na na na na na na na na na na na na na na na na batman ♫Hej från Stockholm! Har bara varit här i två dagar men känner mig redan alldeles slut. Såhär såg jag ut i lördags när Michelle hade liten fest och vi gick till Trädgården och dansade. Magtröjan är ny och jag älskar den så himla mycket, från Lazy Oaf. Kjolen är som vanligt den från American Apparel och skorna är Buffalos.

Och ja just det, imorrn är jag ju med i Hallå P3. Det börjar kl tolv och är en och en halv timme, och då kan ni ringa in och prata med mig! Jag tror man redan nu kan maila in frågor. Jag är lite nervös över det hela för jag har aldrig varit i radio förut. Men ring så pratar vi, det blir fint.
.


Last night’s outfit. Cropped Batman top from Lazy Oaf, skirt from American Apparel and the platforms are Buffalos.

Kommentarer

 1. Yaaaay, vad kul med radio och få höra dig prata efter att ha läst din blogg så sjukt länge! Sen vill jag bara tillägga att damn girl, you look FINE!

 2. Ska höra och se dig på radion imorgon på jobbet (radion sänts ju även som webb-tv på SR:s hemsida). Försöker klura in en fråga som jag kan mejla in, är nog för feg för att ringa.

 3. I guess you’ve been hanging around with all your family and friends; it’s the same for me everytime I come back to my house at the south of Spain :)! Enjoy in the most fabulous city of the world, yaw! <3

 4. Jeg leste at Nina skal flytte fra New York? Og at du blir der lenger? Hva skjer nå, har du funnet deg en ny partner? Jobber man ikke i team som copywriter da?

  Du ser fantastisk ut, som vanlig! St

 5. Lyckan i att jag loggade in här just nu och såg att du ( min favoritbloggerska ^^, ) ska vara med i min favoritradiokanal på just min lediga dag. Man kan säga att denna regniga gråa Måndag kom med lite sol helt plötsligt. Åh vad jag ser fram emot att klockan ska slå 12 nu, kommer bli 1,5 awesome timmar!

 6. Tråkigt att Gina dirawi är den sämsta jävla programledaren jag sett. Sjukt dryg och oproffsig och gjorde inte ett knyst för att ens LÅTSAS vara intresserad av sin gäst. Jag skämdes hela sändningen å hennes vägnar. Sveriges radios sämsta värvning någonsin. Fy fan.

 7. Å vad kul att få höra dig!
  Du var ju hur bra som helst i radio. Hoppas du får en fortsatt fin vecka i Stockholm! Kram Linda

 8. hej sandra.
  du var så himla fin och bra i radion idag.
  fint att man kunde se dig i web-tv’n också :)
  du är verkligen bra du.
  önskar att programmet hade varit längre.

 9. Hej!
  Skickade hur många frågor som helst till dig i radion men fick inte svar på en endaste.. Den jag var mest nyfiken på var hur du tycker att jämställdheten är i nyc? Tycker du att det är mer eller mindre jämställt? Jag tycker att många människor i usa öht verkar gå in i mer stereotypiska könsroller , hur har du upplevt det?

 10. Jag tycker Gina är jätteduktig! Tänk att som ung tjej starta en blogg och sen vips bli programledare i flera radioprogram, ha en egen tv-show och leda Melodifestivalen. Hon är annorlunda än vad Sandra är men fantastiskt duktig och driftig på det hon gör även i detta program :)

  Det var kul att se och höra dig Sandra, det händer ju i princip aldrig :)

 11. Grymt pogram!
  Jag måste bara fråga; Hur menar du när du skriver att du redan känner dig helt slut efter bara några dagar i sthlm!? Upplever du att det skulle vara stressigt att bo där?
  Jag står i val i livet just nu vad jag ska göra. Om jag skall flytta i sthlm och skaffa jobb eller flytta utomlands… Jag vill ha kul och träffa massa nytt folk men helst slippa allt för mycket stress…. Vad skulle din uppmaning vara till e 22åring som mig vara, att hitta på? :)

 12. this has got to be one of my favorite looks of yours. GOSH you are so adorable! I want to shrink you and put you in my pocket to keep forever!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>