en augustihelg på en minut och tjugosju sekunder.


music: CSS – Hits Me Like A Rock

Min helg:
I fredags hade Max liten hemmafest och vi dansade och åt tacos och det var världens åskstorm utanför vilket gjorde det alldeles omöjligt att gå vidare = jättemycket dans i ett vardagsrum.
I lördags hade Andrew på mitt jobb inflyttnings-BBQ med ännu mer tacos. Det bästa var att han hade en tavla föreställande en bro som han kom på skulle bli så himla mycket finare om alla ritade monster på den. Så det gjorde vi och sen gick vi till Union Pool som är en stor utomhusklubb. Bra bra bra helg. Gjorde en liten film på en och en halv minut som summerar hela kalaset! Hoppas ni gillart.
.


My weekend in one minute and twenty seven seconds. Max had a party on friday night with tacos and lots of dancing. On Saturday it was Andrew’s house warming party. We had tacos (again) and drew little monsters on a bridge and then we headed to Union Pool in Wburg.

Kommentarer

 1. aaah. finfinfinfint.
  ååå vill dansa dricka öl och umgås med människor jag tycker om
  nästa vecka flyttar jag till ny stad för att studera. hoppas på massa nya människor att tycka om

 2. tack alla fina!

  malin – iMovie!

  lisa – jag gick innan tavlan blev klar!

  jenny – yes, akte hem dagen efter Way out west!

 3. så himla fin och härlig film! du har säkert svarat på detta hundra gånger, men vilket filmredigeringsprogram använder du? och måste säga att dina filmer är underbara!

 4. jag, JAG, flyttar till manhattan om mindre än en månad! Fick ett pepprus efter den här filmen (har ett pepprus hela tiden nu mera, men det bara kändes det liiite extra när jag såg det här.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>