6 things I like Wednesday.

YouTube Preview Image Elvis Presleys sneda leende. Särskilt till den här låten.


Collegetröjor!


Julia Potts temporary tattooosSookie och Eric i True Blood <3

YouTube Preview Image Amy Poehler’s webbserie Smart Girls At The Party. Om smarta, unga tjejer helt enkelt. Älskar särskilt den här intervjun med sjuåriga feministen Ruby. Hon är strålande och det här är så himla strålande! (via Got a Girl Crush)


Textutdrag att spara någonstans nära.

Kommentarer

 1. Sandra jag behöver en superhjältetröja för att hålla mig levande. Känns som att livet ligger i lä just nu och ingenting händer. Ingenting förutom ett brustet hjärta. Jag vill inte må såhär :(

 2. Elsker Smart Girls!
  De har gjort så jeg har gått rundt å jodlet i flere uker, folk begynner snart å se rart på meg.

 3. Hej Sandra!
  Jag är ett stort fan av dina krönikor. Du skriver på ett sätt som berör mig och många andra som du redan vet.
  Under den svåra tid du har gått igenom har du skrivit väldigt fint om vänskap.
  Jag har också refleketrat en hel del om just vänskap ock skriviten del om bra sådan, men idag publicerade jag den första utav tre om mindre lyckad vänskap. Ta en titt om du har tid/lust.
  Ha en fin dag där borta i NY :)
  http://josefclaude.se/2012/08/28/nar-ska-du-gora-min-dag/

 4. hur stor roll spelar det om man har sett honom kyssa en annan på emmaboda när han var full? vi är inte ihop, men vi tycker om varandra, och allt är förvirrat. vill ju så gärna vara hans, men vet inte om det betyder något att han kysste henne.
  puss.


 5. thesadbox – superhjaltetrojor finns pa lazyoaf.com, livet ligger i la ibland men nar man minst anar det ruskas man om igen. snart ar det host, det blir nog fint. brustna hjartan ar det sorgligaste som finns, men jag lovar, till sist gar det over. puss.

  Elena – fin!!

  LIna – ahmeeh det ar ju inte ens fran senaste sasongen, typ tva ar gammalt avsnitt.

  Firas – lanken funkar inte!

  katrin – det spelar nog inte sa stor roll. det var bara ett hangel pa en festival och tycker ni om varandra sa gor ju ni det. det ar lite forvirrande nar man ligger i gransland, men jag tycker att du ska ge honom en chans om du ar lite kar. puss.

 6. Det känns som om du skulle gilla Girls Aloud – Can’t Speak French, Eller den franska versionen av låten där som sjunger på franska, att dom inte kan prata franska!!!

  Hälsningar A

 7. NEJ!! Hahaha inte Erik och Sookie! Jag hade inte heller kommit sådär långt än. Vi som inte streamar ligger ju ljusår efter er som gör det :P

 8. Pingback: True |
 9. Vill tipsa om en bra utbytesstudentblogg som jag tycker att ni borde följa :) mahnskog.wordpress.com är adressen :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>