hallå p3.


Hej hej, idag var jag ju med i p3. Det var ganska så (väldigt) nervöst men också roligt.
Här kan ni titta och lyssna.
.


I was in Swedish radio today. Here‘s is the link, everything is on Swedish though.

sandra
 1. Linnéa skriver

  Att höra din röst var så spännande! Och alla dina fina svar, oj så bra! Hade en riktigt trevlig stund framför radion tack vare dig, hångelmadame delux

 2. Linnea skriver

  väldigt väldigt bra! blev verkligen glad när du skulle vara med. sommarprat nästa?

 3. Mira skriver

  Det må jeg høre på! :-)

 4. Nathalie skriver

  Det var jätte kul att se och höra på dig i direktsänt :) Tyvärr tog de inte med min fråga :(
  Hoppas att du tyckte det var grymt kul iaf!

 5. thesadbox skriver

  Jag lyssnar nu, min sysselsättning för kvällen. Ville bara spontansäga att du är så vacker och klok och även om man inte känner dig så ser man dig som en vän på andra sidan skärmen och önskar dig allt gott i livet. Kram

 6. Edith skriver

  Tänkte passa på att säga att det finns en ekvation döpt efter han som kom på den (minns inte vad han hette) som räknade ut hur många civilisationer som vår det finns i vintergatan (eller borde finnas, enligt matematiken). Jag gjorde ett skolarbete om det för ett tag sen och om jag minns rätt ska det finnas 9000 som oss (planeter med rätt avstånd från sin stjärna och med rätt förhållanden för liv, däggdjur som är både intelligenta och har rätt verktyg till att använda sin intelligens, för delfiner är ju smarta men de har inga armar) ständigt, men tänker man på hur många civilisationer som har fötts och dött sen universum skapades, låååångt innan vår sol ens blev till så blir man ju helt knäpp…
  Tycker bara det är intressant. Om jag har råkat skriva nåt fel så ber jag om ursäkt, du kan ju kolla upp hur det ligger till om du skulle vilja.

 7. Madelene skriver

  Jag satt och lysssnade/tittade på direktsändningen! Du är så klok och inspirerande, Sandra! :) Det var riktigt bra och underhållande! :)

 8. karin skriver

  du var jättebra sandra, och jättekul att höra dig live! grymt jobbat! njut av semestern och om jag ser dig på WOW skall du banne mig få en high five:)

 9. Sofia skriver

  Det var jättekul att höra dig på p3 idag! Du lät inte alls som jag trodde :) Bra jobb!

  Kram S

 10. Malin skriver

  Oj vad glad jag blev när jag fick höra att du skulle vara med i hallå p3! Hade till och med satt klockan så att jag verkligen inte skulle missa det. Men en kopp te och tända ljus satt jag sedan och lyssnade på dig och Gina, medans det ösregnade utanför fönstret. Jag har läst din blogg i flera år, och det kändes nästan lite nervöst att höra din röst, men vilken röst! Och vilka fina kloka ord. Du är så himlans bra! Nu längtar jag till sommar i p1 2013, för då SKA du vara med. Ta hand om dig, och njut av sommarstockholm! Puss och hej.

 11. Johanna skriver

  Oj första gången jag hörde din röst! Måste säga att den var väldigt väldigt väldigt fin.

 12. Alice skriver

  Ååå vad kul det var att höra:D bra svar! Och en sån speciell känsla när man hör rösten till någon man sätt på bild och följt i flera år!!! Du är ju hel toppen!
  Ps. Du inspererade mig just till att klippa din frisyr! Nu känner jag mig snygg;)
  Kraaaam!

 13. Lisa Marie skriver

  Jag lyssnar just nu och herregud du är helt fantastisk. Du är verkligen som du är i bloggen. Världens finaste Sandra med världens största hjärta. Jag som är från Göteborg och tycker att Stockholmare har den konstigaste dialekten någonsin men din röst är så underbart fin på alla sätt som finns. Och samtalet med Emil från Mora var så himla gulligt så jag blev alldeles alldeles varm.

  Sandra du är verkligen den finaste som finns. Och den bästa jag vet.

 14. my skriver

  Åh vad bra du är, det måste du göra om!!!!!

 15. Dawn skriver

  Hej! Grattis på showen, den var väldigt kul! Jag kunde inte ringa in pga av tidsskillnaden så jag ska smyga in en liten extra-fråga här! Många har frågat om hur det var att flytta till New York, och jag är jättenyfiken på hur det är att jobba som skribent i ens andraspråk? Jag velat jobba som copywriter för ett par år sedan men nu flyttar jag till sverige och är inte alls säker på om det kanske inte är så väldigt smart för mig att satsa alla mina karriär planer på att jobba som skribent i ett främmande språk (mitt första språk är alltså engelska och jag är inte riktigt flytande på svenska än). Hur har det varit för dig? No big deal kanske?

 16. carolina skriver

  skicka in en fråga på sms men kom aldrig fram :/ du kanske kan svara här..? jag undrar ialf hur du fick jobb i usa om det inte var svårt med visum osv? skulle själv vilja jobba där nämligen. jätte tacksam för svar! :)

 17. M skriver

  ÅH, så bra! Älskar hur du framställer dig själv. Så smart och kick ass. Du borde ha fått välja alla låtar i programmet. Eller vara med i musikguiden också. Eller sommarprata. Eller alltihop!

 18. Maja skriver

  Så coolt var det! Så himla konstig att höra din röst på riktigt och slås av att du faktiskt är himla vuxen och liksom ordentlig, när man läser här på bloggen så känner man ju som 18-åring att du är typ samma ålder. Fint vare!

 19. Ellen skriver

  Tihi, fint och roligt program! Puss på dig och ha en fin tid i Sverige innan du åker tillbaks till storstadslivet

 20. Sofia skriver

  Åh jag blev så ledsen idag för jag missade när du radiopratade för att jag jobbade. Och din blogg har varit min favoritblogg i flera år!
  Och så när vi slutat jobbet och sitter i bilen hem så slår jag på radion, och så sände dom repris! Fattade direkt att det var du, på nåt konstigt sätt. Alla andra i bilen tyckte att jag var ett freak som hade sån koll på dig. Typ när du fick frågan ”vilken är din favoriträtt” och jag bara ”SPAGHETTI CARBONARA!!”.
  Det var väldigt kul att höra din röst också. Du lät inte alls som jag trodde.
  Jag tror nästan det här är första gången jag skriver nåt till dig sen jag började följa din blogg för ca 3 år sen. Så jag måste ju passa på att säga hur mycket du inspirerar mig och hur mycket jag gillar din stil. Fortsätt så! Kram

 21. Panda skriver

  Jag som var sjuk idag lyssnade lite, och det var himla fint! Roligt att du flera gånger jämfördes med Lady Gaga! Roligt att höra din röst, har aldrig gjort det förut!

 22. Caroline skriver

  Tror aldrig jag hört dig prata innan? Va fin du är! Tycker mest på att jag borde varit med på dendär när de frågar folk… Jag skulle säga att du var min favoritskribent, som bara ger en pirr-i-hjärtat-och-ont-i-magen-känslan varje gång du skriver mer än två mångingar, och den finaste inspirationen till kläder och filmer.

 23. Spanien Johanna skriver

  Åh gud vilken härlig röst du har, passar utmärkt för radio! :)

 24. mändy skriver

  var helt otroligt jäkla kul att SE dig. se nån annan än själva blogg-jaget liksom. att få en ny bild av dig liksom.

 25. rara clara skriver

  Fy vad bra du var, kul att se ditt kroppspråk och hur du liksom blev varm i kläderna efter ett tag. Bäst i hela programmet var när du snackade om pasta. Det märktes verkligen att du är passionerad! <3 <3 <3 Ps. Vi ses på Jonathan Richman!

 26. Åsa skriver

  Åh, vad fint det var. Det var lite som det här kommentarsfältet fast på radio istället. Du är så bra på att svara på folks frågor. Också kul att man kunde titta på i webb Tv:n.

 27. Isabelle skriver

  Åh, så härligt att höra dig prata. Du är som en klok och världsvan storasyster, så himla fint!

 28. Linda skriver

  så jäkla bra är du Sandra! kul att få höra dig lite.

 29. madde skriver

  Tänkte på det idag att det är ju så jag får gå i terapi pga av alla ADHD-skallar omkring mig, när psykologen frågar vad är ditt problem? Ska jag då spela hökartorget och lägga till lite tom waits på det.
  -Jo men det är några vuxnabarn som överför sina problem till mig… hur får man en ADHD-skalle att fatta den har problem med sin egen hjärna? verkar inte fatta vad som är verklighet och fiktion..

 30. Inspire me, Darlin' skriver

  Ska gå in och lyssna nu genast :D

 31. Ellen skriver

  Hej – coolt! :)

  Du som samlar, eller bara råkar bara ha ett antal, cyket-tischor. Vad tycker vi om cykel-klockor? Eller uggle-klockor…?

  http://www.asos.com/May-28th/MAY-28TH-Bike-Watch-Black-Matte-Plastic-Buckle/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2393972&cid=6994&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black

 32. Alice skriver

  well done Sandra! du klarade dig mycket bra !
  (ps men man can ha en hobby även när man är vuxen! ;)

 33. Matilda skriver

  heeeelt underbart och höra din röst, och ett underbart program :)

 34. Karin skriver

  Heja! Vad bra det var! Måste kännas rätt fett att se ut som Lady Gaga, sminka sig som nån som sminkar andra, hångla som en de luxe-tant och ge råd som Oprah. :)

 35. Karin skriver

  Förresten jag har tänkt på en grej! Universum har ju funnits jättelänge. Och liv på jorden kanske tillslut bara finns under så kort tid att det är som en blink i evigheten i jämförelse. Så sannolikheten att det ska finnas liv precis samtidigt som oss i närheten av oss är rätt liten kanske? Eller vad vet jag. Men man kan ju ändå få hoppas på djur med ögon på tassarna, fast det kanske verkar lite jobbigt för deras skull iof. Ögon på magen kanske.

 36. Hejregina skriver

  Så knäppt att inte känna igen dig när du pratar men orden som du använder..!

 37. m skriver

  nej, jag skrev ju en kommentar nyss, men det verkar som den försvann :(
  tyckte det var jätte kul att höra dig prata lite :D

  duu, förresten, jag undrade hur stor din lägenhet är och får man fråga hur mycket hyran ligger på?
  kan du inte lägga upp fler bilder från din lägenhet? :D

 38. Julia skriver

  hej, va söt du är. i allmänhet alltså. verkar va ascool oxå, gillar din personlighet. bra kvällssyssla. kram från norr

 39. Fanny skriver

  Du var så himla himla himla söt! Jag har varit hjärtekrossledsen hela kvällen, men nu känner jag mig lite varmare i hjärtat.

 40. Malin skriver

  Åh, du var så himlans himlans bra!

 41. Elli skriver

  ÄLSKADE DETTA :) Ni två tillsammans blev bara fantastiskt. Du är så fin och insiktsfull Sandra. Och personlig

 42. maihannele skriver

  (Åh, tack för infon Edith! :) )

  Sandra, vad tyckte du själv om musiken som spelades i programmet? Nån låt hade du ju själv väljat men de andra då? Jag satt här vid datorn och lyssnade och tittade på dig trots att jag brukar inte orka lyssna på radion så där, oftast har jag på den bara på bakgrunden. Men du var fin och rolig och jag älskar din t-tröja och armbandsuret! Ha det så bra och njut av Stockholm!

  + åh, djur med ögon på tassarna <3

 43. Sabina skriver

  du är ju för satan fullkomligt ljuvlig.

 44. Felicia skriver

  Vad kul att höra din röst! Du måste ha det finaste skrattet jag hört på länge. Himla fin är du också.

 45. Alexandra skriver

  Du var hur cool och proffsig som helst. Klippt och skuren för radio eller TV! Du slutar aldrig att imponera!/Alex

 46. Kajsa skriver

  Sandra, du är grym! Jag blir glad av dig!

 47. emilia skriver

  Du är SÅ söt!

 48. Hanna skriver

  Mycket kul att lyssna på! Och kloka svar.
  Kul också att många som ringde in verkade vara blyga små tonårstjejer som fick prata med sin idol. Fint.

 49. kaneli skriver

  jag lyssnade och åh vad söt du är!

 50. A skriver

  Hej:) jo jag tänkte på en sak genom hela programmet! Du driver ju världens bästa blogg och på något vis lyckas du få den att aldrig bli tråkig!! Hur gör duu?? När man skriver varje dag så måste ju det vara jättesvårt!!! Är du alltid 100% ärlig eller tvistar du till saker eller överdriver mycket?? Jag förstår att man väljer väl att skriva om de intressanta sakerna man gör och inte de tråkiga! Men ibland undrar jag om det är mitt liv som bara är oerhört händelselöst;) tack endå för en fantastiskt underbar blogg! Du inspererar verkligen!!!

 51. Rebeca skriver

  Roligt att få höra hur din röst låter i verkligheten Sandra! Jag lyssnade på dig medans jag städade, det gjorde min förmiddag! Kram på dig.

 52. Sanna skriver

  Du är helt fantastisk! Tycker att du verkar vara en så genomvarm person med hjärtat på rätt ställe. Tack Sandra för att du delar med dig så mycket och bryr dig om små och stora problem som man frågar dig om!

 53. Viktoria skriver

  Var jättekul att lyssna :D

 54. Elin skriver

  Jag var tvungen att crosstraina hela radiopratet för att det var bäst mottagning där. Brukar bli långtråkigt men det blev det minsann inte när man fick lyssna på dig, Sandra!

 55. Louise skriver

  Brukar aldrig ta mig tid att lyssna på inspelad radio eller kommentera. Men gud vad trevligt program! Du ger av ett så bra vibe i din blogg, och det här programmet bekräftar detta helt klart.
  Du är så inspirerande.

  Kram

 56. Julia skriver

  Jag tänkte tipsa dig om en spagetti carbonara-variant, nämligen zucchinicarbonara! Man fräser zucchini-bitar i olivolja, smör, lök och vitlök (massor!). Sen häller man på grädde, äggulor och parmesan och blandar med pastan.

  Min nya favoriträtt, och dessutom snällare mot djuren. Kram!

 57. sofia skriver

  haha tror programledaren gillar den ”smutsiga” typen, verkar inte helt som hon förstod vad din typ var! Jag gillar båda typer :D

 58. Maja skriver

  Åh, det var så himla kul att få höra din röst på riktigt. Jag tycker absolut att du ska göra något liknande snart igen.

 59. Caroline skriver

  Hej det är jag som är Caroline från Mariestad (som var med och fick ställa en fråga) Ville bara säga att jag blev så oerhört glad att jag kom med och ditt svar var awesome. Har bestämt mig för att sluta vara rädd och bara peppa hela dagarna för flytten. :)

  Ha det finast och tack!

 60. Elin skriver

  Oj va knasigt det kändes att höra din röst. Som när man ser en radiopratare på bild, fast tvärtom. Knasigt bra alltså.

 61. Viktoria skriver

  Bra pratat! :)

 62. Malin Aurora skriver

  Bästa bästa du<3

 63. Hebe skriver

  Hej, lyssnade på Hallå P3 med dig (jättebra!!) och började undra om flytten till New York. Jag hade gärna velat flytta dit i framtiden och undrar hur det gick med att skaffa lägenhet/jobb osv. Kände du någon där som hjälpte dig och var det svårare att få jobb som svensk?
  Blir glad varenda gång jag kommer in på din blogg, den är supermysig!

 64. Linda skriver

  Åh, var jättekul att titta/lyssna på. Jättebra svar hade du på alla frågor också! Och så har du ett fint skratt :)

 65. Therese skriver

  Åh, jag hade ingen aning om att Jonathan Richman skulle komma till Way out west. Han har varit min stora idol alltsedan jag lyssnade på en dokumentär om honom för några år sedan. Jag är grymt avundsjuk och vill mest hälsa att du måste njuta och dansa dubbelt upp, eftersom jag inte kommer vara där.

 66. . skriver

  i have never heard Swedish before, it sounds weird and funny. God, you are so cute!

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem