drag dog, snow dives and pete doherty.

Det är långhelg här i USA och jag är ledig idag! Det firar vi med 7 stycken fina grejer på youtube.


Drag Dog Loves Pink Wig.
Jag och Joakim skrattade ihjäl oss när vi hittade denna. Bokstavligt talat, vi lever inte längre.


 Good old fashioned loverboy [Queen cover] by Roth
En superfin cover på Queens Good Old Fashioned Loverboy.


Fox Snow Dive
MAGISKT.


 Celebrities Read Tweets About Themselves
Megaroligt, finns flera stycken delar förövrigt.


RE-MENT miniature collection #2 – Cooking
Det här är så fruktansvärt märkligt att man inte kan sluta titta. Hur många delar av små kökssaker har den här personen egentligen?


 Where the Wild Things Are (as read by Christopher Walken)
”And then there is a picture of Max with a hammer, nailing a cloth into the wall. And there is a bear strung up, I assume murdered, maybe a suicide. I don’t know.” Älskar Christopher Walken.


KP Nuts – Peter Doherty & Kate Moss
Var fullkomligt och utterly besatt av den här videon under 2007. Kan ha sett den en miljon gånger. Pete Doherty och Kate Moss var helt klart kändisvärldens mest romantiska par (på det allra sorgligaste sättet förstås men så brukar det ju vara). Här sjunger de ihop mitt i natten.


Rindö Tekken Tournament.
När jag hade 25års fest på mitt landstalle lajvade vi tv-spelet Tekken och det hamnade på video.  Dör fortfarande av skratt av det här, dom är så himla bra!
.


Happy Friday! Let’s celebrate with 7 awesome youtube clips.

Kommentarer

 1. Jag älskar den med hunden, jag brukar klä ut min kanin i mina kläder då och då, fast jag vet inte hur förtjust hon är i det men hon ser så rolig ut med en av mina hattar på eller liknande, stackars Frank

 2. Sandra, vad gör man om man gjort slut med killen man älskade, som älskade en tillbaka, men som det inte funkade med. Som man inte kan komma över, trots att det gått mer än 8 månader, som har ny flickvän, trots att han fortfarande skriver att han fortfarande saknar mig, har känslor kvar, och att han aldrig kommer älska någon så mycket och högt som mig, och som skriver att det fortfarande hade varit vi om jag inte hade gjort slut. Som fortfarande smsar mig bakom ryggen på sin flickvän.
  Och vad gör man om man börjat träffa någon annan, som man tycker om, men inte kan bli kär i, som man önskar man kunde få samma känslor för, som sin förra, som man fortfarande tänker på.
  Hur kommer man över sin första kärlek och när vet man när man är redo att träffa nya?

  Och vad gör man när man lyssnar lite för mycket på andra, och lite för lite på sig själv?

 3. Maria B: ”Och vad gör man när man lyssnar lite för mycket på andra, och lite för lite på sig själv?”
  – Låter bli att fråga en bloggare man inte alls känner om råd …?

 4. Livia: Det har Maria all rätt i världen att göra. Om du stör dig så himla mycket på det så försök att låt bli.

 5. När jag ser honom i korridoren igen – nu med sin flickvän – känns det som om någon tar tag i mitt hjärta och sticker en massa knivar igenom det. Han, som jag trodde att jag kanske, kanske, kanske skulle kunna bli mer än bara vänner med. Han som jag bytte nummer med och försökte verka oberörd. Han. Jag vågar inte söka hans blick längre.

 6. Sandra, du måste måste måste söka på Marcel the Shell på youtube. Jag dör så fint det är! Kan inte sluta tycka att det är det finaste som finns sen den där kortfilmen om en muffin som åker till grönsakslandet med en sockerbits båt?? Åh lova mig Sandra, du kommer dö lite du också <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>