drag dog, snow dives and pete doherty.

Det är långhelg här i USA och jag är ledig idag! Det firar vi med 7 stycken fina grejer på youtube.


Drag Dog Loves Pink Wig.
Jag och Joakim skrattade ihjäl oss när vi hittade denna. Bokstavligt talat, vi lever inte längre.


 Good old fashioned loverboy [Queen cover] by Roth
En superfin cover på Queens Good Old Fashioned Loverboy.


Fox Snow Dive
MAGISKT.


 Celebrities Read Tweets About Themselves
Megaroligt, finns flera stycken delar förövrigt.


RE-MENT miniature collection #2 – Cooking
Det här är så fruktansvärt märkligt att man inte kan sluta titta. Hur många delar av små kökssaker har den här personen egentligen?


 Where the Wild Things Are (as read by Christopher Walken)
”And then there is a picture of Max with a hammer, nailing a cloth into the wall. And there is a bear strung up, I assume murdered, maybe a suicide. I don’t know.” Älskar Christopher Walken.


KP Nuts – Peter Doherty & Kate Moss
Var fullkomligt och utterly besatt av den här videon under 2007. Kan ha sett den en miljon gånger. Pete Doherty och Kate Moss var helt klart kändisvärldens mest romantiska par (på det allra sorgligaste sättet förstås men så brukar det ju vara). Här sjunger de ihop mitt i natten.


Rindö Tekken Tournament.
När jag hade 25års fest på mitt landstalle lajvade vi tv-spelet Tekken och det hamnade på video.  Dör fortfarande av skratt av det här, dom är så himla bra!
.


Happy Friday! Let’s celebrate with 7 awesome youtube clips.

sandra
 1. Amanda skriver

  Jag älskar den med hunden, jag brukar klä ut min kanin i mina kläder då och då, fast jag vet inte hur förtjust hon är i det men hon ser så rolig ut med en av mina hattar på eller liknande, stackars Frank

 2. Katja skriver

  Shit jag dog asså på sista jag svär. FYFAN va kul. Grabbarna borde fan spela teater!!!

 3. oroshjärta skriver

  avgudar kate&pete begärelsen……Dem är/var lika delar undersköna&panikras.

 4. Maria B. skriver

  Sandra, vad gör man om man gjort slut med killen man älskade, som älskade en tillbaka, men som det inte funkade med. Som man inte kan komma över, trots att det gått mer än 8 månader, som har ny flickvän, trots att han fortfarande skriver att han fortfarande saknar mig, har känslor kvar, och att han aldrig kommer älska någon så mycket och högt som mig, och som skriver att det fortfarande hade varit vi om jag inte hade gjort slut. Som fortfarande smsar mig bakom ryggen på sin flickvän.
  Och vad gör man om man börjat träffa någon annan, som man tycker om, men inte kan bli kär i, som man önskar man kunde få samma känslor för, som sin förra, som man fortfarande tänker på.
  Hur kommer man över sin första kärlek och när vet man när man är redo att träffa nya?

  Och vad gör man när man lyssnar lite för mycket på andra, och lite för lite på sig själv?

 5. Milena skriver

  Haha, älskar where the wild things are-filmen!

 6. maria l skriver

  haha jag dog skrattdöden på matlagningsklippet! Så dumt och helt fantastiskt att någon spelar in en sådan grej! Tack Sandra!

 7. Livia skriver

  Maria B: ”Och vad gör man när man lyssnar lite för mycket på andra, och lite för lite på sig själv?”
  – Låter bli att fråga en bloggare man inte alls känner om råd …?

 8. Lisa Marie skriver

  Livia: Det har Maria all rätt i världen att göra. Om du stör dig så himla mycket på det så försök att låt bli.

 9. Maria skriver

  Om du tycker om minimaten så måste du kolla det samma människa gör här: http://www.youtube.com/results?search_query=konapun&oq=konapun&gs_l=youtube-reduced.3..0l4.257.1629.0.1705.4.3.0.1.1.0.380.549.0j1j0j1.2.0…0.0…1ac.Bcf1kC00jvE

 10. Daria skriver

  Åh, covern var ju helt underbar!

 11. Alma skriver

  Men gud dom som sjunger cover Är ju min Förra lärares barn. Världen känns så liten.

 12. charlotta skriver

  När jag ser honom i korridoren igen – nu med sin flickvän – känns det som om någon tar tag i mitt hjärta och sticker en massa knivar igenom det. Han, som jag trodde att jag kanske, kanske, kanske skulle kunna bli mer än bara vänner med. Han som jag bytte nummer med och försökte verka oberörd. Han. Jag vågar inte söka hans blick längre.

 13. emma skriver

  Oh räven är så sjukt fascinerande!

 14. Linnéa skriver

  Kul grej! Hänger cirka aldrig på youtube, men här jag jag ju värsta introduktionen. Tackar.

 15. Carolina skriver

  Sandra, du måste måste måste söka på Marcel the Shell på youtube. Jag dör så fint det är! Kan inte sluta tycka att det är det finaste som finns sen den där kortfilmen om en muffin som åker till grönsakslandet med en sockerbits båt?? Åh lova mig Sandra, du kommer dö lite du också <3

 16. Josefin skriver

  Apropå finaste Pete; här är han cirka 17 år och väntar i kön till en Oasiskonsert. Fint!

  http://www.youtube.com/watch?v=Quba72Xli8o

 17. Kajsa skriver

  Tweetsläsandet var ju superkul!

 18. linnea skriver

  ALLTSÅ SANDRA EN MILJARD TACK FÖR PETE DOHERTYVIDEON, du vet inte hur länge jag letat efter den!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
🌸🌙💕✨ #vinnflygresatilljapan
Arkiv
Twitter @niotillfem