day 2 & 3 in Stockholm.

Jag har varit så upptagen med att hinna prata och krama på alla så jag har varit lite dålig med fotograferandet. Här kommer hur som helst 14 bilder från min lördag och söndag helgen innan Way out West.


På lördagen hade Michelle liten fest. Vi festade på extrastor champagne.


Många olika bra personer.


Som Mira.


och Alessia.


Michelle. <3


Jag och en suddig Viktor.


Sedan gick vi till Trädgården och dansade jättejättemycket. Vi var oerhört pepp som ni ser.


På söndagen hade jag, Michelle, Matilda, Jenny och Sebastian bestämt oss för att ha en liten kräftskiva!


Morris var med. Jäkla gullo.


Vi lagade västerbottenpaj från scratch.


Det här åt vi! Kräftor, kronärtskocka, räkor, smörstekta kantareller, ost och paj. Och päronsoda istället för snaps.


Min fina lillebror var också med och kräftskivade sig med oss.


Godaste grejen.
.


My Saturday and Sunday in Stockholm. Michelle had a party on Saturday and then we went out dancing. The day after we had a little crayfish party.

Kommentarer

 1. Kräftor mumsmums! Har inte ätit det än iår. Får se till att det blir av innan jag flyttar till London, så ska det nog gå bra. Och du och din lillebror är ganska lika!

 2. Svenska kräftor, så gott! Du och lillebror är väldigt lika :)
  Jag åker till sverige nu i helgen så jag slipper hjärtesorgen i Köpenhamn. Det känns bra.

 3. Hahaha Morris är ju bara den bästa birollsinnehavaren på din blogg. Så gullig unge, och namnet sen då. Peppbilden är en annan favorit! Och att påpeka att du är SNYGGG är kanske onödigt med tanke på hur uppenbart det är, men jag gör det ändå. Tjoho!

 4. Din blogg och ditt sätt att skriva tar mig tillbaka i tiden på något sätt, inte för att jag är 480 bast och vet hur det var men du får mig att känna att den romantiska tiden är i din blogg.. Själv går jag igenom något jobbigt med mannen jag trodde skulle vara den rätte, men din blogg får mig att glömma allt det trasiga dem minuterna jag läser dina inlägg.
  Du ger mig en inre känsla att även om det är jobbigt så kommer glädjen runt hörnet i form av vänner och de små fina sakerna i livet och naturen.

  Tack underbara du!

 5. Hej finfina Sandra!!! Jag har precis målat av dig från en av bilderna ur det här inlägget. Teckningen finns på min blogg nu ifall du skulle vara intresserad av att kika. Kram

 6. Jag såg dig på Wow, Men vågade inte gå fram.
  De jag skulle vilja sagt när jag såg dig var, Att du är så fantastisk vacker!

 7. Hi hi, bakat en västerbottenpaj ”från scratch” – hur bakar man annars en västerbottenpaj :)
  Någon har visst levt i amerikat ett tag ;)

 8. Men hallå, är det ”grulle”? Han som var så liten när vi lekte på somrarna, men man kanske börjar bli stor nu. Erat gamla sommarställe står kvar även om jag gillade det bättre när din familj hade det, då var det liv och rörelse, nu är det mest tomt. Kram från Kajsa i det bruna huset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>