avritad.

Nu har jag blivit avritad sådär fint igen! Vi tar en titt.


av Edith


av Anna Grundberg.


av Greta.

 


av Hanna.


av Petra.


av Ellen.

Tack snälla ni! Så himla HIMLA fina.
.


Some lovely drawings I’ve received recently. Thank you <3

sandra
 1. eLSA skriver

  Den första var ju superfin!

 2. Jannica skriver

  Superfina! Vilka talanger!

 3. sonia skriver

  Så fina! Jag får också ta och rita av dig någon gång!

 4. Edith skriver

  ÅH VILKEN ROLIG ÖVERRASKNING. Bästa nånsin att få en teckning uppvisad här, det gjorde min dag!

 5. Linda skriver

  oj vilka tjusiga!

 6. Vicky skriver

  åh anna grundberg <333 hon ritade av mig nyligen med, så lycklig.

 7. Lisa Marie skriver

  Så fantastiskt fint! Helt underbart fint. Nu kommer den här texten bli helt konstig för är så himla stökigt att skriva på mobilen men Sandra jag är så rädd. Jag har alltid varit så rädd för att bli äldre och gå igenom allt som vuxna människor gör. Jag känner mig inte riktigt redo att ta det där stora klivet in i arbetslivet ännu för jag vill studera lite till så jag kan ta en magisterexamen. Men jag är 25 år och när jag är klar med den utbildningen kommer jag att vara 28 år och det känns så fruktansvärt gammalt att börja arbeta då. inte finnas en enda som vill ta emot mig. Jag arbetar vid sidan om mina studier som volontär som jag älskar så himla mycket. Den känslan går nästan inte att beskriva. Jag tycker verkligen att jag gör någonting bra men tänk om ingen annan gör det? Tänk om en arbetsgivare bara fnyser mig rakt upp i ansiktet om jag nämner det? Och vad kommer folk tro om jag bor hemma när jag är 27 eller 28 år? Men jag trivs med det för tillfället men jag känner mig så himla kluven. Det känns som så många bara gör allt möjligt och jag gör ingenting. Jag kanske borde flytta ihopin med min pojkvän sådär snabbt och lätt som alla gör men åh jag känner mig inte redo Sandra. Inte alls.

 8. Klicka här skriver

  Den första bilden var ju dö läcker! Den som har ritat av dig har en känsla för konst. En riktig talang.

 9. J skriver

  Finis. Okej nu kommer kanske en dum och ytlig fråga som du säkert inte vill lyssna på men vi kör; vad och hur gör man när man har cptorr hud, ojämn och börjar få rynkor under ögonen men vill mest av allt se ut som en docka som du? Du har ju en helt bisarrt perfekt hy.. Aldrig använt en hudkräm i hela mitt liv dock. Vad använder du? Något?! Är trött på att se ut som 35 fast jag inte ens fyllt 20 än… Deppigt.

  Puss!

 10. sandra skriver

  Edith – jag ar galen i din teckning!

  Lisa Marie – 28 ar ingenting! Ungefar halften av mina vanner pluggar fortfarande och de ar ju alla 28. TANK INTE sa. Du pluggar, du kan ju inte skruva tillbaka din alder liksom. Det dar kommer ga hur bra som helst och arbetsgivare tycker verkligen inte 28 ar gammalt.

  J – har ocksa cptorr hud som krackelerar hela tiden. Syns kanske inte pa foton. Jag anvander en kram fran Apoteket som ar superbra for torr hud, gud nu kommer jag inte pa vad den heter. Men den kostar typ 40 kronor och ar den fetaste kramen. Det ar mitt tips till dig – inga jakla dyra kramer med massa konstiga ingredienser, kop det enklaste som finns, som typ bebisar ska anvanda. Det ar snallt.
  Smorjer ocksa in ansiktet med mandelolja innan jag gar och lagger mig. Det finns i naturlakemedelsbutiker och ar sa snallt att man kan dricka det. En stor himla flaska som racker i ett ar kostar 100 spann typ. Har fatt mycket battre hy av det.
  ps. alla har rynkor. puss

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem