krönika nummer 23.

Veckans krönika i Sofis Mode kommer här. Alltså. Lite obscen rubrik de satte. Skrev iaf om en kille jag hängde med för några år sedan strax efter jag och Tobias gjorde slut. Finns i butik nu.

❤ Och just det! ❤
Är nominerad i Veckorevyn Blog Awards i kategorin Guldpennan. Finaste himla kategorin, blev så oerhört glad!
Rösta så himlans gärna på mig här.
.


This post is for my Swedish readers. It’s a reminder that my twenty-third column in the magazine Sofis Mode is out today.

Kommentarer

  1. Det är märkligt hur en dag kan vara bättre än en annan. Tänker att dagarna är ungefär de samma, men att sinnesstämningen måste variera. Det fascinerar mig.

  2. Läste krönikan innan jag läste din beskrivning av den i blogginlägget. Tänkte att den handlade om nutid, och ba’ ”Vaaa, de har setts i tre månader? Vaaa, nu fattar jag ingenting!” Sen fattade jag. Du får inte förvirra mig sådär, försöker ju ha stenkoll på ditt liv, Sandra.

  3. Du fångar sinnesstämningen för dagen väldigt fint. Det händer inte så mycket här på mitt kontor i Köpenhamn och det är grått ute och väldigt tyst inne. lite som en seg söndag. Jag känner mig lite nostalgisk och tänker på gamla tider och föredetta pojkvänner. Lyssnar på Lana del Rey..

  4. Jag röstade på dig nu Sandra! Vet du varför? För att jag verkligen blir berörd av allt du skriver, sanna mina ord vilken talang du är! Kort och gott; jag gillar dig! :)

  5. Haha vilken knäpp rubrik de satte men om du skulle skriva en bok så skulle jag vara den första att köpa den så klart röstar jag på dig, det är givet att du ska vinna guldpennan! Föresten efter att du tipsade om ”girls” så har jag nu kollat igenom hela serien och blev helt såld. Alltså. Shit. Den är ju helt UNDERBAR!

  6. congratulations sandra, sounds wonderful! hope you have a great time in sweden :).
    but: it’s so sad that we foreign readers are never able to read your columns, even month later :(. it’s not possible to copy and paste for googletranslator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>