – så HIMLANS fint.

  nystanet – society6.com

  emma – jag köpte bara en på motsvarigheten till åhlens här. men vet att åhlens har många bra! och det är bara att färga håret! inget att vänta på, det är bara hår!
  jag vet inte hur det funkar med att soka praktik i usa, jag bara skickade ett mail när jag gick i skolan till cheferna med cv och så vidare. puss!

  thesadbox – jag vet inte riktigt för jag har lite samma problem. jag försöker alltid ha färdigmat hemma, som man bara kan värma och äta på under tio minuter. så behöver man inte tänka mer på den delen.

  kajsa – den finns säkert under kategorin kjolar!

  lisa n – society6.com !

  malin – puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>