krönika nummer 23.

Veckans krönika i Sofis Mode kommer här. Alltså. Lite obscen rubrik de satte. Skrev iaf om en kille jag hängde med för några år sedan strax efter jag och Tobias gjorde slut. Finns i butik nu.

❤ Och just det! ❤
Är nominerad i Veckorevyn Blog Awards i kategorin Guldpennan. Finaste himla kategorin, blev så oerhört glad!
Rösta så himlans gärna på mig här.
.


This post is for my Swedish readers. It’s a reminder that my twenty-third column in the magazine Sofis Mode is out today.

sandra
 1. Timotej skriver

  Det är märkligt hur en dag kan vara bättre än en annan. Tänker att dagarna är ungefär de samma, men att sinnesstämningen måste variera. Det fascinerar mig.

 2. Petite Caja skriver

  Vad sorgligt och vackert på en och samma gång. <3 Du skriver så fina krönikor.

 3. Sheriilyn skriver

  Har självklart redan röstat <3

 4. Linnéa skriver

  Ett plåster till pojke, det kanske är vad du behöver nu med Sandra. Ett plåster. Det kan vara en pojke, en vän, ett Stockholmsbesök. Eller bara en påminnelse över fina saker i vår vardag. Så, varsågod:

  http://fyrakatter.blogspot.se/2012/08/vardagspaminnelser.html

 5. Jennie skriver

  Hyfsat sjuk rubrik, hur tänkte dom där…?!

 6. Elise skriver

  Läste krönikan innan jag läste din beskrivning av den i blogginlägget. Tänkte att den handlade om nutid, och ba’ ”Vaaa, de har setts i tre månader? Vaaa, nu fattar jag ingenting!” Sen fattade jag. Du får inte förvirra mig sådär, försöker ju ha stenkoll på ditt liv, Sandra.

 7. Rebeca skriver

  Så himla fint skrivet Sandra <3

 8. Lola skriver

  Fin läsning som alltid. Har du valt själv att inte sätta rubriker eller är det bestämt från början?

 9. Rana skriver

  FINASTE sandra, klart som fan att jag röstar på dig. superkram.

 10. Mira skriver

  Du rører alltid så ved meg. Takk.

 11. unga fröken karlssons Esteterier skriver

  Fint fint fint fint, bara fint. Och, har redan röstat på dig – såklart!

 12. polcandy skriver

  Shit vad jag blev hångelsugen när jag lyssnade på Hallå p3! Bara för det ska jag ha på mig mina nya dansskor ikväll.

 13. Smäm skriver

  Röstar självklart på dig :)

 14. Smäm skriver

  Röstar självklart på dig :)

 15. thesadbox skriver

  Du fångar sinnesstämningen för dagen väldigt fint. Det händer inte så mycket här på mitt kontor i Köpenhamn och det är grått ute och väldigt tyst inne. lite som en seg söndag. Jag känner mig lite nostalgisk och tänker på gamla tider och föredetta pojkvänner. Lyssnar på Lana del Rey..

 16. unni skriver

  Ojh ja g är så glad att jag får rösta på dig! :) du e ju så fin

 17. Lilla Anna Märta skriver

  Jag röstade på dig nu Sandra! Vet du varför? För att jag verkligen blir berörd av allt du skriver, sanna mina ord vilken talang du är! Kort och gott; jag gillar dig! :)

 18. lotta skriver

  och jag gråter alltid lite när jag läser dina krönikor- köper sofis mode bara därför och allt det där.

 19. Maja skriver

  Haha vilken knäpp rubrik de satte men om du skulle skriva en bok så skulle jag vara den första att köpa den så klart röstar jag på dig, det är givet att du ska vinna guldpennan! Föresten efter att du tipsade om ”girls” så har jag nu kollat igenom hela serien och blev helt såld. Alltså. Shit. Den är ju helt UNDERBAR!

 20. Nathalie A skriver

  Världsklass som vanligt!

 21. Karin skriver

  Extremt fin krönika!!

 22. lari skriver

  congratulations sandra, sounds wonderful! hope you have a great time in sweden :) .
  but: it’s so sad that we foreign readers are never able to read your columns, even month later :( . it’s not possible to copy and paste for googletranslator.

 23. lovisa/polichinelle skriver

  åh, sandra. lyssna på ”you can have her” med the righteous brothers också!

 24. simone skriver

  du skriver så fint och naket sandra. himla fint!

 25. Sofia - Londonbloggen skriver

  långsamt fyller han hålen… hahah nej usch vad jag är äcklig

 26. Linda skriver

  du skriver så himla fint.

 27. Caroline skriver

  Sjukt duktig du är att skriva!! Verkligen berör.

 28. Elin Anna skriver

  Tårögd men med ett leende på läpparna <3

 29. answers to past week’s comments. | Niotillfem skriver

  [...] sig igen. Om allt det som inte blev av. Att inte kunna rädda varandra. Om att känna sig ensam. Att skaffa rebound. Om hur viktiga vänner blir när något tar slut. Såhär känns det. När det tog [...]

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *. E-postadressen publiceras inte.

Niotillfem
my name is sandra and i'm from stockholm. i like fridays, pasta carbonara, scrabble and young handsome men. i have one of sweden's biggest blogs with over 170 000 visits a week. besides blogging i work as a freelance writer. my first novel is coming out in april 2014. e-mail love letters and other things to sandrabeijer@gmail.com
you can find my portfolio here.
Instagram: sandrabeijer
It's a wrap with @jeansforall ! 👏✌️
Arkiv
Twitter @niotillfem