day 2 & 3 in Stockholm.

Jag har varit så upptagen med att hinna prata och krama på alla så jag har varit lite dålig med fotograferandet. Här kommer hur som helst 14 bilder från min lördag och söndag helgen innan Way out West.


På lördagen hade Michelle liten fest. Vi festade på extrastor champagne.


Många olika bra personer.


Som Mira.


och Alessia.


Michelle. <3


Jag och en suddig Viktor.


Sedan gick vi till Trädgården och dansade jättejättemycket. Vi var oerhört pepp som ni ser.


På söndagen hade jag, Michelle, Matilda, Jenny och Sebastian bestämt oss för att ha en liten kräftskiva!


Morris var med. Jäkla gullo.


Vi lagade västerbottenpaj från scratch.


Det här åt vi! Kräftor, kronärtskocka, räkor, smörstekta kantareller, ost och paj. Och päronsoda istället för snaps.


Min fina lillebror var också med och kräftskivade sig med oss.


Godaste grejen.
.


My Saturday and Sunday in Stockholm. Michelle had a party on Saturday and then we went out dancing. The day after we had a little crayfish party.

sandra
 1. Vicky skriver

  västerbottenspaj! gött. och fan vad mysigt med trädgården.

 2. Linnéa skriver

  Kräftor mumsmums! Har inte ätit det än iår. Får se till att det blir av innan jag flyttar till London, så ska det nog gå bra. Och du och din lillebror är ganska lika!

 3. sparven skriver

  å men gött mos! :D

 4. Dzana skriver

  HAHAHA omg ä-l-s-k-ar peppbilden, vill också våga hänga sådär!

 5. thesadbox skriver

  Svenska kräftor, så gott! Du och lillebror är väldigt lika :)
  Jag åker till sverige nu i helgen så jag slipper hjärtesorgen i Köpenhamn. Det känns bra.

 6. Emelie skriver

  Vad fint! Älskar din batman-tröja, bäst är den!

 7. Frida/Dezdemona skriver

  Hahaha Morris är ju bara den bästa birollsinnehavaren på din blogg. Så gullig unge, och namnet sen då. Peppbilden är en annan favorit! Och att påpeka att du är SNYGGG är kanske onödigt med tanke på hur uppenbart det är, men jag gör det ändå. Tjoho!

 8. Edith skriver

  Herregud vad gott.

 9. smitten like a kitten - vintage, kaniner och veganism skriver

  med förhoppning om att inte låta för creepy: såg dig på way out west och reagerade på hur snygg din hårfärg var ”på riktigt”. strawberry blonde eller nåt? finfint!

 10. Isabelle skriver

  västerbottenpaj +kräftor = bästa maten! Trädgården= bästa stället! Niotillfem= bästa bloggen! :)

 11. Libertad skriver

  I really love your Batman t-shirt, it’s fabulous! You have to tell us about WOW, I’m so impatient about it, yaw :D

 12. annika skriver

  hej! hur många läsare har din blogg? kram!

 13. Javiera skriver

  Din blogg och ditt sätt att skriva tar mig tillbaka i tiden på något sätt, inte för att jag är 480 bast och vet hur det var men du får mig att känna att den romantiska tiden är i din blogg.. Själv går jag igenom något jobbigt med mannen jag trodde skulle vara den rätte, men din blogg får mig att glömma allt det trasiga dem minuterna jag läser dina inlägg.
  Du ger mig en inre känsla att även om det är jobbigt så kommer glädjen runt hörnet i form av vänner och de små fina sakerna i livet och naturen.

  Tack underbara du!

 14. Kajsa skriver

  Så himla gott!!

 15. Linda skriver

  vilka underbara bilder!

 16. Edith skriver

  Hej finfina Sandra!!! Jag har precis målat av dig från en av bilderna ur det här inlägget. Teckningen finns på min blogg nu ifall du skulle vara intresserad av att kika. Kram

 17. Pia skriver

  Jag såg dig på Wow, Men vågade inte gå fram.
  De jag skulle vilja sagt när jag såg dig var, Att du är så fantastisk vacker!

 18. Pia skriver

  Hi hi, bakat en västerbottenpaj ”från scratch” – hur bakar man annars en västerbottenpaj :)
  Någon har visst levt i amerikat ett tag ;)

 19. Christine skriver

  How amazing Sandra! Keep on smiling! The food looks delicious :)

 20. kajsa skriver

  Men hallå, är det ”grulle”? Han som var så liten när vi lekte på somrarna, men man kanske börjar bli stor nu. Erat gamla sommarställe står kvar även om jag gillade det bättre när din familj hade det, då var det liv och rörelse, nu är det mest tomt. Kram från Kajsa i det bruna huset.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem