instagram. july.

Och juli månads instagram kommer lastat:


En äggula som såg ut som en len, gul sten och katten i min mataffär som alltid kommer fram och vill bli klappad (eller stryker sig mot chipspåsarna).


När Joakim kom till New York och en frukost.


Min och Joakims första frukost och middag. GOTT.


En dagens outfit och en bild på mig och min allra första pojkvän Tobias! Han var i stan och vi drack rosévin. Det är så fint att träffa människor man inte sett på flera år men som man ändå kan precis allt om.


Den magiska båtfesten.


Bra fredag: en mexikansk sallad med ett kilo guacamole till lunch och corona på jobbet med Nina.


Det är så mycket fina hundar i New York överallt. Är de extra gulliga måste jag fota, som de här tre.


Gatukonst/reklam.


En klädsel och en polaroid på fyra bra personer.


En skylt ingen vet vad den innebär samt Sara, Joakim och jag påväg ut på fest!


Filip&Fredriks podcast för några veckor sedan handlade bland annat om att Martin Björk publicerat en bild på människor som byggt ordet LOVE LIFE och fått typ 7000 likes. Vi bestämde oss därför att också bygga ett ord.


Yoghurt-frukost och Joakim tatuerar sig.


Påväg till en efterfest klockan fem på morgonen och jag framför datorn på jobbet så oerhört trött och ska skriva ett reklamfilmsmanus. Kunde inte ens stava woman korrekt som ni ser. Så blir det när Joakim är här och drar ut en på äventyr vareviga kväll.


En helt magisk frukost på Buvette och Joakim som Klimpen.


Några har frågat hur jag ser ut nar jag tränar så här är en bild. Och till höger lite kaffe på gatan.


Fin vinlista med olika små bra tips i och till höger är från i fredags när jag och Rasmus gick på kepsshopping.


En briljant t-shirt som jag lånade en stund i lördags. Det är liksom en riktig rubrik som nyheter24 skrev när Victoria var gravid. Till höger söndagsaktiviteten.


Sockervaddshimmel i söndags kväll.
.


My instagram through july. Read by choosing ”in english” below my FAQ.

sandra
 1. Fani skriver

  Asså vafan, ja har vart i new york i 3,5 v och vi tar kort på samma saker!Det är bra tycker jag.

 2. Maja skriver

  Så fint!

 3. Mikaela skriver

  Hahahah började gapskratta åt den där knäppa skylten!

 4. Mikaela skriver

  Hahahah började gapskratta åt den där knäppa skylten!

 5. Frida/Dezdemona skriver

  alltså nyheter24…………………… Dina bilder ser i alla fall strålande ut, även om tröjan var något av det konstigaste jag sett på ett tag. Eller så är jag bara svag i sinnet för att det är morgon, den kanske är fullt normal.

 6. thesadbox skriver

  Den där efterfesten såg rolig ut. Mina efterfester innebär nästan alltid numera att tant går i säng och vaknar helt bakis. Måste bli skärpning på, fan man är ung!

 7. oroshjärta skriver

  Tänk så mycket du gjort!!!

 8. Matilda skriver

  åhhh gud vilka underbara bilder du lägger upp! helt underbara :)

 9. Mary skriver

  Haha. I think they post those signs when stairs are steep or if they can become slippery when wet, just to let people know to be cautious. But I guess it doesn’t really work if everyone just laughs at it or doesn’t know what it means. Also, I don’t know how I’d feel about buying a bag of cookies with cat hair stuck to the side.

 10. Rana skriver

  nån gång kanske du kan visa upp en reklam du varit med och gjort, eller din byrå? :)

 11. lovisa/polichinelle skriver

  alltid samma charmbilder. puss!

 12. lovisa/polichinelle skriver

  (och med samma menar jag egentligen ”lika mycket”)

 13. sparven skriver

  men vilken mysig månad hörredu (: (:

 14. Therese skriver

  Hjälp för jag minns inte hur man lever ensam och nu har han lämnat mig och jag går i tusentals bitar, jag får ingen luft, hjälp.

 15. Tove skriver

  KUK?

 16. Edith skriver

  Din instagram är en av mina absoluta favoriter

 17. Klara skriver

  Sandra som sommarpratare 2013!!!

 18. thesadbox skriver

  Therese, jag är precis i samma sits. Man lär sig att umgås med sin dator till en början och sen kommer det annat folk. Men man får ta o bedöva sig med alkohol tills den första krisen har passerat. Det är inte ett dugg bättre känslomässigt nu jämfört med en månad sedan när det hände mig men jag krisar inte lika mycket. Kram

 19. tjej skriver

  Therese: ring eller träffas med någon! spelar ingen roll vem, mamma, pappa, vän, kusin, mormor, granne, vem som helst som du känner att du kan prata med, jag lovar att det är bättre att få ut det än hålla det inne. när mitt ex gjorde slut med mig ville jag inte prata om det men när jag väl gjorde det kändes det lite bättre. gråt ut allt gråt när du känner dig gråtfärdig istället för att hålla det inne, det blir aningen lättare att andas efteråt. om du vill prata ut med någon kan du få min mail-adress, om du vill. lovar att det kommer kännas bättre, att detta inte är för evigt, även om det känns så nu.

 20. m skriver

  Therese maila tjej! Fast jag tror du har bra ”vänner” ;)

  kram
  /M

 21. Amanda skriver

  HAHA Justin Bieber-pussel <3

 22. Malin Aurora skriver

  Åh så mycket fint!

 23. maria skriver

  jag läste din senaste krönika och kände att jag nästan ville gråta där jag satt i bilen med mina föräldrar. fast jag inte har något krossat hjärta, tvärtom mår hjärtat ganska bra. men har varit där det känns tungt(inte på långa vägar i närheten av din hjärtvärk dock). och då finns dom där, vännerna som bara håller i handen och lyssnar. det är fint det. tack för den fina krönikan och hoppas ditt hjärta läker dag för dag. hejhej

 24. Felicia skriver

  Är du och Joakim tillsammans? :)

 25. Linnea skriver

  Men alltså. Den där skylten ska bara vändas ett snäpp åt vänster, makes sense?

 26. C skriver

  hahah KUK

 27. Alice skriver

  nice series ! A lot of lovely moments here :)
  You and Joakim would make such a sweet couple !

 28. Sofia - Londonbloggen skriver

  Tror att skylten betyder varning för Matrix i trappan

 29. farbrormalin skriver

  Jag tror att skylten betyder ”gör inte stagedive mot trappan, det gör ont!”

 30. Charlotte skriver

  Therese; det enda som hjälper är att gråta tills man fått ut allt som gör ont. Hitta någon du kan prata med om det oxå, det hjlper oxå. Tex sitt en hel kväll med en bra vän och bara prata och umgås och gråt… Vet precis hur det känns, jag har varit med om exakt samma sak, och tusen mijarder andra människor med, så det är inget fel eller konstigt att må dåligt. Det gör för jävla ont o man vill bara dö men det är helt normalt och DET GÅR ÖVER!! Tänk på dig själv och gör allt för att hitta ditt inre lugn. Om du vill kan du få min emailadress oxå och mejla om vad som helst om du behöver prata! Säg bara till här i en kommentar så fixar vi det på något sätt. Ibland kan det vara skönt att prata med någon utomstående om man inte har så många andra att prata med. Kramar <3

 31. Erica skriver

  underbara bilder varenda en! OCH jag ser att katten gillar att kela med gold fish. Alltså gold fish <3 <3 <3 ABSOLUT bästa snackset som finns! När vi var i USA under nyår 2010/2011 köpte jag med mig en helt enorm tetrapak med goldfish. Makalöst gott.

 32. Mira skriver

  Fett snygg kropp! :)

 33. Dawn skriver

  Är det där din riktiga mataffär?! Vad härligt!

 34. I will keep you wild skriver

  Follow my intagram: I will keep you wild.
  Love your pics.

 35. Cajsa skriver

  det är konstigt att jag inte kommit på att skriva detta här innan, men det finns en restaurang på manhattan som har den godaste pastan jag någonsin ätit. från dig sett tror jag den ligger långt norrut för det är runt Times Square. den heter Daniela’s Trattoria och påminner väldigt mycket om den portugisiska restaurangen i Love Actually där Aurelia jobbar. om du någonsin känner för att gå dit hoppas jag att du får en smaklig måltid!

 36. A skriver

  Charlotte: Vilken fin person du är som erbjöd dig att brevväxla med den ledsna kommentarskrivaren. Blir helt rörd. Så jävla gulligt. <3

 37. hej skriver

  det var ju inte alls en riktig rubrik…

 38. rebecca skriver

  Joakim har så himla najsiga lockar på sin skalle!

 39. Jeanette skriver

  Haha jag ligger dubbelvikt efter erat kroppsord!

 40. hmm skriver

  förlåt men joakim är så FRUKTANSVÄÄÄÄÄRT SNYGG!!!!!!!!!!!! extremt är det.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
📘🐱
Arkiv
Twitter @niotillfem