första kvällen i stockholm.


Förra fredagen kom jag till fina fina Stockholm. På kvällen promenerade jag hem till Jenny för några glas kir royal!


Här är Jenny och såhär fint bor hon.


Finaste sovrumsutsikten.


Bästa drinken.


Det var jag, Jenny, Michelle, Sebastian och Matilda.


Vid åtta var det dags att gå vidare.Vi var väldigt pepp!


Vi mötte upp så himla många bra personer på Hjördis för att äta middag. Som Alexandra, Elsa och Joakim.


Michelle och Devi.


Kronärtskocka till förrätt.


Och röding med pepparrot och färskpotatis till varmrätt <3


Det var en ypperlig middag med ett ypperligt lite gäng.


Joakim och Maja hade egen fest på sin sida av bordet.


På vägen därifrån träffade vi Maggan! Alltså åh.


Vi promenerade till Fredsgatan och trängdes.


Toppenkväll med de här mest fantastiska!
Många superlativ det blev, men jag hade längtat så mycket efter allt det här.
.


My first evening in Stockholm. We had kir royal’s at Jenny place, met up the others for dinner at Hjördis and then went to Fredsgatan for a little bit of dancing.

Kommentarer

 1. Kom förbi och fika på Garbergs!! Imorgon eller någon annan dag under veckan. Vi saknar dig, vore SÅ kul att ses! Kram

 2. Jag kom precis tillbaka efter en festival här i Danmark. Inte ens något hångel blev det, jag kan inte ens förmå mig tanken att någon annan kommer lika nära som Han. Hjälp jag kommer aldrig att hitta någon och han har redan gått vidare.. :/

 3. fan vad glad jag blir för din skull. måste vara helt fantastiskt. själv tvingas jag tillbaka till stockholm pga annalkande hösttermin men känner mig inte helt klasr med oslo än. nåväl.

 4. Jag fick rysningar då jag fick se Spice Girls återförenas på OS-avslutningen. Det var bokstavligt talat magiskt. Dem var så förbannat kraftfulla också tillsammans! Gillat Spice Girls sedan lång tid tillbaka :)

 5. jag såg dig under richman-konserten men blev så star struck att jag inte vågade gå fram. om jag hade gjort det, så hade jag sagt att jag tycker att dina texter är helt fantastiska. skriv en novellsamling snart, snälla? kram

 6. Sandra, jag har undrat lite vart Christian har tagit vägen i dina NY-bildet? Han var ju jämt med förut. Umgås ni inte längre?

 7. Schyssta bilder! (som vanligt). Och med risk för att förfalla pure ytlig men du har fanimej bara snygga vänner. Jag diggar hon Michelle. Galet söt med snäll framtoning.

  Och tack för att du i Hallå p3 introducerade oss innan ovetande om Jonathan Richman. Jag lyssnar mig aldrig trött.

 8. Jag älskar att jag kan sitta som en pantsamlare på låg sommarinkomst och käka ägg med chilisås till frukost, rågiknäcke utan pålägg som lunch – sedan klicka min in för lite niotillfemboost och få en räddande matupplevelse i bild. Liksom röding och färskpotatis, Åhvagott!

 9. asså sandra! kollar på hallå p3 och det bästa är ju inte james dean, inte pariskärleken, inte vinet som ska drickas etc utan TRÄDEN. love em fan.

 10. jag blev jätteledsen för jag ville verkligen se dig på way out west men jag gjorde inte det. kollade efter dig så fort jag var på området.. men jag hoppas du hade lika kul som jag och att jag ser dig någon annan gång.

 11. thesadbox – jag lovar, du kommer hitta nan. men fokusera inte pa killar&hangel, da kommer du bara bli annu ledsnare. se bra filmer, lyssna pa fin musik och hang med dina polare. och bit ihop, det blir battre. puss

  emma – tackpuss!

  jossan – christian har varit pa semester i hundra evigheter. vi umgas saklart fortfarande, han ar bast. puss.

  vicky – haha tack! :)

  siri – oh typiskt, nasta ar! puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>